54

Анонимен

преди 9 години

И Беларус подготвя вече своя Майдан !

53

Анонимен

преди 9 години

Сега пък и в Беларусия се появиха "фашисти" само че в народни носии !!!

52

ГЛАС В ПУСТИНЯ

преди 9 години

Дано да бъдат чути!

51

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

"...си е бая тлъста за тази страна със средна заплата едва 400 евро."=============***, как ли измекярите от AFP са написали думичката "БАЯ"? Чок зор, а? И ще ми обясниш ли, ***, как нещастните беларуси кретат с 400 евра месечно?А някои хора в тъпата ни държавица разглобяват мини снаряди за 450 лева?***, като преписваш, поне четеш ли преписаното? Асимилираш ли го? Знам, имаш теленца да храниш и за стиска сено и шепа овес си готово да препишеш всичко.

50

анонимен

преди 9 години

Докога тази загубена журналистка ще пише глупости , а ние трябва да четем тъпите и коментари.Извинявам се за грубия език ,но просто такива бездарни журналисти трябва да работят нещо друго ,не просто ей така да драскат глупости.

49

Ани

преди 9 години

Браво на Беларсите!

48

щурофон

преди 9 години

До US хвъркачоЕ де е де - а спомни си що стана до остров Гуам преди 3г. А там е най-големата Сащ база в Индийския океан!Рускио Ту160 (белия лебед) се появи изневиделица на 10 километра от острово, поздрави ви, обърна, и докато ония дежурните щайги ф16 излетят да го прехванат обърна и изчезна от радарите!!!Ихамериканците АХНАХА бре кемене!!

47

Анонимен

преди 9 години

Беларус търси идентичност и партньорство.А ние тука слагаме хелуинските тикви на безличието....

46

щурофон

преди 9 години

До US хвъркачоЕ специалисти са хамериканците в лъжите и театрото по телевизията!!!Немате грешка!!И с човеко на Луната излъгахте!И с ОНЯ ЛУДИО КАПИТАН дето твърдеше на живо по телевизията, ле бил 10 г. Пилот на космически изтребител от космическите сили на Земята, и защитавал човечеството около орбитата на МАРС, ама се пенсионирало кеменето и изведнъж му щукнало да разкаже тея щуротии на ШИРОКАТА ПУБЛИКА!Енема думи!Веке мшнахте и ЧАРЛИ ЧАПЛИН бе смешници!!!

45

под диктовка

преди 9 години

Статията е написана под диктовката и с любезното съдействие на отдел "Лъжа и дезинформация" на Цру! Цру най-голямата терористична организация в света!

44

щурофон

преди 9 години

До US хвъркачоа бе що като си имате Раптор Х32 - ем прекалено скъп за да бъде изгубен в бойни действия, ем 12 години все още не сте го доизкусурили както трябва.А АКО БЕШЕ ПИЛОТ ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ РАПТОРЧЕТО Е САМОЛЕТ ЗА ЗАВОЮВАНЕ НА ВЪЗДУШНОТО ПРЕВЪЗХОДСТВО, а не бомбардировач!!!В Сирия се видя , че съвсем не е пригоден за въздушни бомбардировки -носи едва две големи или метири малки бомби!!И прекалено скъпо обслужване бре кемене!!!

43

Г-л Лисицин ГРУ

преди 9 години

To Us pilot -Do you know English gay?1. РФ НИКОГА НЕ Е ОБЯВЯВАЛА ТОЧНИЯ БЛОЙ НА БОЙНИТЕ СИ САМОЛЕТИ!2. Прочети нещо повече за С400 и С500.Тези противоракетни комплекси вече носят бойно дежурство в руската армия. И тогава говори за тези 15 000 самолетчета!!!Отпиши си и 98 % от крилатите ракети!Еми с останалите жалки два процента ще се справим като с ЯТО ПАТИЦИ НА ОТСТРЕЛ!!!ДОВОЛЕН ЛИ СИ МАЛЧИК!!!!!И когато вашите самолети нахлуят -отпише 98 % от тях.

