173

Анонимен

преди 9 години

197 ти явно си с много промит мозък з през тази война 800 000 души избягаха от Източна украйна в Русия, ама ти може инокого да не познаваш.....

172

Анонимен

преди 9 години

Честита ви свобода украйнци,първо ви разрушиха после ви купиха!!!Ще го търсите Путин

171

Шоп

преди 9 години

Демокрацията иска жертви!

170

Анонимен

преди 9 години

план Маршал трябва за цяла европа, не може българия да слушка МВФ, Валутен Борд, НАто, ЕС, да затяга колани да прави приватизации и да ставав се по -зле, ало бъроз наливайте пари като през 1997 както наляхне ив гърция, опрощавайте дългове, и т.н. иначе умираме. Нали бяхем в Парижкия клуб! Защо само ние опрощаваме!

169

neni4a

преди 9 години

Аз предлагам всички дето милеят за Украйна,да вземат по 10 украинци (украинките са за Западна Европа) и да си ги топлят,хрантутят зимеска и е*ане да им осигурят А относто укрианките,на шопа,василев ,пешко и т.н. те не обичат жени,така че да не реват,а да си поемат 10 украинци

168

Стария Туч

преди 9 години

А кой ще спре Запада и САЩ , тия подпалвачи на нови войни в света?Надеждата е единствено в Русия!

167

Узунов

преди 9 години

Русия ще се оправи когато приеме Исляма!

166

преди 9 години

Сега Меркел предлага да платим 3.1 милиард$ Украински дълг към Газпром и още 1.9 милиард$ за да достави Русия на Украйна 5 милиарда кубически метра газ. Алооооооо демократите осъзнайте се.Украйна е каца без дъно..................

165

Анонимен

преди 9 години

шопа и стрнджанското оглупяват все повече и повече.Много ми е интересно ако в европа се проведе запитване дали хората са съгласни да има данък украйна, какви резултати ще излязат. Европолитиците са просто едни *** на сащ и нищо повече. Очевидно подслушванията от страна на демократичен фашингтон вършат добра работа.

164

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

Готов съм да приема за презимуване десетина млади украинки!

163

преди 9 години

Който има излишни пари да ги даде на Украйна. Към днешна дата,въпраки че имат споразумение с МВФ,Украйна не спазва нито една точка от споразумението. Вдигнаха цената на газта и почти цяла Украйна се субсидира.Същото положение е и с тока. Яценюк пое ангажимент да се освободи гривена и да се търгува по плаващ курс и това не е направено и няма да се направи. Едни 4.5 милиарда долара от МВФ просто потънаха в украйна,както преди това 3 милиарда$ от Русия и 1 милиард евра от ЕС и това само за година.

162

Шоп

преди 9 години

Българите могат без храна и топлина, но не могат без западната демокрация! Украинците тоже. Долу путин, да живее демократична Украйна!

161

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Трябва да се откажем от всички евросубсисии в полза на Украйна, демокрацията ни задължава! Само така ще победим ***!

160

Анонимен

преди 9 години

Който е бъркал кашата - сега да гълта!За какъв план дуднат тея!? Източната, имаща потенциал част от Украйна ще стане автономна, а западната селска част не става за пазар на ЕС.За какъв план се говори изобщо? За изкупуване на земята от западни змевладелци ли?

159

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Така! С руско оръжие са били обстрелвани мините за въглища затова са затворени! Русия затворила пазара си за Украйна! Трябвало да се приложи плана Маршал! Трябвало България и другите да плащат 3% от БВП за възстановяването на Украйна! Тогава, кой направи фашисткия преврат в Украйна! Кой прие закон за забрана на руския език, при условие, че 80 % от населението ползва професионално езика! Кой каза, че руснаците в Украйна трябва да бъдат избити и изобщо! Андрош, наш Плевньо е съгласен с предложения

158

Berlin

преди 9 години

Поне половината ми приятели живеят на Запад. Не познавам обаче никого, който е избягал в Русия. Там животът е по-лош дори и от БГ.

157

Анонимен

преди 9 години

Абе, хора, не разбирам `що се хабите? Седнал някакъв *** (забележете, бивш съветник на укропитекското правителство) и с цената на значим мозъчен гърч написал описал виденията от еротичните си сънища. Ха познайте кога финансово колабиралият ЕС ще налее милиарди евро в прогнилата от корупция и разпадаща се Украйна. Възможен отговор: веднага, след като налее милиарди евро в прогнилата от корупция България.

156

hm

преди 9 години

"На първо място причината за икономическата катастрофа е войната, която Кремъл започна срещу Украйна" - след тази простотия повече не четох. Абе не ви ли е някак гнус от себе си да превеждате и да пускате такива статии?

155

Анонимен

преди 9 години

Поръчкова статия с изключително посредствен автор!

154

НФБ

преди 9 години

До стар белогвардеецПРИЯТЕЛЮ ДАЙ КОНКРЕТНИ ЦИФРИКОЛКО КУБИЧЕСКИ МЕТРА ВОДА ТРЯБВА ДА СЕ НАПОМПАТ В ЗЕМЯТА ЗА ДА СЕ ИЗВЛЕЧЕ 1 КУБ. МЕТЪР ШИСТОВ ГАЗТАЗИ ВОДА ВЕДНЪЖ НАПОМПАНА ПОД ЗЕМЯТА КАК ДА СЕ ВЪРНЕ ПОСЛЕ В КРЪГОВРАТА...ТЯ ПОТЪВА И ЗЕМЯТА СЕ ПРЕВРЪЩА В ПУСТИНЯ..ТОВА Е ИСТИНАТАДАЙ-НАУЧНО КАК ТАЗИ ЗЕМЯ ЩЕ ЦИРКУЛИРА ОТНОВО НА ПОВЪРХНОСТТА .В РЕКИТЕПРИ ДЪЖДОВЕТЕ ВОДАТА ПОТЪВА НА МАЛКА ДЪЛБОЧИНА И ЧРЕЗ КОРЕНОВАТА СИСТЕМА СЕ ИЗСМУКВА И ЧРЕЗ ЛИСТАТА СЕ ВРЪЩА..НО ТОВА Е ВАЛИДНО ЗА МАЛКИ ДЪЛБОЧИНИ