119

До 160

преди 9 години

И аз съм млад, но ти си промит. Интелигенцията е подлагана на зверства преди 9.09.1944! Тези, които са били "репресирани" след въпросната дата не са били нищо повече от подръжници на хитлеристка Германия, новобогаташи и т.н.първенюта. Както изграждането на модерна, индустриялна държава, така и усилията за ограмотявяне, духовно и културно обогатяване на по-големи маси от населението дават базиса за появата на нова международно призната интелигенция!

118

Млад българин !

преди 9 години

Боже господи колко заблудени хора има тук в България !!! Как може да казвате че този режим комунистически е бил добър ! Та тези хора избиха интелектуалците на България само и само да могат да ръководят техни "умни" пионки а другите до 7-8 клас неуки хора просто да са работливи и да работят цял живот за една къща и да чакат една кола 5 години,това ли му е хубавото ! Как може да сте с толкова промити мозъци ! България е на българите а не на комунистите ! Запомнете го бедни душици заблудени !

117

въпрос

преди 9 години

До русофил Колкото и да не им се иска на някои мижитурки и ***, народите отиват към живот основан на комунистически закони и принципи.Никой в света не иска да живее без собствен дом, работа,а не в свят на несигурност, войни, измами .

116

25 години стигат

преди 9 години

Помним живите факли!Помним умрелите от студ и от глад!Помним умрелите от мутро тиквите!ЗНАЕМ кой ни ограби!Знаем какво да направим!

115

Анонимен

преди 9 години

Сега жертвите са милиони.Не всички успяха да се облажат като теб и комунизма ли ти беше виновен пак ***.Комунизма изби една част от населението на.о да не би преди да е било мирно и тихо.Кой изби децата на Ястребино ,Кой уби Стамболов,Кой уби Вапцаров ,Кой уби хиляди през 9майския преврат или септемврийското възтание.Пак комунистите *** смешно.

114

qwerty

преди 9 години

А кога ще почетем паметта на жертвите от "демокрацията" г-н Президент ?

113

Румбо

преди 9 години

Комсомолски и партийни секретари борят комунизма!Да се смееш или да плачеш?Комунизма-в музеите,ама парите от него-в офшорките!

112

студент

преди 9 години

Събрала се, значи, цялата седесария (всичко но всичко 100 човека) начело с преЦедента да почете паметта на осъдените от Народния съд (наложен от съюзниците) фашисти и убийци на деца и жени. Защо никой от тия "дисиденти" и "интелектуалци" не почете паметта на загиналите, изселените и безследно изчезналите в борбата с неолибаралния преход, вследствие на който днес държавата агонизира?

111

Анонимен

преди 9 години

Че *** са зверствали спор няма, но поне президента може да се поинтересува кои имена са изписани на мемориала- напимер на човека заповядал разстрела на децата от Ястребино и да помоли да го отстранят чак тогава да му поднася венец.Така оставаме с впечатление че за него човек убил децата е жертва, герой а не убиец.

110

Анонимен

преди 9 години

Плевня стига те е гонил тоя комунизъм бе.ми сегашните ,,ДЕМОКРАТИ,,къде да ги турим бе.

109

ПЕНКО

преди 9 години

Народът , не е като по Славейков-"Криво седи -прово съди...",аз съм народът и ми се ще да убивам тези ,които обрекоха децета ни на робство ! Точно като ХАН И ЦАР БОРИС - "НЕГО, ЖЕНА МУ ,ДЕЦАТА ,СЛУГИТЕ И ЦЕЛИЯ МУ РОД! " - Трябваше да смажем партократите- диктатори на Живков , но не и да се продадем на "МЕКОГЪЗИТЕ ВРАТОВРЪЗКАРИ" - на капиталистическа ЕВРОПА и еврейските САЩ -възможностите ни за реализация са повече на изток ! Приватизация по партийна линия - е убива ми се !

108

Българин

преди 9 години

Еи *** пак се изказваш неподготвен.Няма ли просто да си замълчиш и да си е..ш капаците някаде....

107

МИШО

преди 9 години

До Млад човек : АМИ , ЕТО ГИ ПРЕД ВАС ДНЕС - ПОЧВАТЕ ОТ ПОКОЙНИКА, ДЕТО ИЗДАДЕ УКАЗИТЕ ПРЕЗ 1992 Г. ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА,МИНЕТЕ ПРЕЗ ФИЛИП ,ДЕТО СЕ КРИЕ СЕГА ПРИ ЧОВЕКОЯДЦИТЕ, ТУЛУПА АЛ.ЙОРДАНОВ ,ИВАН КОСТОВ И СТИГНЕТЕ ДО БЕЗХАБЕРНИКА ОТ ГЕРБ ! ВСИЧКИ СА ЗА РАИРАНИ КОСТЮМИ ! ЕДНИТЕ ДАЖЕ СА СИ СЛОЖИЛИ ПОРЕДНОТО ЛЪЖЛИВО ИМЕ-РЕФОРМАТОРИ ! ТАКА Е ,ТОВА Е ИСТИНАТА .

106

nnn

преди 9 години

На промитите мозъци е трудно да си представят как живееха хората в соца, как бяха съпричастни към съдбата на всеки, как празнуваха, как работеха, как ходеха на бригади и бяха щастливи, усмихнати. А сега само намръщени ,недоброжелателни, агресивни хора на всяка крачка. Децата спортуваха, ходеха по кръжоци безплатно и не пиеха от началното училище алкохол. И ние имахме само вносни най-добри апаратури, които пазарувахме на Пловдивския панаир, с долари спечелени от работа на наши специалисти навън.

105

Бранник

преди 9 години

Време е Плевньо да го сложим в Мавзолея, като потомвствен комунист.

104

Анонимен

преди 9 години

Мястото на комунизма и комунистите е в гробищата, не в музея.

103

Млад човек

преди 9 години

Крайно време е да започнем да говорим за хората,провалили държавата след 1989 година..

102

Пионер

преди 9 години

Другари, аз предлагам да се махаме от тази скапана държава и да отидем в Северна Корея. Там все още е комунизъм, все още няма нищо по магазините, но затова пък има режим на тока! Ще си ходим по манифестации и всеки ден ще възхваляваме вожда .... Там няма да има и следа от гнилия капитализъм, няма да има Интернет, нито телевизия. Ще си чакаме по 20 години за жилище и 10 години за кола и всички ще сме много щастливи:)Хайде Другари, да заминаваме за Северна Корея

101

Анонимен

преди 9 години

АМИ ДА ТЕ СЛОЖИМЕ И ТЕБ В МУЗЕЯ БЕ *** КОМУНИСТИЧЕСКИ.

100

11

преди 9 години

И как да не те е срам и яд при гледката на подобно лицемерие? От сутринта слушам и гледам разни мазни физиономии, които нямат срам, достойнство и чест! Крадоха, лъгаха и продължават нагло да го правят вече 25 години! А този надупения на снимката е всичко друго, но не и демократ, антикомунист, политик и държавник.