163

Анонимен

преди 9 години

а сега, ако се чудите защо сме на това дередже и защо 25 год ни правят на луди калинки ,моля безпристрастно и обективно прочетете коментарите - толкова злост и омраза няма как да съградят нещо добро ! 30-35% от българите / не *** / са ченгета ,как е възможно останалите 65-70% ( като 80% от тях имат роднина ченге или военен ) толкова много да ги мразят !?

162

а

преди 9 години

А когато трябва да бранят хората и техните права , дека са ? Рушветчии ...

161

Анонимен

преди 9 години

гладни годинимилиционерките започнаха да бъркат по гащите на гражданкитесигурно там си крият рушветите и си мислят, че и останалите хора там си държат парите

160

Маркс

преди 9 години

Христосков, не мислиш с главата! Кой ще пази Боко Тиквата от любовта на тези дето не гласуваха и от тези дето гласуваха срещу него, м?

159

Анонимен

преди 9 години

Корумпирани , нагли ***. Неграмотни, прости и мързеливи.

158

1chovek

преди 9 години

Абе, тия льохмани на ниво контрольор от градския (селски) транспорт какво точно искат? Я да си сядат на.........

157

Негърчо

преди 9 години

Прочетох всички коментари и ако съм полицай щях да да напусна веднага.Всички нещастници са в това министерство.Те си сравняват труда с един леяр,шофьор,ватман,комбайнер и други професии,за които се иска ум,отговорност и т.н.БЕЗСРАМНИЦИ - вие дори пенсия не заслужавате.Вие сте едни умирисници и ниско интелигентни ***.

156

Анонимен

преди 9 години

по коментарите се вижда че харода МРАЗИ и НЕНАВИЖДА полицаите ....това и истината а народа винаги е прав

155

старши коч

преди 9 години

Нашите милиционери са всички дебели прасета над 100кг!По цял ден дремат в колите,а нощем пият и рекетират които им падне!Това е истината!

154

Ямболлия

преди 9 години

Сигурно едно 50% от тая безмозъчна полицейска пасмина заслужава не запазване ами отнемане на социални права. За съжаление....

153

fck off

преди 9 години

Мръсните прасета да си ходят! Не ви искаме мастий крадливи эащитаващи само интереса на господарите. На никой нормален човек не сте свършили работа! Само ви иэдържаме эа да биете жени и деца по протестите!!!!

152

Не се тревожете!

преди 9 години

Има балансТези днес искат ранно пенсиониране. Търтеите от БАН са уредили друго - още когато мъжете са се пенсионирали на 60, а жените на 55 г., хабилитираните в БАН - и мъже, и жени, са се пенсионирали на 65 г. Сега драпат да останат до 68 или 70 г. Защото в някои институти на работа се ходи веднъж седмично. Основната заплата на хабилитирания е двойно по-висока от тази на обикновен висшист, плюс други добавки. Хабилитираният обещава до 5 г. да напишеш книга, но и да не го направи, санкции няма

151

ТАКА СИ Е ,БЕ...

преди 9 години

ПЕНСИОНИРАТ СЕ РАНО --ЗА ДА БАЧКАТ ПОСЛЕ ДО 70-г. СЪС ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ!!СТАР НОМЕР Е ТОЯ...АМА ВЕЧЕ НЕМА ПАРЕ, В ДЪРЖАВАТА!!!ДГД , КУКИТЕ И ВОЕННИТЕ ....ЩЕ Я КАРАТ И ТЕ КАТО НАС...С ГАЙДИТЕ!!!

150

Анонимен

преди 9 години

Даа, полицаите и военните се пенсионират на 45, а после до 70 работят като охранители в сивия сектор. Ами щом могат да бачкат до 70, защо трябва да им дават пенсия - и без това във всяко едно министерсто има пазар. Ставаш на 45 и от военен те правят пазач и си бачкаш като пазач до 65 - както всички останали хора.

149

Анонимен

преди 9 години

Стaвaт полицaи с връзки зaрaди леснaтa зaплaтa. Инaче не стaвaт зa НИЩО.И зa чистaчки не стaвaт aко им дaдеш метлa ще се подпрaт нa нея и ще я счупят

148

Анонимен

преди 9 години

"*** мрънкачи, излезте и търсете своите права, а не плювайте по другите, когато го правят."Донякъде си прав. Но не забравяй, че полицаите и военните са тези, които пазят властимащите, когато има протести. Полицаите са тези, които трябва да бият "непослушковците", осмелили се да си търсят по някакъв начин правата. И това е причината политиците да им гласуват толкова много права. Затова полицаите се пенсионират на 45, а балъцити ще работим до 65.

147

BG

преди 9 години

192 точно щото си пазим нашите права, за това сме против тези кърлежи ! Щото заради тях, на нас останалите казват "пенсионните фондове нямат пари, трябва да увеличаваме възрастта". Заради това че в една сфера се наливат пари ненужно, в други, далеч по - необходими на нацията и държавата, пари винаги няма ! Що не идеш в Карлово или Казанлък да видиш каква опашка е за войници, щото е много "тежка работата" - ама учител никой не ще да става !

146

Стига злоба

преди 9 години

Като чета коментарите тук, разбирам защо на казана с българи в ада няма пазач. Защото като тръгне един да се измъква, другите го дърпат обратно. О-о-о, *** мрънкачи, излезте и търсете своите права, а не плювайте по другите, когато го правят.

145

Анонимен

преди 9 години

. Възпитани във омраза на собственият си народ, враговете сме им ние . Те защитават все още един режим не държава и народ. Това тях не ги интересува. Няма престъпление извършено във България в което да няма бивш или настоящ милиционер. Всичките и шефове и старшените и са научени по модела на СССР вътрешният враг е наи опасен . Трябва всички над 40 години да бъдат изхвърлени веднага от МВР .

144

дебелогъз депутат

преди 9 години

полицаите трябва да се пенсионират на 90г.,така на 89 г ще гонят престъпниците с бастуните и с инвалидините си колички.