65

GERBBOKLUCI

преди 9 години

На този искам да му плюя в лицето

64

....

преди 9 години

До БългаринКакъв БЪЛГАРЕН си е ?!?!?! Да приемем че трябва да е в затвора, значи тези другите които ни управляваха (30-40 години) трябва да са на клада пред НДК :))) Да оправим тези които са преди него,после може и да хванем него :)

63

Българин

преди 9 години

Българи,видяхте ли в Уелс как турчина Ер Доган влачи ношия президент за яката пред камерата ,та да се снимат за ,,вечната дружба,,между Герб и Турците.Какво падение.

62

Хризантема

преди 9 години

До 76. *** ли си или просто озлобен антибългарин. И бабичките разбраха, че не е осъден от съда, а от мафията. А ти си махай и не се връщай, такива не ни трябват.

61

Один

преди 9 години

До 79. За какво да ги чете? Винаги могат да се намерят достатъчно озлобени нещастници и/или тролчета, които да се изпразнят в някой сайт. Това няма да промени реалността, че ГЕРБ ще спечели и то убедително.

60

Винету

преди 9 години

До 80. Не позна, в "Медиана" ли работиш?

59

Анонимен

преди 9 години

Цветанкееее кво си се ухилил като булка прекарала първата си брачна нощ то се вижда че си грабнал най-големия чарпака и чакаш казана да дойде на вашата софра но дано народа дане ви го поднесе

58

анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ТРЯБВА ДА ИМА ПОНЕ 130 ДЕПУТАТА.ОТ ВАС И ОТ ХОРАТА ЗАВИСИ ТОВА ДА СТАНЕ ФАКТ.ХОРАТА ГЛЕДАТ КАКВО ПРАВИТЕ ЗА ТЯХ ,А НЕ САМО КАКВО ОБЕЩАВАТЕ. ДРЕБНИТЕ ИГРАЧИ ЗА ДЕПУТАТСКИ ЗАПЛАТИ КАТО ББЦ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДОПУСНАТИ В ПАРЛАМЕНТА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ.БАРЕКОВ ТРЯБВА ДА СТАНЕ КОНТИНГЕНТ НА ПРОКУРАТУРАТА ЗАРАДИ КТБ. УСПЕХ!!!!!!!!

57

разумен избор

преди 9 години

ЦЕЦО - изпаснал в семейство на слугинаж на ДС, кандидатствал в ЦРУ и отхвърлен от тях,поради излагазиите му.

56

ШибиРиби

преди 9 години

а аз съм убеден че този *** трябва да е затворник номер 1

55

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ няма да вземат и 100 места.Националистическия вот и гласовете за други партии ще бъде изненада за всички

54

KUK

преди 9 години

TI SI N1 ZA ZATVORA,1-VA KILIA S 20 ZIGANI VATRE.

53

Maks

преди 9 години

Хора от 25 години " демокрация " не ви ли стана ясно, че партиите ни ограбват и нищо друго не правят. За тези години няма нито една извършена и завършена качествена реформа. " Ако гласуването променяше нещо щяха да го забранят " - Марк Твен. Затова на предстоящите избори ще маркирам в бюлетината ВСИЧКИ партии. Така като пусна недействителна бюлетина няма да може Цветан Цветанов и другите да се възползват .

52

Цветанов

преди 9 години

На тези избори ГЕРБ ще спечели 257 депутатски места! Вярвайте на изборните резултати, гарантирано от ГЕРБ!

51

Новините!

преди 9 години

Осъден престъпник призовава към масово гласуване. Очаквайте скоро изявление на братя Галеви, след това извънредно издание с участието на Цветан Василев!

50

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Българи, гласувайте за тези български партии,които преди изборите са заявили,че ако влезнат в НС няма при никакви обстоятелства да влезнат в коалиция с ДПС за задействуване на НС.

49

Ха ха ха ха

преди 9 години

И за който да гласувате пак ще я карате на боб чорба и боза!Стягайте коланите и стискайте зъби за още 25 години криза и мизерия.Всеки народ заслужава съдбата си.

48

драго

преди 9 години

Този *** ,трябв ада престане д амизли наорда за толкова *** ,има избирателна активност Герб и ДПС ще го духат .

47

компресор

преди 9 години

"При 60% активност ще имаме мнозинство, заяви той"е що се страхуеш от останалите 40 процента ? А,Цецко?

46

халифакс

преди 9 години

а има ли един успял в политиката ,който работи безкористно само и единствено за народа си и за страната сиНяма!за какво и за кого работят тогава кандидат депутатите дето се натискат да ги преизбираме.