42

Анонимен

преди 9 години

ПО ГОЛЯМА ИДИОТИЯ НАПОСЛЕДЪК НЕ БЯХ ЧЕЛ ,САМО ,ЧЕ ТАЯ ХУБОСНИЦА ОТ ФРАНС ПРЕС ДЕТО СЕ Е НАПРАСИЛА С ТИЯ ТЪПИЗМИ ДА БЕШЕ СЕ ПОИНТЕРСУВАЛА КЪДЕ В МОМЕНТА Е МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА -СЕРГЕЙ ШОЙГО ,ДАЛИ НЕ Е В БЕЛАРУС И ДАЛИ РУСИЯ И БЕЛАРУС НЕ ПОДПИСАХА ДВУСТРАННИ ВОЕННИ ДОГОВОРИ И ДОГОВОР ЗА ДОСТАВКА НА РАКЕТНИ КОМПЛЕКСИ ОТ РУСИЯ ЗА МИНСК ОТ СИСТЕМАТА СС 300.ТОВА Е ИСТИНАТА ИНАЧЕ ПО ТАЗИ ЛОГИКА ДАЛИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ КАТО СЛУШАМЕ НАРОДНА МУЗИКА И ФОЛКЛОР ЗНАЧИ ИСКАМЕ НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ЕС

41

Анонимен

преди 9 години

Новозеландски език има ли , американски език има ли .. Няма и Бела-руски.

40

Йово

преди 9 години

Поредната простотия, Беларус-Русия толкова не се харесват, че на 01.01.2015 г. че се оженят с името ЕАИС. Лукашенко разкритикува решения на Москва и икономически санкции няма. Орешарски разкритикува Брюксел и му спряха фондовете от ЕС. Та сега къде е диктатурата и демокрацията!

39

щурофон

преди 9 години

До US хвъркачо РУСКИЯ АНТИРАКЕТЕН БАЛИСТИЧЕН КОМПЛЕКСнаречен "ГОРГОНА" - представлява бойна станция с мобилен балистичен изчислителен комплекс и мобилна платформа с крилата ракета биеща на 860 км височина. Бойната глава поразява целта с кинетичния си заряд максимум 5-6 мин след изстрелването.На бойно дежурство от декември 1969 г.Още през 1970 г. Няколко военни сащ спътници изчезнаха мистериозно и хамериканците нададоха истеричен вой къде са!

38

щурофон

преди 9 години

До US хвъркачо -то и вашия Роналд Рейгън обяви програмата ЗВЕЗДНИ ВОЙНИ бре кемене!!Ама нещо се усра с нея бре! Ни щит ни копие направи бре!да ти пишем ли що е това бре!И как американците още от следващата година ореваа неколко пъти че им ги нема спътниците бре кемене!!!!!!А руснаците още 1969 година изпробваха антиракетен щит над Московска област наречен "ГОРГОНАТА ОТ МОСКВА".

37

С

преди 9 години

За да се оправи тая страна, трябва да почнат пак да се правят калашници, рпг-та консерви само за износ, а в магазините да се пуска само хляб и оцет. Е ТОГАВА ЩЕ СЕ ОПРАВИ СТРАНАТА! Или който е остана в нея, дори Болен ще е в Париж :)

36

Анонимен

преди 9 години

До US пилотстига бе то гръмнете някое село и ако там сред 500 цивилни жертви има някой терорист /по случайност/ давате награда на пилота!

35

до УС пилот

преди 9 години

А онези ракети за противоракетната отбрана, не ги хвали. Със смешния шанс за прехващане под 40% и то срещу макет без мишени, без средства за радиоелектронна борба, летящ по предварително известни координати. Видяхме ги хамериканците колко са добри днес сутрин като им гръмна ракетата, ха ха ха...