29

Анонимен

преди 9 години

Като не желаят да има увеличение на заплатите, защо тогава увеличават цената на тока. Като е надали за увеличение на заплати, ще изкарат ли управляващите ни до пролетта? Вие бихте ли понасяли това?

28

един брой НЕгласувал

преди 9 години

Скок на минималната заплата?НЕ!Плана Ран-т не дава!

27

УЖАС!!!

преди 9 години

И 340 лева са Ви много като ви чета простотиите...как може да напишете ,че в Румъния вземали по-малко....в Румъния мин. заплата е в Леи и се равнява на 205 евро СЕГА а в България е 340 лева което са 173 Евро. Сега ясно ли ви е кое е повече.....205 е повече от 173 => в Румъния взимат повече при равни цени.

26

Анонимен

преди 9 години

а дали ще ви се размине някой ПРОТЕСТ С ПУШКА????НАДАЛИ

25

ГЕРБ крадци

преди 9 години

Фандъкова кога ще свали цената на билетчето за градския транспорт след като цената на бензина падна с 30 стотинки.

24

Проблемът

преди 9 години

Проблемът реално не е толкова в заплатите (те са си ниски естествено), а в цените, които са безумно високи на фона на тези в Испания, Англия и т.н.

23

УЖАС!!!

преди 9 години

Абе пич ти в ред ли си? В Румъния се пазарува с румънски леи. Какви евра ? Един литър струва 5 леи или 2,25лева. с една заплата си купуват с 40 литра повече гориво....

22

И как?

преди 9 години

До до именноКак по-точно го виждаш това? Нали в магазина 1лв = 1 евро (това се опитваше да каже някой по-долу). Така, че с 230 евро взимаш неща равни на 230лв...тогава къде са 100-те лв повече? При тях или при нас?

21

до именно

преди 9 години

Момче в Румъния с мин.заплата ще си купиш с 40 литра повече гориво,или с 50 литра повече олио,или 15 кила повече месо...те Вземат със 100 лева повече при еднакви цени.....как ще имат по-малка покупателна способност?Ти можеш ли да смяташ?

20

Анонимен

преди 9 години

Без да се направят индивидуални здравно-осигурителни и пенсионни партиди,премахването на ранното пенсиониране и двайсете заплати на куп при някои професии, вдигането на минималната заплата е безпредметно.

19

Именно

преди 9 години

До до некоректно сравнеТочно така. И затова реално погледнато заплатата в Румъния е по-малка от заплатата в България, независимо, че обърната в лева изглежда повече.

18

Анонимен

преди 9 години

Скок на минималната заплата? Надали!Въх нидейти!Да се намали на 120 кинта!Тая рая много се е разглезила нещо!

17

до некоректно сравне

преди 9 години

Еми цените в Румъния са 1 към 1 с тези в България-горива,храни,дрехи, всичко си е 1 към 1. Кое е некоректното ? Това ,че вземат 100лв повече е некоректно.....

16

Работодател

преди 9 години

Аз не знам защо хората се навиват да бачкат за 600/420 чисти ? Моите работници под 800лв чисто не искат и да чуят . Вярно в моя бизнес ми трябват млади, здрави физически момчета ама младите си знаят цената,тези над 50 са абсолютни *** и за 350 ще ти "бачкат"/само скътават и нищо не вършат/

15

Некоректно сравнение

преди 9 години

До АнонименНяма смисъл да сравняваш заплатата в Румъния с тази в България, защото разликата е в покупателната способност - какво стои за тези 340лв. и тези 230 евро.

14

Анонимен

преди 9 години

Iskahte vlast imate ya se ostava da opravite polojenieto nali.i nyama vreme za gubene

13

до 20

преди 9 години

В икономиката няма вакум.Като фалират малките на тяхно място идват големите които дават нормални заплати. В природата пак е така слабите и неспособните биват изядени от по-големите.

12

бг ман

преди 9 години

Скоро сладури,няма да има кой да ви работи.Ще си останете една камара пенсионери(нищо лично към тях),*** и служители на държавна хранилка.Много рядко се намират квалифицирани кадри, защото обучението в училищата е на много ниско ниво.

11

Анонимен

преди 9 години

Увеличение на некакви пари - при ГЕРБ това е просто невъзможно.................

10

Анонимен

преди 9 години

от сутринта само оядени муцуни, ама яко оядениа народеца - кучета го яли