8

BUL

преди 9 години

samo da go vdignat i ste im podpalq sgradata. i ste se otdelq momentalo.

7

анонимен

преди 9 години

Много моля да няма недоволни!С още минимум 10% ще има увеличение на тока, но в голямата си част това го гласувахте на изборите на 5-ти октомври!Защото избирането на това правителство обеща увеличение на тока с 20% още преди изборите. И ето - изпълнява си обещанието!Да, наистина народът ни е мазохост или глупав, но като че ли е и двете заедно.Не може сега да роптаеш срещу нещо, за което си гласувал.Е, не всички, но достатъчно. Или пък изборите са манипулирани.Все тая е вече...

6

Анонимен

преди 9 години

Аа, не кви са тия тъкмо почнаxме да свикваме пак. Я си ни го вдигнете, още от време оно сме си свикнали, ще вземеме да се много разглезиме

5

Анонимен

преди 9 години

Стигам до извода, че българският народ или е много богат или е много голям мазохист.Да избереш хора, които ти вдигат постоянно цената на тока, увеличават ти възрастта за пенсиониране, вдигат цените, а в същото време замразяват доходите при това при изтеглен заем от 8 млрд - нямам думи.Соросоидчетата щяха да изядат Орешарски, че се опита да изтегли 900 млн и то да запуше дупката в Здраванта каса, която Мутрата и Дянков обраха.

4

ГЕРРБер

преди 9 години

До ****Да ще го вдигнем с 20% според решението на ИС на ГЕРБ от догодина,тоест след месец. Както го вдигнахме с 10% след оставката на Орешарски. И какво ще направите,нищоооооооооооооо. Народа ни избра с мнозинство.

3

Анонимен

преди 9 години

Медиите на Тиквата пак сондират общественото мнение и като си траете ще ви изтряска още едно увеличение. Не е задължително да е точно от 1 януари, може да е и от 2 например.

2

****

преди 9 години

Ами нака пробват да го вдигнат,този път тиквата няма да може да си помисли да се явява на нови избори,ще бъде изметен,и не само той,а всички.

1

PONTIFECSMAXIMVS

преди 9 години

А от кога ? От Коледа ли ?