96

Берлин

преди 9 години

Това нас в Берлин не ни касае. Оправяйте се, няма да ви отпускаме повече субсидии.

95

Радост

преди 9 години

Какво ще кажете, на тези избори се махнат първите 5 партии за които казват че щели да влязат в парламента? Представете си да няма ГЕРБ, БСП, ДПС, ББЦ, Атака. Дали България ще може да съществува и да се развива без тях? РАЗРИРА СЕ, очаква ни нещо ново и интересно. Не знам какво, но аз съм любопитен какво би станало. А, ако гласуват и само хора които могат да четат, смятат и говорят разбираемо, какво ли би станало?Само живеещите в България. Направо ми светва на душата и радост ме изпълва:))

94

тъп и прос

преди 9 години

Моля кажете ми защо се налага непрекъснато увеличаване на цената на тока.преди плащах по 10ст за киловат а сега по 20 (или въглищата са се преместили в центъра на земята или заплатите на миньорите са се удвоили) може би собствениците на ВЕИ плащат на цар слънце за да грее или на повелителя на ветровете за да духа преди нямаше нек нямаше и криза в енергетиката а имаме и ДЕКЕВЪР и дисбаланс на производство и потребление

93

преизборни льжи

преди 9 години

ПОЗНАЙТЕ КОЙ ЛАМТИ ЗА ВЛАСТА И КАКВО ВИ ПОДГОТВЯТ - ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ТОКА С 10 % , НАМАЛЯВАНЕ НА ПЕНСИЙТЕ , НАМАЛЯВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ, ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ НА ХЛЯБА, ВОЛАТА И ВСИЧКО ПРОИЗВЕДЕНО С ТОК. ВДИГАНЕ НА ДАНЬЦИТЕ ЩОТО ТРЯБВА ДА ИЗХАРЧИМ ЕДНИ МИЛЯРДИ ЗА ОРЬЖИЕ. ЕТО ТОВА ВИ ГОТВЯТ- ПОЗНАЙТЕ КОЙ . ГРоБ.

92

Анонимен

преди 9 години

109 - ти хубаво плюеш Герб, ама не казваш какво предлагаш? БСП обеща намаляване на безработицата и взе да назначава *** на заплащане, ти предполагам си един от тях. И какво друго направи за нашето светло бъдеще тази партия?

91

Анонимен

преди 9 години

милиони хора са в "стрес от тока" - не виждате ли, че медиите ви облъчват с подобни стряскащи заглавия и вие веднага тръгвате да плюете, как всички мизерствали, как все някой друг е виновен, че нямате пари. Смятам, че се създава изкуствено психоза сред нискоинтелигентната част от населението, и като гледам, това е по-голямата част от пишещите тук.

90

Анонимен

преди 9 години

Дефицита в НЕК трябва да се поеме от всички по веригата,които го докараха до това състояние.И това не е народът!!!!Народа винаги плаща заради крадливите и некадърни управници.Време е да се спре с тази порочна практика,защото чашата на търпението вече прелива.Ще им дам съвет на тези които ни стягат въжето около шията:Слезте от скъпите лимузини,намалете си заплатите поне с толкова,с колкото си ги увеличихте,намалете си субсидиите,отворете си тлъстите банкови сметки и платете вместо народа,ясно ли

89

да живеЙ

преди 9 години

На кого му пука,че българите мизерстват,живеят в стрез,умират като мухи и не издържат на високите цени на ток,на непрекъснати експерименти на политици,олигарси и чужди бандити при които те богатеят,а ние гинем.Важното е далаверата да върви и да се трупат печалби от правилните хора,а когато стъпят на криво,да се ликвидират като Цв.Василев,нищо,че покрай него горят и много нещастници.Да живеЙ далаверата!

88

Анонимен

преди 9 години

Ако нещата продължават по този начин, на политиците не им предвещавам светло бъдеще. Просто чашата вече прелива и протестът ще изригне с пълна сила и ще помете цялата престъпна и крадлива политическа върхушка, която пак ни омайва с лъжи и обещания. Колкото и да сме роби има неща, които не се траят!!!

87

Анонимен

преди 9 години

Гласувате за ГЕРБ-получавате увеличение на тока.Гласувате за ГЕРБ-получавате Местан(коалиция Бостан).Гласувате за ГЕРБ-получавате замразяване на заплати и пенсии,дори тази сутрин по БТВ представителката на ГЕРБ Румяна Коларова каза,че може да има дори намаление на пенсиите заради дефлация.Е,по-голям цинизъм не може да има.

86

ипон

преди 9 години

Повишената цена на тока ще стимулира частния бизнес в сектор бързи кредити,така хората ще бъдат принудени отново да се набалбукат с кредити които няма от къде да върнат после,това пък автоматично ще даде хляб на чси и фирми за събирания на лоши кредити,така ще въртите едни пари таз зима,на вас ебола не ви трябва,имате си ел тиква

85

Анонимен

преди 9 години

?Все повече и повече мургавеем...а

84

Анонимен

преди 9 години

Протестирайте за високи доходи не за цената на тока! ***!

83

neni4a

преди 9 години

До до 91 98 Съгласен съм . Не е въпроса за 10 лева повече сметка ,а за това,че ни правят на *** . Застраховките вдигат,лекарствата(и то тия дето се купуват най-много) Просто наглеенето стана прекалено на властимащите

82

Анонимен

преди 9 години

Защо и при най-малката вероятност ГЕРБ да дойдат на власт всички цени се вдигат главоломно

81

Анонимен

преди 9 години

До Без стрелба няма!Така и каква е гаранцията, че хората няма да се изтрепят един друг понеже българина не се слави с много голям интелект напоследък...

80

Анонимен

преди 9 години

По времето на "лошите комунисти" имаше чиста и евтина енергия от атомните електроцентрали.Днес има супер скъп ток, вследствие на Кунева, Царчето, Костов, Герб. Иисус казва: "По делата им ще ги познаете".Сега станали Ви ясно, кои са човекоубйци и гонителите на 2 милиона българи.Това са прикрити сатанисти.

79

Анонимен

преди 9 години

Как в стрес бе. От горното заглавие Близнашки обяснява как всичко било спокойно и хората се готвели за избори. И да ви таковам на рекламите днес.бг

78

Няма майтап

преди 9 години

У нас тока е на цена по-висока от Русия, Япония или Канада! Но... Ще се вдига още! И то не технически, а политически- докато стане на цени като в Полша, Унгария или Словакия. Тоест някъде около 31-34 ст. за дневна тарифа! Просто НИКОЙ в ЕС няма да има по-конкурентна икономика от "дргият"! Това е. УЛТРАКОМУНИЗЪМ Нито един политик, няма смелост да го признае ДИРЕКТНО! Просто ЕС и СССР вече са едно и също!!! Само адреса е различен- Брюксел вместо Москва, като източник на мизерия и простотия!!!

77

Анонимен

преди 9 години

До 98Съгласен съм по принцип но хората протестират за грешните неща. Тока не може да остане с фиксирана цена това всеки го знае. Доходите са това за което трябва да се протестира. Качат ли се доходите не само тока няма да ги притеснява толкова.