21

Значи пак са...

преди 9 години

... завъртяли с данъчния магьосник Юнкер някаква далавера. за нас - европари, за даващите ги - инвест.

20

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Лоша новина за *** от Позитано... - не искат те пътища и магистрали... - искат кози, партизански пътеки...

19

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Казах ви... - политици в България - с лопата да ги ринеш... - а само един ДЪРЖАВНИК...

18

Анонимен

преди 9 години

Тая "новина" е от шест месеца, когато на всички им стана ясно, че европейски пари за Хемус няма да има. Незнам кво коментирате претоплени манджи отново.

17

Анонимен

преди 9 години

Мда, Боко ше спи спокойно - 10% отиват по предназнаèние, а остатъка ще потъне...като ТИТАНИК в атлантика ще потъне

16

Анонимен

преди 9 години

Те така и по времето на комунизЪма са впрегнали целия народ да строи "светлото бъдеще" и баба ми говори вие сега младите нищо не работите ние с кофи наляво надясно носихме цимент и строяхме ама резултата е бил плачевен толкова години труд и наливане на пари и накрая фалирала държава , това ще се случи и сега независимо , че ви казват , че ще е много хубаво.

15

Анонимен

преди 9 години

Шопе,ти и боко,ако ми паднете ще ви смажа от бой-както Кличко наби нашата кобра.Анадаъмъ?

14

Kit Chelin

преди 9 години

Чугунените глави от групировката Герб и техните симпатизанти-кариеристи не разбраха, че парите по оперативните програми бяха спрени точно заради герберастите заради нарушения на при възлагането на обществени поръчки. Всичко е резултат на неефективния и контрол от страна на управляващите органи на ОП, чиито ръководители бяха назначени от Герб. Трябва това по често да вви се напомня, а и журналята да престанат да лъжат и манипулират и да казват истината. А сега просто бяха одобрени парите по ОП.

13

Анонимен

преди 9 години

Малеее наш Боце ще се сцепи от резане на ленти. Това добре но какво парвим с Искров, Брендов Стоенча и Владиславчо ? Остави ли ги тия са в състояние да загробят Държавата не с 4 а 40 милиарда за отрицателно време и най - добре ще е Баце да им бие по една дузпа изкъде задните части и да си реже лентите на спокойствие.

12

Анонимен

преди 9 години

Вие да не си мислите, че ще усвоим всичките пари. Малкото, което ще получим ще го окрадат управляващите. Както винаги, разбира се!

11

Анонимен

преди 9 години

Хм простия бг матрял отново се връзва на глупостите на пъдаря от Банкя. То още в началото е очевидна лъжа - самия Бубойко и Фейсбук профил е оксиморон. Тоя книга не е прочел в живота си камо ли да включи компютър. А ако можеше да си направи Фейсбук профил щяа денонощно да го дават по телевизията какъв е гений. Накратко Бубойко отново баламосва успешно простия матеял а той се радва.

10

Евродепутат

преди 9 години

Не знам защо червените *** не млъкнат. При БСП-ДПС-Атака всички еврофондове бяха спрени и никой не искаше да се среща или да разговаря с Орешарски . Просто чакаха ГЕРБ да спечели и всичко се подрежда в полза на България .

9

Шоп

преди 9 години

Мда... Някои ще ядем асфалт, а полурусначетата от Южен поток направо ще изпукат отглади. Което е ПРАВИЛНО.

8

КЧ-1

преди 9 години

Предложенията за средствата по оперативните програми за периода 2014 г.- 2020 г. бяха разработени от правителството на Орешарски в размер на 16 млр. евро. Кажи сега с какво си подобрил параметрите по програмите или си направил само друго разпределение на средствата др. Борисов. Одобрението беше само въпрос на време след изборите за евродепутати. Не прави помен с чужда пита и не се прави на герой. Много обичаш да се хвалиш с нещо направено от други. Няма да се промениш. Наглец

7

политолог

преди 9 години

Другарю червен *** , не се притеснявай за пътищата , нали асфалт не се яде . Яжте си пенсиите на Станишев по 4.50 лв. увеличение на месец или 15 стотинки на ден . Г-н Борисов за пореден път доказа , че е истински държавник и работи честно и почтено за хората . Това е истината , а за лъжите си има червен *** .

6

супер

преди 9 години

Много добре, ама ще е още по-добре да отидат наистина за пътища а не да се появят милионери и да млъкнете със тази Русия навсякъде Русия или за САЩ се пише най-добре да си гледаме нас, защото Русия и САЩ си гледат техните интереси

5

непукист

преди 9 години

Осигуриха поредната лапаница за батко и братко да му мислим ние .

4

Анонимен

преди 9 години

Котараците празнунават - отново техния благодетел Боцко ще им налива милиарди срещу некачествени пътища.

3

Анонимен

преди 9 години

Eх, Черепа, Стенли и Златев вече са отворили шампанското.

2

бай Ставри

преди 9 години

Махайте ги тези милиарди евро... искаме рубли!