337

Анонимен

преди 9 години

Ами ще му отговорим на ЧОВЕКА: Русия се справя с проблема Украйна! А тя си е тяхна територия колкото и да не им харесва на запада! А още е пред прага на световна война! И въпреки всичко се справя за сега! Нима през втората световна война е била по добре Даже тогава войната я завари не подготтвена превъоръжява се в процеса на войната! Докато сега е напълно готова и запада само джавка и хвърля слюнки като бясно псе! но не смее да пипа щото много яко хапе и ще го изяде за закуска! Това е истината!

336

До 429

преди 9 години

Все си мисля, че човека ви попита нещо и така и не му отговорихте :D

335

Луцифер

преди 9 години

Другаря офицер - пенсионер да не се жалва ами да се накичи с медалите, да вземе един пУтрет на *** и да ходи да му демонстрира своята "безгранична подкрепа"..

334

Анонимен

преди 9 години

Глупости, от руснака по-безкористен човек няма. Аз от руснак в Лондон получих 100 лири просто ей така. Никой друг няма да го направи това. Никой.

333

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 438Да бе, те така искаха "безкористно" да напазаруват и българска земя покрай Тръбата и с достъп на войски на Гаспром до нея...Да, ама не.Не им се получи този път.

332

st

преди 9 години

Тях не ги бърка те са издръжливи.

331

Анонимен

преди 9 години

тик-так

330

Анонимен

преди 9 години

До НихренаБих ви препоръчал да пробвате с яденето на нефт и газ, но дори това не можете. Те не са ваши. Те са на дестина руски олигарси и политици, ачело с ***. Не е зле да си припомниш и какво каза един руски депутат ! Препоръча на народа да яде по малко щото е криза. Успех в намирането на нови врагове!

329

Анонимен

преди 9 години

До НихренаПри такъв основен лихвен процент в Русия, нали разбираш, че вие пътувате към дъното и сте се приготвили за вашият аналог на Виденовата зима ? Ще ти кажа какво ще стане : повторение на имотния балон в сащ. Банките ви ще имат десетки и стотици хиляди недвижими имоти, защото хората няма да могат да ги плащат.строителния ви бранш ще отиде по дяволите поради горната причина.Всички свързани с него браншове ще фалират на 90%Липсата на външни инвестиции ще ви закопае съвсем

328

Анонимен

преди 9 години

Само в Русия при спад на цената на нефта, бензина си увеличава цената :)

327

Анонимен

преди 9 години

В Атак взимам някой работи на каждый день взимим пържени фъстъци мисля че бяха 400 грама много изгодно пробвай апък тука каквото искат да си мислят през 3 дена пълня две турби

326

Анонимен

преди 9 години

Според ТАСС инфлацията при основни продути и стоки е между 30 и 150%. Заплатите и пенсиите са си същите.

325

Анонимен

преди 9 години

Много ми е смешно да чета мнението на путинските ***, как всичко си било тип топ :))) що не кажете колко са иззетите лизингови автомобили в Москав само за този месец, поради невъзможност да се плащат вноските им, или я кажете колко туроператори Ви фаилираха и оставиха 100-ци хиляди руснаци да се лутат като глухи *** по летищата, нещо са режима на тока и воадта в Крим нема ли да кажете ? или я най-добре кажете онова бразилското свинско по 8 $ как е, вкусно ли е, кучетата ручат ли го ?

324

Анонимен

преди 9 години

Не ми казвай колко ни обичат реснаците защо ако толкова ни обичат като бях там ми казваха понаехал и така нататък ?

323

Анонимен

преди 9 години

Волга-матушка река кажи ми защо толкава рускинчета имигрират от този рай Русия?

322

Анонимен

преди 9 години

Хора ай да не обсъждаме колко били бедни руснаците не в Русия има стачки (В Испания точно в този момент) не руснаците се чудат какво ще се случи с държавата им утре всичко това е в Ес.

321

Волга-матушка река

преди 9 години

Слава богу, но на мясо, молоко и хлеб, газ, отопление и горячую воду у нас цены не изменились с прошлого года. В магазинах всего в достатке. Пенсии у нас хорошие. А "фуагра" или как там еще этот заморский фрукт называется - то " на фига" он нам сдался. "На здравие" болгары - русские любят вас.

320

Анонимен

преди 9 години

До Нихренаа да ти е известно че има и постанолвение за тарифите през 2015 г. , а товарищ от информационния отдел на посолството в София ? и като знам че хората тук си губят жиищата и немогат да си плащат лихвите по жилищните кредити, за да могат такива като тебе да тролят побеснявам, ама руснаците са *** щото търпят цялата тая ***, хак ад им е :)иначе Кримваш смешници, направихте хората луди, да обикалят по цел ден чейнджбюрата като мухи без глави

319

Анонимен

преди 9 години

До Москва не разбрах ти какво се опитваш да ни накараш да сравним ам ай тогава да сръвняваме Билата във България е Германия

318

До русской девушке

преди 9 години

Тот кто надругался над тебя, ето такой, которойнаходится у пиндосов на кормушке.Болгар.