39

Анонимен

преди 9 години

До 40Десет викаш: Сократ, Аристотел, Александър Велики, Леонардо да Винчи, Микеланджело, Чейковски, Оскар Уайлд, Фердинанд I, Линкълн, Алан Тюринг и това са тези, които предполагам би познал като имена. Не съм гей, но хомосексуалистите освен различните сексуални предпочитания имат и доста различен поглед над нещата. Понякога това е много полезно за науката и света.

38

Анонимен

преди 9 години

Гейството се лекува.Но с това толериране и даже поощряване на появата на гейове всъщност проблема се замазва и се задълбочава.Иначе един добър психолог или даже по-добре духовник, може да излекува един гей, защото това е един вид автосугестия. Самите гейове най-добре знаят, че нещо при тях не е както трябва. Говорим съм с интелигентнио гейове и те много добре разбираха своето положение.

37

До 40

преди 9 години

Александър Велики, Микеланджело, Чайковски, Оскар Уайлд, Шекспир, Кристиан Диор, *** Куук - CEO на Apple, половината гръцки мислители, една трета от холивудските актьори, сценаристи и продуценти, да не изпускам и радетели за свобода и граждански права в близкото минало и т.н. Това на първо четене и идеята ми е, че те са просто хора, като всички и сексуалната им ориентация едва ли има някакво значение за друг, освен за тях.

36

Анти-U$A

преди 9 години

Класически пример как *** не се съобразяват с нищо. Дори в консервативно общество като италианското! За тях няма морал, пък какво остава за закони, воля на цял един народ, традиции и т.н.

35

Анонимен

преди 9 години

Катъра кон ли е или магаре , за да знаем какви права да му дадем ???

34

edin

преди 9 години

До 40 - Не че едното е свързано с другото ноЛеонардо да Винчи смятан за един от най-интелигентните хора които са се раждали на земята е бил гей. Има гейове който допринасят много повече за света отколкото всички хейтъри дето пишат тук

33

Анонимен

преди 9 години

Отврат!А какво става с човешките права на онези, които не приемат такива антиприродни изяви? Защо се разрешава на гейовете и на техните защитници да се издевават, тормозейки хомофобите?!Нали сега от хомосексуалните се иска само да не парадират така нагло и шумно с недъга си? Само за това са помолени най-учтиво, но те напук вилнеят и правят всичко възможно, за да събудят у подрастващите интерес към хомо-извращения.

32

Анонимен

преди 9 години

Хомосексуалните имат психологически дефект на ниво суперего.Те отхвърлят общоприетите норми поради фиксация в фаза на развитието си.Те са незрели,с желание да останат символично в детството,когато са приемани за център на внимание.Гейовете не могат да приемат различните,поради прекомерната фиксация върху инфантилното си его и харесват подобните на тях.Те са интриганти като непослушни деца търсещи внимание.От незрял човек не може да очакваш отговорност.

31

Анонимен

преди 9 години

Под "човешки права" сега разбират правата на гейовете, на ***, на престъпниците.Едва ли не само те са хора за организациите, които се борят за "човешки права".Тези организации са едни внедрени агенти на някакви иавратени мозъци в държавата. Независимо къде по света се намират.И хората навсякъде ги мразят. И в САЩ и на Запад и на Изток.

30

Анонимен

преди 9 години

Моля,почитателите на гей обществото да ми назоват имената на 10 гея,които са допринесли за историческото развитие на света в областта на техниката,иновациите и науката.

29

Голям Праз

преди 9 години

Ужас и безумие! Содомия до шия! Содом и Гомор 2! Краят е близо!

28

Иванов

преди 9 години

До Иванов - корекцияДо Анонимер 34 е вече предния коментар!Ползващ промиващата поговорка: "В любовта няма граници."

27

Иванов

преди 9 години

До Анонимер 35От това, че в любовта няма граници, не следва, че аз трябва да гледам непрекъснато всякакви разновидности на безграничната любоФ!Напротив, точно защото няма граници в любоФта, аз не само не съм длъжен да знам докъде стига, а даже не ме и интерисува, след като не ги търся или създавам сам!А аз не ги търся или създавам сам, защото НЯМАМ НУЖДА!!=> Налагането на всякакви разновидности на безграничната любоФ, налага НОВИ НУЖДИ!!!Поздрави на всички промити!!

26

Маркс

преди 9 години

Ако съвокуплението наричаш любов си го доста закъсал, пфу!

25

Анонимен

преди 9 години

В любовта няма граници.

24

Маркс

преди 9 години

Това не е Рим, това е Содом, пфу!

23

Анонимен

преди 9 години

27,Какво спасение чакаш от ИДИЛ? Заблудил си се. Там тези мъжки интимни контакти са нещо обичайно!

22

Виждам

преди 9 години

В името на справедливостта, ВСИЧКИ НОРМАЛНИ, трябва не само да се съобразавят с множеството ненормални. Ненормалните трябва да са издигнати в КУЛТ!Това не е справедливост, това е наложена извратеност!

21

Щом се обичат,тогава

преди 9 години

всеки от тях може да напише завещание в полза на другия и съвсем не е нужно да бъдат "женени", за да се наследяват.Що се отнася до осигуровките, там идеята е ясна - докато мъжът работи, жена му ражда деца и ги отглежда, тоест и двамата вършат нещо полезно за обществото. Затова законът предвижда тя и децата да бъдат осигурени вследствие на това, че мъжът работи. При гейовете тази идея е неприложима - единият работи, другият покрай него ще е осигурен търтей.Обществото не печели от това, само губи

20

ЦК на либерастите

преди 9 години

До Анонимен 22МНого е важно правата на малцинствата да са неприкосновени и мнозинството постоянно да е длъжно да се съобразява с тях ! Въпреки ,че не изглежда демократично това е начина либерастията да ви деморализира и съсипва като хора и нация!