117

Анонимен

преди 9 години

Лошото е, че тук сме има няма 50 драскачи, които горе-доло разбираме от политика, а България е 6 милиона.

116

Анонимен

преди 9 години

До МихалАлооо тук не са само 16 годишни.... има такива които по време ня соца са ходили на даскало... Тез глупости дето си ги написал ги разправяй на децата в махлата... Кога ни е пишелот в хима начело със СССР бе ***?

115

Анонимен

преди 9 години

Ухиления пак обещава неща, които не знае какво означават и как ще ги изпълни.

114

Михал

преди 9 години

До лошо--155;Все сме имали продажници но като комунистите не сме имали. В ХИМНА ни пишеше ;НАЧЕЛО със СССР. В КОНСТИТУЦИЯТА СЪЩО. В Училище ни учеха; ПАТРИОТ Е ТОЯ КОЙТО ОБИЧА ПОВЕЧЕ СССР.Засрамете се бе кухи комунистически КРАТУНИ.

113

Анонимен

преди 9 години

Стабилни в кое бе ***?

112

Анонимен

преди 9 години

Стинга с тоз Путин бре... То верно хубу че поне с нещо се отешавате... Пичове на никой не му дреме за вас... не живейте в илюзий....

111

Да ама не

преди 9 години

Плевнелиев обеща на Юнкер: Вече ще сме стабилни!Да ама БСП и Атака са обещали на Путин че вече няма да сме стабилни!

110

Анонимен

преди 9 години

Офф тоя неадекватен пак ли плямпа глупости? Ква стабилност обещаваш бе льольо, ти изобщо чуваш ли се, вярваш ли си? Вижте го каква мазна усмивчица е изкарал подлизуркото, на челото му пише "слуга".

109

Михал

преди 9 години

До все още БГ--140; Продължение; Губернатора и милицията в Източна Румелия да не са Турци за да не се дразнят Българите,Русия не призна СЪЕДИНЕНИЕТО и свика ВТОРА Цариградска конференция от 23 до 28.10.1885г, на която писка Б--я да бъде пак разделена. Англия призна първа съединението,след нея Франция.Англия предупрди Турция;НИКАКВИ ВПЕНИ ДЕЙСТВИЯ срещу Б--я. А Русия насъска СЪРБИЯ да ни НАПАДНЕ. ТУРЦИЯ НИ ИЗПРАТИ ВОЕНА ПОМОЩ.Научи ги тия неща.През ПСВ станахме съюзници с Турция заради Руси

108

Михал

преди 9 години

До все още БГ--140 ;Че нали Русия ни раздели в БЕРЛИН бе умник. Въпреки това Берлинския конгрес гарантира независимоста на Б--я.!. Даде срок на руснаците да си ходят. Даде срок да се напише конституция. 3.Княза на Б--я да не е руснак4 Ако българите не са съгласни с решенията Русия има право да ги окупира.От това се възползва Дондуков, който имал голямо желание да ни стане КНЯЗ. 5 Забранява преминаването на Турски войски което е разрешено от Сан Стефанския договор и др.

107

знайко

преди 9 години

а юнкер обеща ли да му поверва?

106

Анонимен

преди 9 години

Ама тия за кво се хилят толкова? Явно им е много весело на чужд гръб. Ми да земат и да се разцелуват, па и друго може. *** долни...

105

Анонимен

преди 9 години

До МихалАма вие май двамата с него сте обикаляли... само с дати ли разполагаш или и точен час може да ни дадеш?

104

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен130 е това е една от най-великите тъпни която съм чувал...

103

Анонимен

преди 9 години

Стабилни като пръч на лед

102

все още БГ

преди 9 години

Като гледам новините по всички телевизии,ни грам новини за страдащото руско население,за водената война от сащ и европа.От моите 70 години мога да кажа на всички,че съжелявам за хилядите загинали руски войни,дали живота си,за да сме свободни от турско робство.Тези дето се хилят на снимката нямат и грам чувство на дружба и братство.С берлинския конгрес така наречените европейци разпиляха БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРИТЕ на четири страни,а сега ми се хилят.Не мога да приема това за нормално,след като пак сме??

101

Анонимен

преди 9 години

Чехия, Словакия, Унгария и Гърция отрязват нато за бази, заради което даже не търпят критики. Ония *** пробиват при такива безгръбначни и уязвими с тъмното си минало като нашите.

100

Koko

преди 9 години

До Анонимен"За последните 20 години в Русия от както Путин се е появил на политическата - диктаторска сцена са починали между 40 и 50 милиона руснаци от болести и глад каквито са изчезнали преди стотици години от белия свят."Абсолютно вярно! В Москва епидемията от Чума е взела застрашителни размери. В Петербург имат проблем с проказата, в момета се строят няколко колонии за прокажени. В Сибир масово измират от Ебола и Холера. Истински Армагедон!

99

Анонимен

преди 9 години

Половината ми роднини по бащина линия са починали от туберкулоза от недохранване през 30-те. Включително майка му и е останал сирак на 2 години с трима по- големи братя, които един по един умират от същото. *** пък повечето българи са видели чак след войната.

98

езичник

преди 9 години

това зомби-*** е крайно време да бъде махнат. постът президент не е за всеки. трябва визия, трябва акъл, трябва ...всичко, което това нещо непритежава. лицето на България пред света представлява кукла на конци.