41

Анонимен

преди 9 години

Или пък американците ни клатят банките за да падне валутният борд и да теглим заеми от Световната банка при съответните условия.Те и ЕС имат интерес за да се срине левът,който е над реалната си себестойност.Може всички да са в комплота срещу нас,защото народ ,който не уважава себе си,никой не го уважава.

40

Анонимен

преди 9 години

Има и още един вариант-всичко да се прави нарочно от турците за да се дестабилизира бъдещото правителство или да принудят ББ да се коалира с ДПС.

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Айде сега ,на калпава демокрация, арабите, руснаците му виновни. А *** не са ли намесени и те тук? По скоро няма начин да не са намесене. Там където мирише на пари няма начин да не са и чйфутете там.

38

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен56 А в одита на БНБ две седмици преди да подгонят банката защо всичко беше наред. Сигурно защото заповедта за ограбването на КТБ не беше дошла. Сега може и рИвизоро и зоро да си казват каквото си искат. Нали вече са със Валерката в един кюп с Тиквата и Деформаторите и ще пее тази песен ,която му поръчат. Може и сигурно ще капне една лъжичка от кацата и за тях.

37

Анонимен

преди 9 години

Пичове,ако позволим с парите ни да се нахранят отново наши олигарси,араби и руснаци,по-добре да закрием държавата и всеки да хваща пътя накъдето му видят очите.Другото е да подпрем БНБ и Парламента ,докато на мършите отвътре не им се проясни мозъкът.

36

Анонимен

преди 9 години

Ревизоро със стряскащо разкритие: КТБ е източена! Докладът показва, че това не е банка, а пирамидаЕмил Димитров - Ревизоро, който стана депутат от Патриотичния фронт обяви, че от доклада на одиторите на БНБ се разбира, че КТБ е източена. Това не е банка, а пирамида, заяви той. Най-силно доказателство за това е разговора на Стоян Александров пред БНТ, който казва говорих с Цветан Василев, който има имущество за 600 млн. лв., което не е ипотекирано в банката и което той е готов да върне.

35

Анонимен

преди 9 години

Абе кво му се церемонят на Цветан Василев разните Прокуратури,ДАНС-атури и други търтейоподобни образувания?Що не го хванат и да му турят вилата на врата,та да видим кой кво крал,кой поръчвал и кой лапал на аванта!

34

Абориген

преди 9 години

Ама все още ли има луди които плащат данъци ?? Аман от *** !!!

33

адъ

преди 9 години

Аз искам да знам, от тези 4 милиарда необезпечени кредити, какъв е дялът на Пеевски и какъв е дялът на кредитите, отпуснати на свързани лица?Трябва да се знае, чия е отговорността!

32

Анонимен

преди 9 години

ДО 44. ТИ НЕ СИ ТУРЧИН. ТИ СИ *** КОЙТО СЕ МИСЛИ ЗА ТУРЧИН. ПРАДЯДО ТИ НАВРЕМЕТО ЗА ДА ОТТЪРВЕ ЯТАГАНА И ДА СИ СПАСИ ДЕЦАТА СИ Е СМЕНИЛ ВЯРАТА. ИСТИНСКИТЕ ТУРЦИ СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО СИ ЗАМИНАХА ЗА ТУРЦИЯ КАТО ЗАРАВЯХА ЦЯЛОТО СИ ИМАНЕ В ЗЕМЯТА И БЯГАХА. БЕШЕ ГИ СТРАХ ЧЕ ЩЕ ИМ ОТМЪЩАВАТА БЪЛГАРИТЕ. А ДЯДО ТИ ПОНЕЖЕ СА ГО ПОЗНАВАЛИ И СА ЗНАЕЛИ ЧЕ НЕЕ ТУРЧИН А ОТ ЗОР СЕЕ ПОТУРЧИЛ СИ Е ОСТАНАЛ В БЪЛГАРИЯ. ИСТИНСКИТЕ ТУРЦИ СА В ТУРЦИЯ.

31

БОНГО

преди 9 години

Айде стига глупости !Нови разходи ...дрън...дрън..!Ей сега бат ви Бойко, ша са развихри. Вярно, прави го пред очите на всички, ама някои и с бинокли да гледат няма да видат как става това .Ей за това бяха крясъците , виковете ,т.н. протести. разиграха цирка и сега,, цузамен,, наследниците на БКП ,независимо как се зоват партиите им ,начело с Тиквата ще си поделат келепира. Може да кихнат нещо и на,, Генов и компания,,въпреки че от Сорос им дадоха 6 милиона в зелено.

30

Анонимен

преди 9 години

Не съм на ясно със законите за банките,но не разбирам следното-зад тази банка има акционери,които имат собственост.Не е ли редно да платят те,а не държавата?

