110

Анонимен

преди 9 години

Брей толкова анти руски статии за единица време. Да не се е вдигнала цената за списване

109

Анонимен

преди 9 години

Накрая истината ще излезе наяве.Ето Ви една,сега.Ще победи ли Америка?Америка и съюзници срещу Русия. Трудна победа.Америка и съюзници срещ Русия и нейния приятел Китай? Невъзможна победа.Америка и съюзници срещу Русия,Китай и Иисус?Все пак,нали Путия ясно обяви,че Русия е последната защита за православието?

108

до 161

преди 9 години

Макроикономически растеж в Еврозоната:2014 е 0.8%2015 прогнозата е 1.1%2016 прогнозата е 1.7%

107

До 162

преди 9 години

Напротив. Ако човек е финансов жонгльор.

106

До 161

преди 9 години

Евростат. Евростат. И ЕС е пред прага на поредната рецесия и в дефлация. А дефлация е много много лошо.

105

до 159

преди 9 години

Да. Това е добра идея.

104

Калоян Лифоет

преди 9 години

Абе, пичове-Русия е Велика сила, а българите сме русофили! Приемете го за даденост. Не може Путин да следва политика, която няма да е в интерес на руснаците, защото човекът е патриот и си обича народа! Хвала му! Не го сравнявайте с българските "политици", които за жалост са нихилисти, само и само да е изгодно на изкривените ви русофобски комплекси! Така ли не виждате, че Русия е най-близка и искренна приятелска страна на България?! Това е факт! А българи и руснаци сме духом и кармично свързани!

103

до 151

преди 9 години

Това, че инфлацията расте в момента се дължи точно на намалелия внос и на слабата руска промишленост в момента. Това обаче се променя през 2015 година. Докато прогнозата за ЕС е 1.2% растеж, то за Русия е 2%. Така, че няма проблем.

102

до 151

преди 9 години

Расте благодарение на нуждите на вътрешния пазар и намаленият внос поради девалвиращата рубла. При слаба рубла не си заслужава за западните фирми да експортират за Русия. Затова расте вътрешното производство. Сегашната ситуация е 6 от тотото за руската индустрия и вътрешния пазар.

101

Ммм?

преди 9 години

За Путину, за родину?

100

Анонимен

преди 9 години

До морскиАма не може така накрая "Слава На Русия!" и да спреш.Трабва да дадеш тон за песен - "Интернационала" или поне "Нас червеното знаме роди ни ..." - и сам да се задереш с пълно гърло.Ей, от една страна, жалко че толкоз хора бяха убити в Украйна, заради маниите на кремълското джуже. Но от друга, добре стана - да се види още колко много *** има в България.

99

Анонимен

преди 9 години

До Случващото се в ...Ха-ха, баси смешките, сам ли ги измисляш или ги четеш от някъде.Я кажи, какво точно изнася от хранително-вкусовата си индустрия Чебураша?Елда, може би?

98

ГЕРБ+РБ мафия

преди 9 години

До АнонименНефта падна двойно-цените на горивата са закотвени.Не само цените на горивата си остават високи. Фандъкова също не сваля цената на билета в градския транспорт, не падат цените на храните, услугите и т.н. коио зависят от петрола. ДКЕВР даже вдигнаха цената на тока вместо логиката е да пада за да стане конкурентен на петрола.

97

Анонимен

преди 9 години

Ако в Русия стане зле то в САЩ и ЕС може да стане катастрофа.Американците и ЕС си мислят че това им е ***.Две-три изцепки на западни посланници срещу управляващите, спиране на евро фондовете ихоп .... васала Борисов идва на власт.Русия не е хапка за англосаксонците и ще го разберат както го разбраха Наполеон и Хитлер.Лошото е че този път и *** ще го отнесе.

96

Анонимен

преди 9 години

*** да ходи да се гърми вече, петрола падна на 58 и още ще пада.

95

до 127

преди 9 години

БВП, финансиран и заложен в/у кредити. Доказателството беше 2007-2008 година. На САЩ им трябваха цели 6 години (до началото на 2014!), за да достигнат нивото на БВП от 2007 година, т.е. от преди кризата. И още не се знае дали не е double dipp. Докато БВП на САЩ се увеличи двойно за последните 35% години, то средната им класа намаля с 40%, а доходите на 85% от населението стагнират и дори са по-ниски от 1979 година! Признак, че БВП не е единствен признак за благоденствие.

94

barakata ibana

преди 9 години

А В ЕВРОПА ГОРЯТ ПРТРЕТИТЕ НА УПРАВАЩИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ ХАУС СТАЧКИ И НИЩЕТА! А СМЕ ТРАГНАЛИ ДА КОМЕНТИРАМЕ РУСИА

93

EU

преди 9 години

Как всички тая пуста Русия възхваляват, а никой не отиде там да живее. Нали е много хубаво нали те са най-добрите, а всички на запад? Защо не създадоха гоогъл в някой гараж в Москва? Половината руснаци са в Германия, Англия и САЩ защото в милата им родина е много хубаво така ли? Слава на всички пияни руснаци които напуснаха майка Русия и помогнаха за развитието на НАШИЯ свят!

92

Анонимен

преди 9 години

PUTIN ZAPOCHNAL DA PECHATA EVRO . AMI SEGA??IMA VIC :PRIIATEL PITA DRUG: KAK SI ?- SEGA SAM MNOGO DOBRE, LEGNAH SI S RUBLI V BANKATA , SABUDIH SE AKAUNTA PALEN S EVRO, PROVERI I TVOIA, BARZAI.

91

Currency Wars

преди 9 години

Currency Wars - the beginning of each World War ;)