41

Анонимен

преди 9 години

До wwwstrahuva se edinstveno ot VOLEN SUDEROV-SVETAL LAC NA DEMOKRAZIATA V BALGARIA

40

Луд

преди 9 години

Ако се самовзривя в парламента докато тия всичките са вътре и ги изтрепам до крак ще ми издигнете ли паметник ?

39

Анонимен

преди 9 години

ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ - ПРЕМИЕР ! ОЛЕ ! ДАВАЙ ЦЕЦОУ !!!

38

Анонимен

преди 9 години

Не ни трябва дясно управление, трябва ни социална политика, трябва да се повиши стандарта на живот, да се облекчи данъчната политика, да се увеличи покупателната способност на българина, а не да ми правят разни безсмислени реформи и вяка реформа, каквато и да е тя, е все по-гадна от прдеишната. САМО БСП !!!!

37

www

преди 9 години

ВИЖТЕ ГО И МУ СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ - ПРЕМИЕРЪТ СЛЪНЦЕ - ЕДИНСТВЕН В ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ..

36

Анонимен

преди 9 години

Нямаме пари за хляб, те си купуват коли за 1 млн.Новите властници ще тънат в лукс и разкош, докато народът изнемогва и си брои стотинките за хляб. НСО току-що похарчи близо 1 млн. лв. за да им купи 7 суперлуксозни коли. Е, не чак като бронираното возило на Ахмед Доган, дето само то струва толкова, но такива коли, каквито ние, редовите граждани на тази държава, не сме и сънували.Прочетох, че в лъскавите лимузини ще има DVD, компютър, телевизор и седалките им щели да са от чиста телешка кожа.

35

До Хаха

преди 9 години

Ще ви дърпам ушите :)Заформихме диалог, а това е добро начало!Левски го е казал - България преди всичко!Това трябва да осъзнаем, да създаваме приятели, а не врагове, но в винаги и в името на България!Бог да е нас!

34

Стига

преди 9 години

стига сте ровили из говната всички ги знаем. Важното е да се обединят и да започнат работа. Да работят за народа. Омръзна ни от избори. Е та колкото повече ровите, толкова повече ще мирише. Честен политик няма и няма и да има, това го знаят и децата. Но стига напрежение. Крайно време е някой да започне да работи. За Бъгария, за хората които останаха в нея, за бъдещето на идните поколения. Не може да продължава така, трябва да се работи.

33

Е, мерси!

преди 9 години

Аз съм, 15, 19, 24, 25, 32, 36!Няма какво да крия, какво струва живота ми, ако виждам народът ми да страда!Време е да се събудим, да се обединим, да се обичаме!Иначе изчезваме като народ!

32

До 24 Капута Маркс

преди 9 години

Поклон пред изказването ти! Имаш абсолютно право! Браво! Отдавна не бях чел нещо така добре написано. Алеко и много други са видяли това много отдавна,Бай ***, винаги е бил жив и актуален. Това сме българите за съжаление. С огромно "непокрито" и фалшиво самочуствие.Всичките наций за нас са ***,ние сме голямата работа. За това сме на последно място по всичко. Предатели и дупедавци. Виж само президента ни! Какво да говорим повече

31

До " Пи Ар"

преди 9 години

Разбери човеко, Няма САЩ, или Русия, има България!!! България!!!Има бабите и дядовците ни, майките и бащите ни, НИЕ - младостта ни отиде в този "преход" - ДЕЦАТА ни! Казвам ти го с най-добри чувства. Защото не мразя безплатно. Аз обичам, обичам България, искам веднъж да видя народа си обединен в любовтта към РОДИНАТА. Родината това си ти, аз, колегите от форума.Веднъж бе хора да се обединим, водени от БОГ, БЪЛГАРИЯ и любовтта, а не омразата, от която политиците черпят сили!

30

1

преди 9 години

Мутрон вместо да бръщолеви глупости да обясни но РОБА-български как стана това че любимата му банка коята той помпаше е била пирамида.

29

лекар-психиатър

преди 9 години

Ето какво представлява идеолога на комунистите-социалисти , това е другаря Маркс от 33 . Какво да го коментираш такъв ***, той е за лечение.

28

АНТИ

преди 9 години

Със политически маневри крадците ще отложат до Нова година!Баси гадния театър!Искат да бутнат валутния борд!Анатема трижди безбожници!

27

"Пи арче - плат

преди 9 години

Обичам Сидеров, щот пича никога като вождовете ти не е бил комунист! Да припомня!ББ - член на БКП.Цачева - член на БКП.Плевенлиев - платен секретар на БКП.ЦЦ - член на БКП.Пръмова - Кунева - снаха на висш кадър на БКП.Сичките сега, сте активни "борци" и "боркини" за "фасадната" демокрация. 25 години не се уядохте от мазните ви гуши тече лош холестерол, от душите ви Мас.Слугите на БКП - предателите, ибрикчиите, които винаги си търсят господар, или САЩ, или Русия, или ДПС.Гадни сте!!!

26

тролгеносен

преди 9 години

Игнорирайте троловете. Нека си пляскат колкото искат плюсчета. *** пъппчиви, цял живот работа не са пипнали.

25

Пиар агент

преди 9 години

Другарю червен и злобен *** от 25 . След като са *** значи са от вашите и трябва да ги обичаш , както обичаш Станишев , Миков , Дъбов и т. н. Иначе опорната ви точка да плюете непрекъснато ГЕРБ и Борисов работи в полза на Борисов-доказателство изборите.

24

Боко Тиквата

преди 9 години

Какви десни кабинети сънуват лъжливите комунисти?

23

neni4a

преди 9 години

До Петър Глупости приказваш Няма по-малко зло,по-малък крадец ,просто няма И ББ и ДПС са едни и същи крадци ,просто разиграват фиаско,барем тъпия българин си мисли,че наистина се борят За пред камерите ,непримирими врагове ,а на масата и в краденето ,първи дружки Инак ,кво стана ,минаха почти 20 дена а още няма наченка на коалиция Хем не искат избори,хем не могат да се разберат Че то така може 4 години да отиде

22

ГЕРБ - КОМУНЯГИ!

преди 9 години

ББ - член на БКП.Плевенлиев - платен секретар на БКП.Цачева - член на БКП.Цветанов - член на БКП, работил в ДС.25 години сте като кърлежи, смучете *** народна кръв!