204

Анонимен

преди 9 години

16 милиарда евра - това е много царевица бе! Ще ручаме цял ден качамак!

203

каро кан

преди 9 години

значи до 7 г ритник на ес и нато

202

Анонимен

преди 9 години

СССР построи АЕЦ"Козлодуй", ЕС го затвори. Какво да коментираме? Русия построи храм-паметника "Александър Невски", САЩ го бомбардираха. Цапаме паметника на Червената армия, издигаме паметник на американските бомбардировачи-терористи. Продажната софийска върхушка доказва антибългарската си същност. Това е лошо, но трябва да има и нещо хубаво - руският мужик се надига, което вещае ново, трето освобождение. Този път от банкерското робство, много по-страшно от византийското и туското.

201

Анонимен

преди 9 години

Ние сме малка страна, малък елит...Малък елит, но много алчен, без никакъв морал и невероятно ***.

200

Анонимен

преди 9 години

Сталинка е американски агент, вкаран в ЕС с една едничка цел - да следи някой от Брюксел да не прави далавери с Русия, тъй като чиновниците там са страшно корумпирани. Същевременно я гласят като верно куче да замести озхабените агенти на България, от рода на Станишев, Борисов и пр. Както преди 9-ти септември, страната ни е суровинен придатък на европейската, главно германска икономика.

199

Адам Смит

преди 9 години

Вулгаристан - вън от НАТО и ЕС, нека измрат татарите прости!!!!!!!!!!!!!

198

Анонимен

преди 9 години

"Е като знаеш че се изнася злато и мен от България защо седиш и пишеш в форума а не излезеш да протестираш да искаш сметка от държавата защо аджаба се позволява на чуждестранни фирми да изнася ЗЛАТО и мет от границите на Р.БГ"Държават им е позволила, правят го законно. Някой се е е нагушил с милиони комисионни. А за протестите е банално - до нищо не водят протестите, на кой-му пука от протести, само да се мирни и позволени от общината - няма проблем, протестирайте си.

197

Анонимен

преди 9 години

Като извадим нашите вноски за ЕС, и факт че тези пари никога не се усвояват 100%, в най-добрия случай 50%, ще излезе че това са няколко евро на човек годишно - пари за едно кафенце за един западняк. А заплатата на тази чиновничка е 22 000 евро месечно, и плюс добавките може и 35 000 да стигне. Толкова са си решили те да си дадат без никой да ни пита, ние само трябва да плащаме данъци за да ги издържаме и да си взимат астрономическите заплати.

196

Анонимен

преди 9 години

Естествено, печалбите от конкурентното съсипване на икономиката са несравними, ама това от нейните уста няма да се чуе.

195

Анонимен

преди 9 години

За всяко вложено евро в България, ЕС изнася 5-6. Има области, където се надхвърля десеторно - например вятърните и соларни централи. При това "вложено" означава закупена технология от ЕС. Разбира се, има и разходи - подкупването на компрадорската продажна върхушка, пример за което е 30 000 евра месечна заплата на Сталинка. Само за приватизацията на МДК"Георги Дамянов" Сталинка е нанесла щети за 2 млрд долара на България.Събуждай се робе!

194

До 270

преди 9 години

Е като знаеш че се изнася злато и мен от България защо седиш и пишеш в форума а не излезеш да протестираш да искаш сметка от държавата защо аджаба се позволява на чуждестранни фирми да изнася ЗЛАТО и мет от границите на Р.БГ , ама това никой българин няма даго направи защото нему пука за БГ по лесно е тука в форума да седи и да плюе а руснаци, европейци , американци и т.н. БГ дасе оправи трябва малко депутатска кръв народе няма друг начин

193

Ставри

преди 9 години

За мен е важно какво ще струва на България това еврофинансиране ? Нали не се самозаблуждаваме, че парите ще са безвъзмездно дадени ?

192

Анонимен

преди 9 години

Не познавам нормален човек да е получил и едно евро . Нито жена ми, нито децата, роднините,1 нито съседите. Един мой приятел правиха енергийна програма ефективност за предприятие - получиха след две години половината от средствата, които основно бяха за оборудване от ЕС - котли, генератори и пр. Европейската мафия с тези пари подържа българската такава, за да стриже здраво народа. Пример - цените на тока и новото увебичение. Няма посолство на Ес, което да не е забъркано във ВЕИ.

191

Эврофарс

преди 9 години

Щом казва ,че ще"даде" 16 млрд. значи се готвят да изнесът от БГ най-малко 48 млрд.Нали за това са чуждите банки,ТЕЦ-ове,ЕРП-та,50% увеличение на тока,скъпата втечнена газ която ще внасяме по 1000%,добивните компании ,хранителните вериги и т.н...........

190

Анонимен

преди 9 години

Излизане от НАТО и ЕС. Ще гласувам за партия която работи за излизаен от ЕС и НАТО!

189

anonimen

преди 9 години

Като вземем предвид загубите от закриването на четирите блока в АЕЦ Козлодуй ( над десет милиарда евро) и вноските, които правиме в ЕС, след седем години, т.е. в 2020 г., пак ще се окаже, че даже не сме и на нулата в отношенията ни с ЕС. Засега България е дала повече пари на Европейския съюз, отколкото е взела. Това е реалността.

188

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Хитра си.А защо не кажеш колко милиарда ще загуби България от разбитата си икономика от ей тези които уж ще и дадат 16 Милиарда . Само за една година България губи 20 милиарда от разбитото и селско стопанство. Ето за това говори лъжлива ,,българко,,.

187

Анонимен

преди 9 години

До А))) - ти си луд бе - чалгата и емиграцията се появиха след победата на демокрацията....

186

А

преди 9 години

уски слуги, нали знаете, че вие сте съучастници на Русия, която извършва геноцид над България от 1944г. насам най-активно, без да пропускаме всичките й злини преди това. Заради този геноцид България е чалгаризирана държава с 2 млн. емигранти, заради "умните комунисти" и руските господари. На тях им трябва глупав народ и в крайна сметка успяха да го създадат. Вие сте идеалното доказателство, след като продължавате да подкрепяте най-големия враг на България и да се наричате българи в същотото вр.

185

Анонимен

преди 9 години

А пък за следващите 7000 г - 16 трилиона