22

Анонимен

преди 9 години

Снимката е от филма HITMAN

21

Малиййй СРАМ

преди 9 години

Това да те изгонят с камъни от властта и пак да искаш да си на власт си е направо ДИАГНОЗА. А народа да гласува за ПАЛАЧА си ГЕРБ, за ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ФАКЛИТЕ докарало го до просешка тояга, мизерия и кучешко съществуване, по негово време фалира бизнесът на стотици хора, шестима се самозапалиха, 500 пъти увеличение на цената на лекарствата, 1,7 милиарда източени от Здравната каса" този народ освен да е КРЕТЕНЯСАЛ няма друго разумно обяснение. Западa ни се смее и недоумява как е възможно това. Това може само от изветрели мозъци да бъде сторено.

20

Анонимен

преди 9 години

до ГДимитров:Алооо,онзиии,кой беше на власт когато вдигнаха миналата година цената на тока бе!?Пешо от Мала Фуча ли бе!Или някой който не е на власт?!И как ще стане?Така и не си ли разбрал че цялото това театро и с цените на тока и протестите през февруари и протестите след това цяло лято са исценирани,платени и режисирани от мутро-милиционерската клика около Буда Великолепний,само и само да се проведат нови избори и пак избори и пак и т.н. до пълен крах на България!Слепец нещастен!

19

при бай Ставри

преди 9 години

Ееее а дано след тоя път и най накрая го вкарат при бай Ставри.....

18

Георги Димитров

преди 9 години

До ДръндерБойко го изгониха по политическа линия :-). Повечето активисти във февруарските протести се оказаха платени. И онзи прякура му "лекето" ли как беше. Където му бяха дали едно AUDI Q7. Както и много други. Миналата година февруари месец нарочно надписаха сметките на тока, за да може овцете да излязат на протести и да се самозапалват. Цялата работа беше да махнат Бойко от властта защото много им развали далаверите. Като каза че ще прави и лимит за земеделските субсидии настъпа мн хора

17

Анонимен

преди 9 години

Така е защото не въведоха задължителното гласуване. Ако всички лентяй си надигнат гъзовете и отидат да гласуват нещата щяха да стоят по-друго.Ама повечето хора и без това са бедни, не им пука кой ще е на власт защото те все ще са си бедни. Пък и има друго - българинът е готов да си запали къщата, за да изгори на съседа плевнята.

16

Анонимен

преди 9 години

на снимката:Пазят Батко с гоЛемата вилицаот гоЛемата народна лИбов!Боже,Боже!

15

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 21 Ахахахаха,победители с 84 депутата Моля ти се ,стига си плямпал глупости Те със почти 100 депутата не можаха да направят правитество,камо ли с 84 Ще трябва да дават мноого пари,че да имат цели 2 патерици,че барем с 300 зора съберат 121 гласа и то не се знае колко време ще издържи новата тройна коалиция

14

Анонимен

преди 9 години

84% от народа не иска ГЕРБ поне това показаха изборните резултати!

13

ВИЖДАЩ

преди 9 години

Относно "умния" в средата на снимката: Тези охраняват реалната власт върху нас, от самите нас! А чрез изборите ги легитимираме :)))

12

L.

преди 9 години

Аз мисля, че Бойко и бодигардовете му имат бройка да направят един кабинет. Не ли?

11

пепи

преди 9 години

За жалост България не е изправена а е наведена пред изменници и предатели.Жалко за добрите и честни българи.

10

Анонимен

преди 9 години

Кво се пулите тука бе, смешковци! Герб са победители на тези избори и щом са такива - ще управляват! Толкова ли ви е трудно да го осъзнаете и възприемете??? Знаем, че комунистите са ултра ограничени, ама чак пък толкова...

9

Дръндер

преди 9 години

Бойко ако не се кротне ще го кротнат хората! Защото ни писна от *** имаше право веднъж да управлява, изгониха го със самозапалвания, вторият път се отказа, беше прекалено горд, сега се смири, но пак си вири носа. Това му е последният шанс, ако пак се издъни, ще му е за последно! Наистина за последно! И ще последва Симеончо!

8

Анонимен

преди 9 години

Само преди няколко месеца президента обединител на нацията казваше :Плевнелиев: Когато няма съгласие, изходът са избори:)Вчера обърна палачинката:Плевнелиев: За мен няма вариант нови избори:)Явно и той се учи от вожда и разчита на късата памет на народа

7

ясен

преди 9 години

До ИвановаЗащото или са в унизителната позиция да влачат жалко съществуване с помощите, отпускани от гробарските кметове или са чантаджиите, назначени на държавната копанка от Камората, пардон банда ГРОБ.

6

до атакист

преди 9 години

Маррш в Сибир бе!

5

Иванова

преди 9 години

До Анонимен Уверихме се господине, отдавна сме го разбрали, но защо изпадате в ярост. Това е резултатът от промиването на мозъци. Коя медия -радио ,телевизия ,печатна ни показва истината за у нас и по света. Опитват се някои журналисти ,но се стараят да им затворят устата. А правителствата на България са си нашето огледало. Там се оглеждаме ние. Знаеш какво представлява ГЕРБ, знаем до какво ни докара хредното им управление и защо пак гласуваха за тях? И за присъдружните им партии. Защо?

4

Лавро

преди 9 години

До Анонимен 5Идеята на плоския данък е "я не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле". Много по-сериозен проблем е криенето на данъци и осигуровки, тоест нашата андрешковщина. А основните доходи на държавата идват от т.нар. непреки данъци - ДДс, акцизи и т.н., които няма как да не платиш независимо от доходите си. Но не вярвам да те трият замо защото хал хабер си нямаш от икономика.

3

nz

преди 9 години

И защо не искат нови избори? Свършиха парите за купуването на гласове ли? Последното правителство не идържа и не успяха да откраднат достатъчно и понеже и това се задава да бъде подобно затова ще се коалират върлите противници, като АТАКА и ДПС, само да изкарат някой лев за гласове. Те и затова си вкараха служебното правителство да им вдигне тока и да направи другите политически рокади, за да им остане повече време за кражби.