74

Az

преди 9 години

Най вероятно платена статия .Смърди на лакеи.........................................

73

Анонимен

преди 9 години

До независимЗабравяш, че след раздялата на РФ и Украйна ,всички аткиви на СССР зад граница преминаха автоматично в полза на РФ. Всички ракети с атомни бойни глави преминаха в РФ, всички активи в Националната банка на СССР преминаха в РФ.....Който се отдели- напусна гол и бос.

72

П.Петров

преди 9 години

В Русия се ражда новият фашизъм - националболшевизъм.Историческите аналогии са твърде много, за да се пренебрегват.

71

МДААА

преди 9 години

СМРАДЛИВАТА МАФИОТСКА ДЪРЖАВА ЩЕ СЕ ОПИТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА ОГРАБИ СВОИТЕ ГРАЖДАНИ/ПОДАНИЦИ,НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ЯДАТ ДЪРВОТО. АКО НЯМА ДОСТАТЪЧНО ДЪРВЕТА ПРЕД БНБ-ДА СЕ СКОВАВАТ БЕСИЛКИ...

70

независим

преди 9 години

Българските медии удобно премълчават една истина, която съм видял с очите си. ЦЯЛАТА индустрия в Изт. Украйна е направена с руски инвестиции. Всъщност в полската част няма индустрия. Вие ако сте на мястото на руснаците, ще оставите ли евреите да ви откраднат парите? Обаче вие сте българи и ще ги оставите. Руснаците обаче не са българи.

69

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен104Какъв китаец, ти си руски ! Поне 15 000 руски войника се бият в Украйна, пратени там против волята им от диктатора Путин. Как говорится, по экспертной оценке, я думаю, что тысяч 15 там, безусловно, ходит в том или ином качестве. Сколько из них не имеют документов военнослужащих, а имеют там расторгнутые контракты или, как офицеры, в бессрочном отпуске или еще какая-то ерунда, трудно сказать. Но так по оценке, тысяч 15. Валентина Мельникова, ответственный секретарь союза.

68

Анонимен

преди 9 години

Вдигнал си е тиража човекът. Щом ще се оправи за 10 дни, значи не е работа на нашите момчета.

67

Анонимен

преди 9 години

" Руски политик ", колкото аз съм китаец !

66

Анонимен

преди 9 години

В САЩ като ги арестуват , така ги стискат за гушата , че ги умъртвяват без да искат !А тук само са го били , каква разлика !След 10 дни ще пише отново !

65

Анонимен

преди 9 години

Шлосберг ? - този германец - евреин , от кога е тръгнал да ходи пеша

64

шлосер

преди 9 години

Стига с тия еврейски лъжи. Само в Китай и Япония трудно лъжат, тези царе на лъжата и убийствата, защото не могат да се направят на китайци и японци. Където има евреи държавите са сринати и фалирали.

63

vesko02

преди 9 години

Червени подлеци.И там мислещите хора са нежелани.

62

Анонимен

преди 9 години

В петък вечер самият Шлосберг бил нападнат в гръб от неизвестни лица, когато се приближавал към дома си в Псков.-------------прийомите на кремълската мафия, напада в гръб ...

61

Sony

преди 9 години

Po skoro na neshto evreisko namirisva v tozi politik .

60

АНТИМУТРА

преди 9 години

ВСЕКИ КОЙТО ПИШЕ ЗА ИСТИНИТЕ В УКРАЙНА ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ ОТ ПУТИНОФИЛА!

59

pastoral

преди 9 години

борбата за "свободата" на словото продължъва и става все по-кървава. след сключения пакт за всеобщи печалби - лев шлосберг и десен вартбург ще ни наведат на мисълта, че и полет mh17 не е съществувал. аз лично не се навеждам. който го прави - не го упреквам. кефът си е негов.

58

От Юг

преди 9 години

86.Гледаме кръв и как се режат глави ,Това засяга теб също !

57

Анонимен

преди 9 години

84.Не е случайно , вноса на мюсолмани през Турция !Това е тихата война на САЩ срещу Европа - радикалните мюсолмани !

56

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

САЩ спешно трябва да насрочи бомбандировки над москва и петербург. Чечнските терористи спешно трябва да насрочат атентати в известни руски училища, за да се стрестнат *** от кръвта на собствените им деца и да свалят путин от власт.Да живее Капитализма, долу комунизма!!!Да живеят САЩ и ЕС, долу русия и евразийския съюз!!!

55

Анонимен

преди 9 години

до 84: "Тук ще е цигaнистaн."...Радвай се !...ти ще оцелееш.