50

Анонимен

преди 9 години

Тьетка Цьецка, как вървят струговте, Тьтке Цьецке ?Има ли комуниста от РабФак в Дагея ?

49

Анонимен

преди 9 години

За стаята с кафеварката има ли съгласие ?Мушмуроци веднага правете минималната заплата на поне 1000 лв (около 500 евро ) и даже и това е малко , но е стъпка напред иначе си заминаваите

48

преди 24 секунди

преди 9 години

Вдигнете със закон пенсиите и заплатите бе герберски мекерета.

47

преди 9 години

***, какво значение има стабилно или не ... вършете си работата и няма да ви бутнат ... а в народното събрание да гласуват по съвест, ако имат такава

46

Анонимен

преди 9 години

Сидеров има каза, че нищо няма да стане, докато не вдигнат минималната заплата до 17-18 лева на час както е в ЕС примерно минимална заплата от 3-4 хиляди лева на месец или даже повече. Тогава вече може да вдигнат и цената на тока и ще се събират и повече осигуровки за пенсии, данъци, такси и т.н.

45

щурофон

преди 9 години

До КОШМАРА АТАКА -ха сега кажи що те е страх да напишеш имената на грабителите и фирмите им!А друг вече ги написа в интернет, но с IP от чужбина!Него що не го е страх бре кемене!?

44

До 70 Т баба шоп

преди 9 години

Бабе забрави най-важното твой боко ке дигне пак цена на тока,щото 2009 обеща ке падне,но не забравяй "бабе" иде февруари,ще изметат Твой боко ке пак ИЗЛЪЖЕ.

43

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ не искат да вдигнат минималната заплата на 8,5-9 евро както е в ЕС.

42

щурофон

преди 9 години

До 79Ако си грамотен в интернет вече ги има!

41

щурофон

преди 9 години

Средната заплата в България е 560 лв.по изчисления на чужди експерти!В нея не влизат хората със заплата над 2 000 лв. И това е абсолютно правилно!!!!!

40

Анонимен

преди 9 години

ДНЕС БЕ ОСВЕТЛЕН ДОКУМЕНТ СЪС КОЙТО ИЗРАЕЛ НАЗНАЧАВАТ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ПРЕМИЕР ,ПОДПИСАН НА 07,10,2014,ОЧАКВАМ СЕГА ОТ БТВИ ДА ИЗЛЯЗАТ СЪС НОВИНИ ,ЧЕ ТОВА Е КОНСПИРАТИВНА ТЕОРИЯ И НЯМА ТАКЪВ ДОКУМЕНТ ,КАКТО САМОЛЕТИТЕ КОИТО ПРЪСКАТ ОТРОВА ВСЪЩНОСТ СА ИЗМИСЛИЦА И КТБ НЕ Е ПИРАМИДА А СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В БЪЛГАРИЯ Е 800 ЛВ

39

Анонимен

преди 9 години

ако Цачева ще определя "коалицията" им на герберите - горко им...това е втора федоска

38

az

преди 9 години

Това ли им беше най-големия къдър на ГЕРБ, който да води преговори? и да дава оценки?Видяхме как се държеше в Народноно Събрание и пред медиите последните години - нагла и ***!Ако това са кадрите на ГЕРБ, за които гласува 30% от народа - горко им на тоя народ(...ама 30% не са народа все пак...)

37

Анонимен

преди 9 години

Макейн и ЦРУ изнудиха България , със съдействието на *** от БНБ и Главния прокурор Фалираха КТБ.. И с 4,2 милиарда ЦРУ плати сметката на Фашистите в Украйна..Сметката ЦРУ бе че до есента в Русия ще има *** Революция и няма да има Южен Поток и за всичко ще изскарат руския акционер ВТБ виновен..

36

д-р Т Петков

преди 9 години

Вече съм на смяна в този форум.Забелязвам, че пишещите тук хора в огромното си мнозинство се държат като абсолютно неадекватни!Обобщената ми диагноза за този форум е: Видиотяване, параноя и прогресиращ ***!Призовавам малкото нормални да се насочат другаде!Иначе и те ще заболеят много скоро!

35

Анонимен

преди 9 години

До къде еГледа тениса по тв в Банкя

34

къде е

преди 9 години

Някой да знае къде е мухобойко?

33

дежурен психолог

преди 9 години

Що за "доктор" сте сър Пичук?По еднотипните ви приказки ви поставям диагноза ПРОГРИСИРАЩА ШИЗОФРЕНИЯ!заповядайти в Пирогов -тук при нас лечението ви ще излезе безплатно!Дори и линейка ще изпратим за вас! Нали сте СЪР?????

32

Анонимен

преди 9 години

Който иска да го Давят в Дунава или да лежи в затвора в Ловеч и да стане храна на свинете когато умре.. Да тръгва след ГЕРБ този път Руско Китайските танкове ще стигнат до Лондон.. И цялата *** и Гербава *** ще бъде съдена за геноцид и грабежа на 300 милиарда долара в полза на САЩ.

31

докторка

преди 9 години

До Доктор Сър ПичукВулкан да изригне отгоре ти, пепел да те засипе, американец да станеш.