127

Анонимен

преди 9 години

Страх го е Плачльото, личи си.

126

Анонимен

преди 9 години

Не обръщайте внимание на дпс - винаги са били далавераджии и такива ще си останат.Но от Пиндостан "предупредиха" за възможни етнически сблъсаци, Т.Е. любимата практика на англосаксите насъскване е на ход.Не се заигравайте с тая тема наистина е опасна , а пиндос шмекерите обичат да я прилагат.За доказателство - факт: случката с КТБ се повтори в Русия с Сбербанк този път неуспешно.Нищо не е случайно.

125

До 147

преди 9 години

Не защото го уважават,а защото им ближе задниците и за всяко поръчение от тяхна страна им козирува. Е затова България е в това положение-никой не ни е...а .

124

проверяващ

преди 9 години

Много фолтайк, много мутри.Лапам пари и ми плащат плешиви глави!?!?!

123

Анонимен

преди 9 години

До ДанеДане дане да те такова кой те хване.да не си адвокат на госина ТиквунТиквичПремиеров.

122

Анонимен

преди 9 години

По край тока излиза и скрита коалиция с дпс която вече е авна,вън от България дпс и герб

121

Анонимен

преди 9 години

Говорителят съобщава по радиото: Днес на финландско - китайската граница нямаше никакви инциденти.

120

Дане

преди 9 години

Голяма работа, че някои електромери са отчетени на 40 дни и сметката ще бъде малко по-дебела. Нали след това ще се плати само за 20 дни и нещата ще се изравнят. Що за глупав рев на празно място.

119

Анонимен

преди 9 години

Дяконе, събуди се, сравняват те с една продажна и лъжовна креатура от с.Банкя наричана от народа ***. Дяконе, ти с колко охрана си ходил по дела щото креатурата го пази цяла кохорта гардове, колата му цял милион със специална капсула да го опази от РПГ. Пазели го от любовта народна. Била толкова силна, че ако го барнели щели да го удушат от обич. Ето защо се муши като плъх от колата и към колата, няма и един авер, живее като пес с параноята си. Да, но мисли за народа, Дяконе, как да го

118

Анонимен

преди 9 години

Май на Боцката пак му се клати стола. Вече свърши хубавото време, както се казва - Януари го пргонзират студен, което означава, че в сметките, които ще получи материалецът през Феврури, 10%-то увеличение направено от ГРОБ ще се почувства осезателно и хората пак ще излязат на улиците и площадите, а Боцката при патриарха и ходжата в Праветелствена болница в Лозенец. Поне ще е близо до US-посолсвото и ако се наложи, може да се скрие там.

117

Анонимен

преди 9 години

Седят си двама старци в парка и се припичат на слънце. Започват да вият сирени и те тръгват към скривалището. Като го наближават единия се плесва по челото и казва:- Аз се връщам, забравих си ченето на пейката.А другият му казва:- Спокойно бе, американците ще хвърлят бомби, а не сандвичи.

116

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 144Защото до сега Господ бе българин т.е. беше топло - но 20 дена при - 10 и България фалира особено след като вече продават газта на Украйна и дърпат от резервите.Та парен каша духа , Тиквун го знае но не е господ.

115

Анонимен

преди 9 години

Наш Алеко Константинов как в онези времена е прозрял, че в 21 век ще си имаме съвременен Бай ***? На Щастливеца трябва паметник пред Министерски съвет да се издигне и Боцко като се измушва от там да види превъплащеншето си.

114

Анонимен

преди 9 години

Станишев говори ли с Меркел? А с Барозу?Бойки говори и с двамата защото е уважаван политик в целия свят!

113

Анонимен

преди 9 години

Най-краткият виц в България:"Двама министри се срещат в трамвая."

112

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 143Разкарай се тиквун с iq - 120

111

Анонимен

преди 9 години

Нали ако отчетния период е 40 дни, то следващия ти ще е 20. И в крайна сметка ще платиш това, което си ползвал за тези два месеца. Не мога да ги разбера защо хвърлят толкова усилия (проверки на ЕРП, плащане за извънреден труд и на национални празници и т.н.) вместо да насочат енергията си в истинските проблеми.

110

Анонимен

преди 9 години

Комунисти - запомнете едно:Бойко е Спасителят и Обединителя на нацията!.Бойко е левски! Давай Дяконе мачкай комунизите!

109

Анонимен

преди 9 години

Тиквен Бочко яко го друса електриката.

108

Тиквун Премиеров

преди 9 години

А бре що е туй нящо ТОК бре та всички са ревнали да го имат. А бе иконом. министре я съберете малко ТОК и за нас бре и го сложете на сигурно под ключ и охрана след кат е толкоз ценно та да спечелим и ние нещо.