110

Боби

преди 9 години

До Анонимен 136Току що описа параграф 22 :-) ЕВАЛА и точно заради параграф 22 има много голяма вероятност да му се размине.Службите ще го покрият за да няма държавна измяна защото службите са извършили държавна измяна, а нашия човек има доказателства.

109

Боби

преди 9 години

До Анонимен 135Ами такива са правилата - Значи Раят не е РАЙ. Значи гадната действителност се покрива от пропагандата. Кофти да го разбереш нали ама ще го разбереш в "РАЯ" или ще блъскаш напред или ще станеш клошар ...

108

Боби

преди 9 години

До Анонимен 133Държавна измяна ли са неправомерните действия на еди кои си служби за които Сноудън има документи??? МДАА в момента в който почне процеса тези данни излизат на яве и съответните служби почат да бъдат разследвани - същите тези служби ще го отърват. Не им трябва разследване от Конгреса.

107

Боби

преди 9 години

До Анонимен 131Може да говориш ангйииски по-добре от Американски професор по литература докато нямаш сертификат за минат тоест си НИКОЙСъщо така казах има десетки документи за вадене и това е направено нарочно за хората с зелени карти.и последно ако в ЛА нямаш кола си по-зле от инвалид

106

Боби

преди 9 години

До Анонимен 130Сноудън иска да се прибере в Къщи(не толкова да се прибере в САЩ) - той знае, че сведенията които има вече са неактуални. Така че след едикакво си време обвинеенията стават невалидни по давност.

105

Боби

преди 9 години

До 133Замина за САЩ защото Сестра му и племенниците му са там. Аз не съм казал ,че не си е намерил работа, но за ИТ специалист каква работа е разнасяне на Пици. Преди това трябва да изкараш курс и сертификат по английски език и шофьорска книжка - не е проблем, но по това време 2-3 месеца сестра му го хранеше и спеше у тях. А докато се оправи със всичката бумащина, понатрупа малко пари да си вземе кола на старо(ако нямаш кола в ЛА си все едно инвалид) и годините минаха.

104

До Боби

преди 9 години

А върна ли се?А защо с 30 сертификата не си намери работ от туик преди да замине?Аз имам приятел който е там , със зелена карта и един никакъв CCNA сертификат, на 2-та седмица почна за 45 долара на час. ако твоя човек не си е намерил работа 2 год. Или не е търсил или му е било все тая. И защо не е заминал за бяла страна, като Русия, ами седи и се мъчи там? Отговори си на някой от въпросите преди да пишеш по опорните точки. Всики имаме приятели и познати заминали там

103

Анонимен

преди 9 години

koka kola polzvam samo ako mi e padnalo kruvnoto!!sled~10 sek go xdiga!

102

Боби

преди 9 години

До 134Мой приятел замина за САЩ с Зелена карта. Сестра му е омъжена там. Замина с 25-28 сертификата от Микрософт за каквото се сетиш. Чак след 2,5 години си намери работа в ИТ индустрията - беше принуден сестра му да го храни и по-късно да разнася пици докато си извади леле няма да повярвате колко документи от шофьорска книжка до карта за донорство - Бюрокрация че му се вие свят.Всичко това не се споменава в пропагандата и хората обнадеждени заминават за западните страни и САЩ

101

UFSY

преди 9 години

До смешниците - втората най-желана дестинация за емигрантите след УСА е... Русия...

100

Боби

преди 9 години

До 139Заради скритата и явна пропаганда. САЩ свалям им шапка са ненадминати майстори на пропагандата. 2/3 от белите жени в САЩ са с англосаксонски произход и след първо дете почват да приличат на буренца, Но всички и навсякъде в медии и филми актьорите са като Аполон и София.Обикновенни студенти живеят в 2-3 стайни апартаменти и като се преместват от стая 1 в 2 им трябват 10 секунди кадър ние в апартамент ли сме или в конюшня? НИКОГА Няма проблем с работата има проблем с хубавата работа.

99

До Боби

преди 9 години

И защо всички се натискат там да ходят да учат, да работят? Защо никой от вас не иска да отиде в колхоза на светлата страна и великото бъдеще?

98

Боби

преди 9 години

До Анонименц 155Господин Анонимен - прав син но и грешиш жестоко. Грешката ти е че смяташ САЩ за демократична страна. САЩ е ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА.

97

Гнафт

преди 9 години

Най-кофти демокрация е клатокрацията. Клатократите само си клатят краката по цял ден и хич не ги е еня за държавата

96

хитър Петър

преди 9 години

Ей ся въртя телефони на американските еврей и изкупвам бизнеса им в Русия. Вместо кока-кола продукти ще продавам боза, айрян и зелева чорба. Ресторантите МакДоналс ще направя щембеджийници. Направо ще ги изкъртя. Милиарди долари ще умрат !

95

Анонимен

преди 9 години

Беше празник, когато в началото на 90-те откриха първия Макдоналдс на Пушкинския площад в Москва. Говедата се редяха на тройни , многочасови опашки, само и само да влязат там. За да могат да кажа тгордо :АЗ СЕ ХРАНЯ В МАКДОНАЛДС!... Тъжно и смешно, такъв е руския манталитет - да се правиш на голяма работа , само защото си обядвал в една долнопробна закусвалня. Такава беше за тях и Кока Кола-та - нещо сравнимо с Дом Периньон, сега. Не са се променили оттогава, обичат лъскавите дрънкулки

94

Айрян

преди 9 години

Трябва и от България да ги натириме.

93

Анонимен

преди 9 години

Да ги спрат, те и без това руснаците масово се изнасят на запад при прогнилия капитализъм. Другари русофили, знайте че и най лошата демокрация е по добра от автокрацията. Знам че го знаете, но ви плащат да пишете глупости и да ццъкате минусчета и никога няма да изпратите децата си в Русия, а се при краварите се мъчите да ги уредите (ако сте истински русофили, това се нарича шизофрения).

92

Анонимен

преди 9 години

До ИванчоПрез 50-те години във вестниците ни имаше снимки на пияни американски войници от Кока Кола.

91

Иванчо

преди 9 години

Ами виж какво има в родната боза с подсладителя или родната лимонада :))) нещо по-различно?!!