22

демократ до 18

преди 9 години

Когато в Кремъл стане Президент *** тогава може да кажеш че САЩ е фашистка държава.Ако ги няма САЩ и НАТО женати навярно щеше да носи бурка и да играе в същото време казачок.Та да се радваш че сме със силния и справедливия.

21

Ментора

преди 9 години

САЩ успешно са изучили нацистките похвати и непрекъснато ги прилагат на практика!"Демократично"омагьосват собствения си електорат и агресивно избиват обектите си на агресия !Да си припомним как избиваха жени , деца и старци във Виетнам !Как унищожаваха полската и горска растителност на страната с хербециди , дефолианти и т.н.Как обливаха Сърбия с тежък уран - в центъра на Балканите !САЩ са носителите на съвременния фашизъм и скоро Светът ще се обедини срещу тях!!!

20

Антисоросоид

преди 9 години

Ама кака така? Нали САЩ бяха демокрация и се бориха срещу диктатурата и потисничеството по света?!:-D

19

vesko02

преди 9 години

Преди двадесет и пет години оставихме комунисти и доносници да правят преход към демокрация и пазарна икономика,не само си запазиха привилегиите ами и окрадоха всичко дето има някаква стойност.

18

Анонимен

преди 9 години

....и на фона на всичкото това и глупостите на САЩ през последните 70 години....в Афганистан американски войничета се чудят защо са набелязвани с "особено завишена агресия" !!! ....ми не знам колеги, може би щото "Муджи" е станал с г*за на горе сутринта, знам ли... хем алчни, хем арогантни, хем нагли, хем лицемерни, но пък за сметка на това ГЛУ-ПА-ВИ !!!!

17

Анонимен

преди 9 години

А благоденстваща Швейцария години наред си харчеше милиарди непотърсени влогове , принадлежащи на избити евреи. Всичко е много гнусно и фалшиво. Красивото и истинското в живота се съсипва заради пустата ненаситна човешка алчност.

16

до Демократ

преди 9 години

Не съм русофил и русофоб не съм,затова не съм заслепен от западната пропаганда,нито пък от руската.Фашистите са не само в Кремъл,но и в Белия дом.Най-много гробове обаче има заради най-агресивната във военно отношение държава през последните 100 години-САЩ.Какво да се прави,това оръжията са голям бизнес,а живота на африканци,араби, а дори и украинци не струва и пукната пара според босовете във военната индустрия.Виж кой печели най-много от оръжия и ще разбереш кой копае най-много гробове...

15

Анонимен

преди 9 години

GOD BLESS AMERICAПО-ДОБРЕ ДА ГИ БЛАГОСЛОВИ АЛЛАХ, ТОЙ ЗНАЕ КАК !

14

Демократ

преди 9 години

Сега фашистите са в Кремъл.Каква ирония ,нали?Тия които се бориха против фашизма правят повече зверства от тях...масови гробове,сваляне на пътнически самолети,нахлуване в съседни държави и так дальше

13

до от ЮАР

преди 9 години

Виж сега, некомпетентните по темата си личат отдалеч. Ако американците нямаха нужда от немските военни разработки, тогава нямаше да изпращат и войниците си в Германия, при положение, че края на войната е бил ясен. Или според теб са решили ей така, да се разходят до Германия, да застрелят някой друг непокорен немец, да похарчат някой друг милиард и да се върнат обратно вкъщи. :) Мдаа, само това е причината... Железен си!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Естествено щом след войната приютяват над 10 000 доказани нацистки престъпници. Тия са най-големите лицемери и артисти.

11

Анонимен

преди 9 години

Е и?Има не една и две еврейски банки,които са финансирали Хитлер и компания.Защо не попитат тях,каква е била причината,да го правят?След като те отговорят ИСКРЕНО,ще се появи и отговорът на въпроса - Защо много бивши нацисти след ВСВ са си живяли и може би някои от тях още живеят необезпокоявано,че и получават социални помощи,а ако отречеш публично Холокоста в Германия,може да се озовеш и в затвора,въпреки че не си убил нито един евреин,ноо се опитваш да убиеш мита... :) Е,може и да не е мит...

10

Анонимен

преди 9 години

До от ЮАР:Дори тежката вода за бомбите над Хирошима и Нагазакие крадена от германците.

9

Анонимен

преди 9 години

Е НИЩО НОВО НЕ МИ КАЗВАТЕ. ТОВА СЕ ЗНАЕ ОЩЕ ОТ СРЕДАТА НА 50 те ГОДИНИ. НО КОГАТО НЯКОИ СЕ ОПИТАХА ДА РАЗРОВЯТ ЛАЙ.АТА ОЩЕ ТОГАВА ТЕЗИ НЯКОЙ ИЗЧЕЗВАХА БЕЗСЛЕДНО В НЯКАКВА СЛУЧАЙНА КАТАСТРОФА. КАКТО ВИНАГИ СЕ СЛУЧВА В СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ.

8

демократ

преди 9 години

И ние плащаме най-високите пенсии на съветските шумкари от които хиляди български семейства са жертви.Няма друга бивша соц държава да дава по една шапка пари заради верна служба към КГБ в разрез на националните интереси.

7

от ЮАР

преди 9 години

Айде стига с митовете за германските оръжия. Америка изравни със земята германските градове, направи същото с Япония и имаше военна и икономичкеска мощ няколкократно по-голяма от германската. Германските технологии са един заслужен трофей, който допринесе за Америка, но никога не е бил от решаващо значение. Атомните бомби, авионосците, подводниците на Америка, пред които СССР беше като един жалък ***, се дължат на постиженията на американската нация!

6

Анонимен

преди 9 години

До 4:Джонито Маккейн и тези дето правят бомбите, самолетите (военно-промишления комплекс искам да кажа) пълнят якогуша от "ударите" по ИД за сметка на данъсите от тъпия хамериканскикравар.По темата - "Големият Дийл" ползва концлагерен труд от безработните,да не говорим за избиването на местното население и т.н.САЩ винаги са били фашистка държава.

5

Анонимен

преди 9 години

Фашистите са в москве

4

снимки на двамцата

преди 9 години

Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата. Въпросът е, кой е по-големият враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?

3

Анонимен

преди 9 години

Честно казано тази американска простотия ми е толкова лицемерна, че няма на къде повече. САЩ е станала сила номер едно точно заради откраднатите нацистки технологии. От както взема фон Браун при тях, от тогава имат реактивни самолети, нормални оръжия и космическа програма. От тогава имат и медицина. Все пак са събрали записките на Менделе, който пък е бил екстрадиран в Латинска Америка и то ТАЙНО, понеже той им е помогнал със знанията си! Така, че хамериканците да не се правят на моми!