306

Горд Българин

преди 9 години

Братя българи! Знаете, че цивилизационно България принадлежи към ПРАВОСЛАВНАТАславянска общност - исторически, културно-духовно, политически! Русофобията е временна политическа конюнктура в България, а виден е плачевният, за жалост, социално-икономически резултат от 25 г. "преход", който ще остане в историята само с характеристиката: "национален нихилизъм на властта"! Да, ще остане в историята, защото това е преходно явление, а българо-руската ДУХОВНА ВРЪЗКА е НЕПРЕХОДНА и ВЕКОВЕЧНА!

305

Анонимен

преди 9 години

Лилипутин!

304

ХХХХХХХХХХ

преди 9 години

До БохемА ти отивай в царството на бананите--за теб ще е удоволствие-има даже и черни банани.Явно ти са любимите...

303

Бохем

преди 9 години

До 446 "анонимен"Върви да живееш в Русия бе токмак . Аз вече Бях там.

302

Вангел Рилски

преди 9 години

Русия е страната допринесла най-много за България в политически и икономически план! България е допринесла за културата, духовността на Русия! Българи и руснаци сме БРАТСКИ православно-славянски народа, които не могат да бъдат изкуствено разделени от политиците русофоби! Русия е закрилник и крепител на НАШАТА цивизация - Православната! КАРМИЧНО предопределено е България и Русия отнтово да бъдат ЗАЕДНО, като съюзници, и този път ЗАВИНАГИ!

301

Анонимен

преди 9 години

До НаимМай си объркал адресата , кокво друго може да се очаква от зомби ислямист. Вас уса ви върти на шиш през *** , а вие си мислите че ви чешат.

300

Наим

преди 9 години

Че кой те плаши и кой те изолира бе аланколу. Трепите хората като мухи. С нищо и с никого не се съобразявате. Не спазвате предварителните уговорки и договорни отношения,хукнали сте като изоглавени да завземате света. Дрънкате оръжие от сутрин до мрак.Хората Ви пият от отчаяние защото са безсилни пред властите и нищо не могат да направят.

299

Шоп

преди 9 години

Лукашенко и Назърбаев тези дни отиват в Киев да засвидетелстват уважение към евроатлантизма, след икономическият побой над рублата миналата седмица.

298

Онанимен

преди 9 години

Реджеп Ердоган живее с мисълта сякаш сме 500-1000 г. назад. Другарите в Русия - също (поне 300-400). Време е да се събудите другари. Осъзнайте, че обикновенния човек в България, Русия, Великобритания, Франция, Турция, не се различава особено.Проблема идва от власт имащите. Те поставят бариерите, те имат териториалните и ресурсни претенции.Силно се надявам руснаците са се осъзнаят, да побият главите на сегашното си ръководство на Червения площад и да се присъединят към нормалните страни.

297

Шоп

преди 9 години

Не е зле да отворите някоя графика с курса на рублата от миналата седмица.Едва ли може да се нарече силна една валута, която я клатят за няколко дни с 40% нагоре и надолу.При това потърпевшите си признават, че са били обект на вражеска атака.Излиза, че съотношението на силите е ... убийствено.

296

Онанимен

преди 9 години

В Русия от време оно (разбирай много преди Петър I да изреже брадите на помешчиците), властта няма за нищо обикновенните хора. Там има една върхушка, която живее преохолно от труда на обикновенния руснак.Другаря Путин не се различава особено от предците си. Е, доста по-крадлив е. За 2-*** си мандата като президент, състоянието му беше нарастнало над 40 милиарда долара. Как точно един президент ги изкарва тези пари?Руснаците трябва да си оправят проблема с властта и ще се оправят.

295

Найденов

преди 9 години

Изолация на Русия!!!! Хахахахахахахах, супер смешно за нас и супер тъпо за нейните автори!!! Куба е вече над 50 години в икономическа изолация, Иран- 10, Сирия-3, и никоя от тези страни не се предаде! Та какво остава за Русия- най-богатата на полезни изкопаеми и природни ресурси страна, способна сама да се самоиздържа и развива икономиката си дори в пълна изолация!!!!! Това нещо е само в болните мозъци на задокеански стратези!

294

Анонимен

преди 9 години

И Наполеон искаше да подчини Русия- руската армия влезе в Париж, и Бисмарк искаше да подчини Русия- не успя, и Хитлер искаше да подчини Русия- руската армия влезе в Берлин! Та сега ли когато Русия има хиляди ядрени бойни глави, всяка една от които е хиляди пъти по-мощна от атомните бомби хвърлени над Хирошима и Нагасаки?Хората със собствен мозък и поне среден интелект могат да си направят логични разсъждения!

293

Анонимен

преди 9 години

До Остин Пауэрс ты дурак?

292

Анонимен

преди 9 години

агресията срещу украйна им струва 15 милиона долара на ден.това е разбира се без санкциите.окупацията на крим ще струва 20 милиарда годишно, а на кадировската банда плащат 5 милиарда на година

291

Шоп

преди 9 години

До Анонимен3-*** руснака излизат от стаите си и го спукват.Действителна случка.-------------------- Никога не е било руснаците да не действат като стадо хиени. Силни са да пребият някого в съотношение 4:1. Иначе си ядат боя и гледат в земята.

290

Божо

преди 9 години

путин ще води Русия към по беден край , към по беда, към по-беда, към по БЕДА , към БЕДА......!!! Някога хитлер е говорил същите неща на германците, обаче путин няма нищо общо с хитлер !!! Другарят путин каза - "Европа е виновна, че държи на целостта на Украйна, а Китай е братска страна и скоро ще и отстъпим Сибир , заедно с Владивосток и Камчатка, но това е добре за руската икономика, защото братски Китай е демократична диктатура , подобна на нашата съветска, пардон руска диктатура !!!

289

Анонимен

преди 9 години

комунистите трябва да свършат както полския елит в Катин

288

АТАКИСТ

преди 9 години

до 427Спокойно, бе тъпан! Путин няма намерение да управлява света, а твоят господар- маймуняка зад океана. Путин просто казва, че никой не може да се *** с руският народ на тази земя. Понял?

287

Austin Powers

преди 9 години

1) Русия е нация от алкохолици.2) Няма как алкохолици да управляват света3) Дванадесетата икономика в света не може да казва кой ще кара влака.4) *** е обречен