104

Анонимен

преди 9 години

Колкото в по-голяма изолация изпада, толкова по-добре развива собствената си икономика. Вкарва разработките на военнопромишления комплекс в гражданското производство. Изкарва засекретени технологии в производсто за мирни цели.

103

Русия се усука

преди 9 години

Руската рубла загуби една четвърт от стойността си от начолото на годината насам.Млечните продукти и месото, през септември струват с около 16-17% повечеУвеличението на цените в Русия през октомври достига осем процента на годишна база с очакване тази тенденция да се ускори Това е най-високото ниво за последните три години и два пъти над предвиденото от Централната банка равнище Изтичане на капители - През първите девет месеца страната са напуснали 85,20 милиардa!

102

Анонимен

преди 9 години

Русия ще бъде още по-изолирана, заплаши Джо БайдънАма правилно, как така не щат да пуснат сина му до хранилката (украинската газопреносна система)!

101

456

преди 9 години

До Доктор Сър ПичукБраво ,браво на човеко ,че се ската в бронираната кола и не прие народната любов на украинците!!А днес като *** дете си търси оправдания и бълва ли ,бълва заплахи ама от сигурно място! Това ли са твоите кумири?!? Алчни ,страхливи демагози! Ама честито да ти е!

100

бг

преди 9 години

GOD на илюминатите е Бафомет.

99

Даниел

преди 9 години

БСП и БКП няма ли да свършат кинтите, та про-руските *** тук накрая да се хванат с някаква полезна работа ?

98

Леле че народ

преди 9 години

До 138 Еми че то при приетата резолюция на ООН ,която е против подкрепата за нацизма са гласували 114 държави който я подкрепят и 115 е Русия А отбора на САЩ заедно с въздържалите се е 58 държави Кой е по-изолирания не знам ,май не е Русия А отностно тия 10 000 рубли заплата в Русия(не ги приемам за верни докато няма доказателства) Ми че то е колкото нашта,точно 340 лева А в Украйна е 153 лева

97

Анонимен

преди 9 години

Светът няма да е по добре, ако има само една доминантна - янките, без коректив. Монополът във всяка дейност води до извращения. Не може икономиката ти да се развива само разширявайки се. Винаги идва момента на търсене на разумно оползотворяване на ресурсите и РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДОХОДИТЕ!

96

отлуната

преди 9 години

Бедните украинци много ще си патят от такива приятели

95

Анонимен

преди 9 години

То май вие сами се изолирате от Русия, а не обратното хахахОрбан като гледам не ви цепи басма, а междувременно, международно изолираният Путин обиколи света и беше приет навсякъде, не се е крил в колата си като тебе вчера в Киев.

94

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Браво на Байдън, долу русия!!!Да живее САЩ!!!

93

Анонимен

преди 9 години

xa -xa s golo dupe

92

Пътник

преди 9 години

Аз пък имам дилари там в IT сектора сме. Да пътувах в самолета с такива като теб. Като ги слушах какво говорят... лошо ми стана.Е да и в България има работни места с заплата 10 000 евро. Аз говоря за обикновенния Московчанин. Незнам но IT специалстите им искат да работят в България (или където и да е в Европа). Но законодателството ни за работа на граждани от не Европейска страна е много тегаво.

91

Анонимен

преди 9 години

стига сте пислаи глупости за заплатите в русия ,ние само можем да мечтаем за стандарта им на руснаците.Съпруга ми работив Русия ,по точно в Тула от 2011 г, взема чисто над 3,000 евро ,като цената на храните и комуналните услуги ,ток и отопление там е в няколко не процента ,а пъти по евтино от тук и добре ,че той е там да ни праща всеки месец достатъчно пари с които аз и двете ни деца не се лишаваме от нищо

90

Анонимен

преди 9 години

"Байдън подчерта, че САЩ винаги ще подкрепят демократичната и реформистка Украйна"Ей клоун, кого лъжеш бе, там сте само заради ресурсите, нали синчето стана директор в Бурзима Холдинг, другата цел е да си разположите ракетите в Украйна, затова организирахте преврата. За демокрацията и реформите се бил загрижил ахахаха, ***.

89

Предприемач

преди 9 години

До ПътникАЗ ИМАМ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО ТАМ, не спори с мен!!! Има и по- ниски заплати ЗА НЕКВАЛИФИЦИРАН ТРУД, - такива има и в Германия!!

88

Анонимен

преди 9 години

Джо, зарежи глупостите, кажи как синът ти Хънтър влезе в борда на директорите на най-голямата газова компания в Украйна, точно след майдана?

87

Анонимен

преди 9 години

GOD BLESS AMERICA!

86

Пътник

преди 9 години

До Предприемач (с правописната грешка)Ха ха ха да бе да. Отвори и погледни ***.ru и после пиши глупости. 10 000 рубли за продавач в супермаркет. 60 000 рубли за машенист в метрото. Айде да не ми спориш, че аз през няколко месеца съм в Москва.

85

уха

преди 9 години

Прочетох коментарите и установих, че 90% казват, че Русия няма нищо освен природни ресурси.Само за припомня, че 30% от Менделеевата таблица се намират В Русия. Саудитска Арабия да не би да произвежда нещо освен добива на петрол?Това не им пречи да живеят добре. Просто на нас българите все нещо ни пречи и трябва да плюеме някого.