75

Анонимен

преди 9 години

такива ще им ги организираме ,че ще се молят да не са стъпвали тука... това не е пустинята или пък тамошните аборигени ... ТОВА СА БАЛКАНИТЕ АЛОУУУУ !!!

74

Анонимен

преди 9 години

Надявам ще раберете коии империи са постояно да завладяват повече. Разделяй и властвуй, именно по этому сатанистскому принципу были порабощены земли верующих, бывших когда то одной нацией Ислама.

73

Анонимен

преди 9 години

До всико знаещите драскачи да прочетат малко това по гоогъла Споразумение Сайкс-*** от Уикипедия, свободната енциклопедия.Да се надяваме никогаш да има войни.

72

Анонимен

преди 9 години

Във тези разбити степи на дали има цехове за камофлажи и рекламни материяли като знамена,та тия третокласници ли ще завладяват балканите или сащ ?

71

rom pz.

преди 9 години

balkana e strashno miasto za zivene - tezi grozite mytri sa za po topli strani - tyk shte se vidat v4ydo ako si pomislat da se per4at ;ako iska tyrcia da se obideniava s tiax nie ne gi shtem

70

Анонимен

преди 9 години

По-лесно е да се влезе в АБВ и в новините там да се види как точно са наречени джихадистите от кмета на Лондон - много по-прям е човекът и не се изразява така, със заобиколки, както правят това в Днес.бг.

69

777

преди 9 години

Златно правило.....Никога не подценявай врага!Тези брадати не се боят от смъртта.Дано да не тръгнат към Балканите

68

1

преди 9 години

Те искат и Рим да завладеят. В момента водят война с целия свят. Като преключат със земята, най - вероятно ще завладеят луната, марс юпитер и други вражески планети.

67

Анонимен

преди 9 години

tia ne sa ritani s nashenski kybinki po mycynata zatova sa taka napereni ; na balkanite kolko krav se e lalo za svoboda i rodina tia neznaet i kyco i sakato shte gi posreshne na nosh ;mak shte im se vidi balkana ;

66

Дедо Боде

преди 9 години

Има една стара народна песен : В Аврен, мамо, хайдуци дойдоха. Авренчани, мамо, хайдуците обраха.

65

Анонимен

преди 9 години

Komunistite sa vinovni

64

Анонимен

преди 9 години

Тодор Живковоя Възродителен Процес ще ни докара голяма беля за вбъдеще

63

Даскала

преди 9 години

Къде са тръгнали тия брадати и обли башибузуци ?Те за балканските хайдути чували ли са?Прости им Господи и бързо им прибери душите!

62

Анонимен

преди 9 години

Тоя, знаменосеца, така ще си нагълта рядката брада от вакуума като си го извадя от *** му. БАЛКАНИСТАН А??? Ще ядат БУЛГАРИСТАНСКИЯ К.....

61

БКП

преди 9 години

Ами нормално , в Сърбия избиха мирни мюслумани в България Смяната на имента на мюслуманите , те хората не са глупави да не разберат а и разполагат с мощтна финансова структора от милиони долари , никой не е казал че един ден Тодор Живковия тъпизъм же докара теротистите в България

60

az

преди 9 години

САЩ защо искат ислямизация ами много просто в исляма всички са фанатици и се управляват лесно от лидерите на исляма населението се държи просто и неграмотно а така лесно се манипулира. а САЩ само управляват лидерите. Показно ще са против тях а дефакто ще управляват через тях. Това е новия световен ред. Цялата земя и ресурси да са подчинени на САЩ. А САЩ се управлява от шепа хора и тогава когато тези хора имат контрол над света стават богове явнот отва им е целта.

59

Анонимен

преди 9 години

Новина в Yahoo от преди няколко часа: в отговор на действията на Русия в Украйна, НАТО ще открие "малки" военни бази в 6 страни от Източна Европа - Естония, Латвия, Литва, Полша, Румъния и БЪЛГАРИЯ .

58

hm

преди 9 години

Някои работят за това как да направят "ислаямската кауза"идентично понятие с подкрепа за Палестина и критицизма на "Израел"ския ционистки режим за престъпление.Не и на двата вида тероризъм-ционистки и ислямски,а тази "Държава"не предствлява мюсулманския свят,нито ционизма-семитизма.Как новините"пропуснаха"за планираното ново военопрестъпление на цион.режим:строеж и заселване на окупационно население на окупирана теротория:

57

Анонимен

преди 9 години

До 47 Не никой куче измано ... Волен Сидеров им ги каза и казва тези неща . Бойко е к*рвата на богатите предатели ... и прошка nqma да има куче . Божието възмездие - приело човешка форма идва за вас . ЗА ПРИМЕР НА ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ !

56

hm

преди 9 години

Това е доста обезпокояващо.Като се има предвид и,че нато бомбардира територията на православна Сърбия и направи държавата Косово по терористичната Косовска армия за освобождение.После Путин бил виновен.Но както се вижда терористите на Неислямската недържава заплашват Русия,Иран,Сирия все тези,които стоят на пътя за разпадане на Средния изток.