12

Кратун

преди 9 години

До баш бакшишаЩе научите нещо друго освен да въртите геврека и смените занаята. Прогресът няма да спре заради вас.

11

баш бакшиша

преди 9 години

Това никога няма да се приеме, защото само ако си помислят депутатите да допуснат такива коли ще блокираме цяла София а защо не и България!!!!!

10

Кратун

преди 9 години

Що народ ще окапе покрай автономните автомобили. Какво ще правят всички кърлежи покрай автомобилния транспорт - курсове за кножки, инструктори, катаджиите по храстчетата? На кого ще задават въпроса: "Ко прайм ся?" като компютърът не ги схваща тези работи? Ако имам такава кола, ще ми трябва ли книжка, за да се возя в нея?

9

inc

преди 9 години

За да се самоподкара това Ауди в България ще трябва да се преправят някои закони като например ЗДП. Без това колкото и нащрек да е системата кел файда.

8

Анонимен

преди 9 години

Това няма да се хареса на родния батка. Как да си купи 10 годишно ауди, което се управлява от компютър, след като няма да може да го изреже пред блока както си требе?

7

Анонимен

преди 9 години

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО ДА ЛИ ТОВА ЧУДО НА ТЕХНИКАТА ЩЕ МОЖЕ ДА ЗАОБИКАЛЯ КРАТЕРИТЕ ПО НАШИТЕ ХУБАВИ ПЪТИЩА? ИЛИ ДИРЕКТНО ЩЕ ГИ ЦЕЛИ И ОТ ПРЕДНИЦАТА ЩЕ ОСТАНАТ САМО ГАЙКИТЕ.

6

13

преди 9 години

БРАВОО АНОНИМЕН!!!НО КОЙ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ГО КУПИ!!!ОТГОВОР - ТЕЗИ, КОИТО ОГРАБИХА ДЪРЖАВАТА НИ И СЪСИПАХА КТБ!!!САМО ЧЕ АЗ СЪМ БЪЛГАРКА И 54 ГОДИНИ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ!!!НЯМА ДА ГО КАРАМ ТОВА АУДИ, ШОФЬОР СЪМ И ВЯРВАМ САМО НА СЕЕЕБЕЕЕ СИ!!!

5

адъ

преди 9 години

Мали!!! Представете си таксиметрови фирми с много автомобили без шофьори. Това ще намали стойността на превоза двойно. Не е ясно дали и цената ще падне двойно, обаче...

4

без

преди 9 години

Сега вече схващам логиката от желанието на 1% да намалят населението. За много това звучу налудничаво. Но какво ще правят с шофъорите Сигурно 1/2 от човечеството са с такава професия. Леле мале.

3

Хюсеин

преди 9 години

Интересно каква е целта да е безпилотен автомобилът? Нали целта му е да ме води мен някъде? Сам ще ходи и ще се връща ли? Или в случаи, когато съм уморен и трябва да спя . . . Само не си представям как бих могъл да се отпусна, ако знам, че машина ме движи . . .

2

Коко

преди 9 години

Тоя прогрес ще изяде хляба на шофьорите

1

Анонимен

преди 9 години

Интересно как ще се държи на българските пътища ?След минаването на няколко кратера дали компютъра ще се побърка ?