355

не толкова велик БГ

преди 9 години

Интересно защо всички опозиционери в Русия са или бивши олигарси ,на който Путин им е отнел сферата от която са лапкали , или бивши функционери на високи длъжности в държавата, където пак е имало яка лапачка.....как така един обикновен работник не стана опозиционер на руското управление...Ясно , той няма облаги който да са секнали ....

354

Анонимен

преди 9 години

Много е съмнително това убийство,точно преди 1-ви март,май ще разчитат на гнева на талпата да сваля Путин.

353

kris

преди 9 години

predatelite nikade ne gi obi4at,da mu mislqt na6ite

352

ни съ знай

преди 9 години

Войната в Украйна не може да заглъхва по никакъв начин.Ще се стреля още много дълго време,за да няма спокойствие в Русия!

351

искандер

преди 9 години

това лято боях в Нижни Новгород и бях приятно изненадан от промените там.икогато говорах с приятели ,те казаха ,че новия губернатор за разлика от стария Немцов е направил много.Немцов никой не го харесва там.един отприятелите ми там работи в ФСБ и за тоя ми разказа доста неща ,за далавери и измами .лека му *** на немцов ,но мисля,че Русия не губи нищо със загубата на такива като него,още повече че са го използвали от сащ за разходен материал.значи много мръсни са американците

350

До 531

преди 9 години

Нещо си прекалил с питиетата или току-що излизаш от замразяване...Любимия ти лаф за Горна Волта с ракети го разпространяваха Американците, когато се бяха настанили в Русия и и изсмукваха ресурсите по характерния за тях нагъл начин.Сега (преди санкциите) икономиката на Русия беше на 7-мо място в света.Виж там, тези които ти промиват мозъка и ти дават напътствия в USA посолството, да си опресните шаблоните, по които водите своята пропаганда. Това пропагандно клише за Горна Волта се изтърка...

349

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСпоред мен Путин няма изгода от това да поръчва подобни убийства. Подкрепата, която получава от руския народ е достатъчно голяма, рейтингът му е изключително висок, за какво му е да прави такова нещо?--------------------- За да покаже, че не му пука от нищо. За да зарадва лудите си фенове.

348

изнервен

преди 9 години

Д0 566 и други като него. Ти да не си шефът на ЦРУ, та си толкова сигурен. Коко удобно, а? Да ва *** в зомбираните путинисти.

347

Путин

преди 9 години

Всички слуги на сащ накрая завършват по този начин.

346

Анонимен

преди 9 години

До ГошоПотенциалът на русия може да е голям но е само потенциал! А диктаторите които я управляват са жестоки и думи като морал ,справедливост,доброта не могат дори да напишат

345

Анонимен

преди 9 години

Американците са царе на подобни провокации

344

Вафен

преди 9 години

Диваци.

343

Анонимен

преди 9 години

Очаквам атентат в метрото.Пак от Путин.

342

Анонимен

преди 9 години

До 546В историята пише, че твоите крави, каткто ти наричаш жените, може би имайки пред вид и майка си, не са заплодени от съветската армия.Абортите са били строго забранени по време на войната в Германия и за това всички нежелани бременности били отстраняванеи с този аргумент.Апропо, има исторически факти за действията на неската армия, която заплодявала норвежците и шведските крави, за подобряване на расата.Едно такова подобрение е тъмнокосата певица от трупа АББА..

341

Анонимен

преди 9 години

Чудовищна провокация, която иска да каже-амеби, видяхте ли как аутистът Путин, който не продава Родината си на шепа озверяли от алчност безскрупулни главорези-не му стигат 10 % да получи одобрението на целия свят!Гнусна провокация, подлост и гадория!В Библията има текст:"Който има уши, ще чува, който има очи, ще вижда."

340

емо

преди 9 години

това е американска провокация

339

Дън Сяо Пин

преди 9 години

Не е важно, че колата е бяла или черна. Фажно е, че от нея е застрелян рууския опозиционер Немцов.

338

Кирил Софийски

преди 9 години

Жалко за човека ! Мир на прахта му ! ѝ иначе ,какво от това ?!?! С него или без ,какво значение има това за човечеството ?!?!

337

Анонимен

преди 9 години

За срам на нашия народ, има българи, готови да посрещнат руснаците "на Дунава" с цветя и да им дарят жените си от благодарност.

336

Анонимен

преди 9 години

Като чета някои коментари (Вълкодав и др.) се срамувам да се нарека българин!