29

око

преди 9 години

До 44 - Г-н TURCHIN, сори, но не ни харесват тия вандализми! И смея да твърдя, че ще сгрешиш, дето ще колиш! Това е гадно нещо... Впрочем, аз съм сигурен, че няма да ти хареса да го правиш - гадно нещо е. Не, че съм клал, даже агне. Просто е гадно! А тия животни, които колят невинни твари, хора не са хора. но се моли, да изчезнат по-бързо от света! За да живеят хората, добре! Защото те може да всяват ужас, но не познават и че има далеч по-ужасни неща. А, ако те се стоварят над тях, тогава е ад.

28

око

преди 9 години

До 40 - Г-н Маркс, Исляма е далеч по-древна вяра от тия терористи, които убиват в името на ИСляма. Дори с тия си дела, джихадистите опозоряват истинската същност на ИСляма. те вършат ужасни престъпления, придавайки своите грехове, в името на Бог! Тоест, те вършат престъпления, за слава на Аллах, но Алах не е искал такива неща. И на практика, не правят каквото си искат, но говорят за Ислям. Да, техният Ислям е варварски, несправедлив и животинско зверски. Но има и друг ИСлям - справедлив, древен.

27

Анонимен

преди 9 години

КОГАТО ЕДИН НАРОД В ЕДНА ДЪРЖАВА НЕЕ ЕДИНЕН И ВСЕКИ СЕЕ СВИЛ КАТО *** В ЧЕРУПКАТА СИ И ЧАКА НЯКОЙ ДА ГО ОПРАВИ ТО ТОЗИ НЯКОЙ СИ ГО ОПРАВЯ В НАЙ РАЗЛИЧНИ ПОЗИ. КАТО КАЗВАМ ПОЗИ ИМАМ ПРЕДВИД КАМА СУТРА. ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ СЛЕД 25 ГОДИНИ КАМА СУТРА НА МНОГО ОТ НАРОДА ИМ ХАРЕСА. ЛОШОТО Е ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ПРИЛАГАТ КАМА СУТРАТА ЗА ДА СИ РАЗНООБРАЗЯТ ПОЗИТЕ ПРЕМИНАХА КЪМ САДО МАЗО. И ВЪПРЕКИ ЧЕ САДО МАЗОТО Е МАЛКО ПО ДРУГ ВИД ЕРОТИКА НАРОДА ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ ГИ КАЧВА НА ВЛАСТ ДРУГАРИТЕ Е.АЧИ.

26

Анонимен

преди 9 години

Батко Ви Бойко ще платя на дебелия и мустакатия с кредити на ваш гръб.Пирамиди ФараониДа ви е честит Бойко поробителя-Сюлейман Великолепни .Вие си го избрахте

25

Маркс

преди 9 години

Око, стига си ме хвалил, не съм идеален. Сега пиша Антикапиналът 2.0. Ползвам и материали от Корана, за да не се сърдят ислямистите.

24

optimist

преди 9 години

Аз не мога да разбера, тия хора КОЙ ги би през ръцете да си слагат парите в мафиотската банка?!

23

Анонимен

преди 9 години

САМО ЗА МОМЕНТ ЩЕ ВИ ПРЕНЕСА В СВЕТА НА ИСТИНАТА. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЧЕ ОНЯ ЛУДИЯТ КАКТО ГО НАРИЧАТ Е НА ВЛАСТ. ПЪРВОТО НЕЩО КОЕТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ВСИЧКИ КОИТО СА БИЛИ НА ВЛАСТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА И ЩЕ СТАНАТ БЕДНЯЦИ. СЛЕД КОЕТО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ПО НАЙ БЪРЗИЯТ НАЧИН ЩЕ БЪДЕ ДОКАРАН В БГ И ОСЪДЕН ЗА ПРИСВОЯВАНЕ НА НАРОДНИ ПАРИ А ИМОТИТЕ МУ КОНФИСКУВАНИ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА. СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ СА МОНОПОЛИСТИТЕ КОИТО ЩЕ БЪДАТ ИЗГОНЕНИ С ТОЯГИ И КАМЪНИ. ТОВА Е ИСТИНАТА.

22

Гаварит Масква

преди 9 години

Българският строителен консорциум регистриран на адреса на КТБПетте български компании, които ще участват в изграждането на "Южен поток", са обединени в акционерно дружество "Газпроект Юг" с капитал от 50 000 лв. Всяка една от фирмите има равен дял от по 100 акции за по 10 000 лева, показва справка в Търговския регистър."Газпроект Юг"е вписано в началото на годината, след като предишният конкурс за изпълнител на проекта бе отменен през ноември без ясни обяснения. Срокът, в който можеха да бъдат подавани оферти за строежа на българското трасе на газопровода - всичко от проектиране на с