4

Анонимен

преди 9 години

Защо трябва държавата въобще да плаща някакви депозити като това не е банка а пирамида?Пирамидите не са гарантирани, вложителите да си съдят собствениците.

3

Анонимен

преди 9 години

Разликата е че от Фонда плащат вложителите от всички банки и така фалита на КТБ се плаща от всички вложители, а не само от вложителите на КТБ което не е справедливо.

2

Анонимен

преди 9 години

А къде ще отидат парите от кредиторите на КТБ? Тия дали не няма да прожват супер-яка кражба? Връшат гарантираните влогове, а после и негарантираните със заеми и облигации. Народът плаща, а после всички се успокояват и забравят за КТБ.Ами нейните активи? Раздаваните кредити?

1

лекар-пенсионер

преди 9 години

Колкото и да плюят червените *** по ГЕРБ стана ясно, че социалната политика та БСП е само приказки. На баба Гицка от село Долно *** повишение на пенсията с 4.50 лв. , а на Станишев, Миков, Мая Манолова, К.Нинова и всички от партийната върхушка по милионче .След като изтегли Орешарски над 5 милиарда заеми, защо не повишиха пенсиите с 200 лв. а откраднаха парите и говорят глупости. Отделно фалираха и банка КТБ и Станишев си купи замък и луксозна яхта от откраднатите пари. Благодаря от такава партия.