155

Shark

преди 9 години

Мм добре! А питахте ли народа на Крим кво иска, или това няма значение. Ще стреляте и по тях както направихте с хората на Майдана и обвинихте БЕРКУТ. *** нацистите дето са тея в измислената Украйна, после Путин бил виновен.

154

Анонимен

преди 9 години

До тяУкрайна иска Крим, за да го даде на хамериканците за бази. Без Крим Украйна не е интересна. хамериканците искат да господстват в Черно море. Тук е заровено кучето.

153

Анонимен

преди 9 години

украйна е измислена държава от болшевиките-името- украйнина на полско-литовската държ.а откачалките бутат паметници на баща си -ленин- щото така са им казали краварчетатаполяците плюят сталин- ами да се върнат в гравниците 39 година дето имат излаз на море 3 километра и западна полша си е германска земя окакто се помни до 45 годинана сталин *** трябва да целуват - нямат по-голям национален герой от негоза тъпотата българска не ми се говори защото не се различава от полската и украинска

152

ИИИИИИ

преди 9 години

ДА СЕ ВЪРНАТ ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ,ДАДЕНИ НА ЮГОСЛАВИЯ,ТАКОВА ЮР.ЛИЦЕ НЯМА,ДА СЕ ВЪРНАТ МАКЕДОНИЯ,ДА СЕ ВЪРНАТ ОДРИНСКА ТРАКИЯ,ОТ КОЙТО МОИТЕ ДЕДИ СА ИЗБЯГАЛИ,ДА СЕ ВЪРНАТ ЗЕМИТЕ НА БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ,СЕВЕРНА ДОБРУДЖА И Т.Н.ДА СЕ ВЪРНЕ БАБА МИ ОТ КЕСТРИЧ,КОЙ МОГЪЛ,МОГЪЛ,И Т.Н.АЗ МИСЛЯ,ЧЕ СКОРО ТЕЗИ ОТ РАДАТА ЩЕ СЕ ЧУДЯТ КЪДЕ ДА ИЗБЯГАТ,ДАНО НАРОДА ИМ НЕ Е ЗАСПАЛ,КАКТО НИЕ В МОМЕНТА СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА ,И НЕ ВИЖДАМЕ НА ДВА МЕТРА ПРЕД СЕБЕ СИ.

151

Анонимен

преди 9 години

Дедо Иван е категоричен: Киев трябва да бъде върнат в Русия, дотогава няма нормализация. Може и хич нищо да няма накрая.

150

Джим Кери

преди 9 години

Ало тиквениците, вижте си минския договор, ако можете да четете... Ако се откажете от споразумението, ще ядете бой и от тази смешна ваша държава няма да остане нищо.

149

наблюдател

преди 9 години

До няколко дена ще почнат протести в самия Киев, правителството и парламентът ще бъдат сринати от протестиращите.

148

Анонимен

преди 9 години

Щее...!

147

Гага

преди 9 години

Хубав виц! Тези май не изтрезняват изобщо, абе щом си избраха такова пиянде за президент...

146

проруска

преди 9 години

на куку лято

145

АНАЛИЗАТОР

преди 9 години

Да искаш да ти се върне нещо, което не е твое, е меко казано нахалство, дебилство или безочие! Единствено, нашият президент с фишуто, Петърчо Стоянов върна на гърците нещо, което не е тяхно "История славянаобългарская". Абе к,во да правиш върви ни на президенти! Тепърва Украйна ще губи, и територии, и икономика, и пазари, и кадри! Ще следват нашия път, ще слушкат краварите и европедерите и тепърва ще я докарат до просешка тояга!

144

Класов враг

преди 9 години

Няма вече Украйна, свиквайте!

143

Мда

преди 9 години

И САЩ трябва да върне Косово на Сърбия. Защо толкова упорито се мълчи по този въпрос?

142

Анонимен

преди 9 години

Потърсета : Волынской резниДа разберете какво са правили с 'другите'. Особено Поляците, които сега ги поддържат!

141

ТРАНДАФОР

преди 9 години

До Анонимен 200Нещо за Троянската война а кажеш?

140

Одисей 3

преди 9 години

До до 175 Напълно съм съгласен с тебе,но пропускаш Странджата,Спонги,Шопа,ханКрум, и т.н. Тези сбъркани прасета ще отговарят пред нас и тежко и горко на предателите кравари!!!

139

Много вероятно

преди 9 години

А не е ли по лесен вариант- Русия взима цяла Украйна и нещата се нормализират най естествено.Разбира се след подходящо "редуциране" на населението-има доста ненужни украинци.

138

Къртечницата Ройтерс

преди 9 години

И отново ескадроните летят! Събрала творчески сили през уикенда, *** пак е нарамила къртечницата Ройтерс и стреля смело и безразборно във всички посоки. Е, патроните са малко кьор фишек и вдигат малко повече шум и дим от колкото обичайно, но нали това е целта. Браво, ***. Липсваше ни. Особено през уикенда, когато изпусна зрелищното убийство на един руски дисидент. Беше точно за теб работа, но си нямаше късмет. За щастие, дисиденти много и чичо Сам ще се погрижи да бъдеш на смяна следващия път.

137

Тик -так

преди 9 години

Гривнята пада като американска совалка , тия смешки бръщолевят .Още 4 годинки им останаха да цоцат от руската газ ,после по газопроводите им ще текат фекалии .Много са ми сладки Порошенко, Яйценюка и пр. шизофреници.Буквални живеят в паралелен свят , където на всички им дреме много за окрайна.

136

непукист

преди 9 години

Не знам кой какво ще си връща ,но преди време някъде из УСА някой не прати ли петиция до бялата къща за връщане на Аляска в състава на Русия, та от тази гледна точка може би е и отговора от един български филм в който цитирам по памет "татко ще ми купи колело,ама друг път".