22

Анонимен

преди 9 години

За българите-еничери на ДПС - само въже.

21

Анонимен

преди 9 години

Предатели мръсни потопихте държавата и пак се редите за власт.Вие сте за разстрел без съд.

20

безродници

преди 9 години

Във всеки случай, този Чованов е пълно нищожество! Много жалко и много смешно! Нищо, в догановската турска и антибългарска партия, нормален и свестен българин не може да членува! Колкото и да сме изпаднали, колкото и да ни обвиняват, все пак, в тази ***, корумпирана и просташка турска партия, българите са последни *** - от рода на Данчо ментата, на Чобанов, на една полуграмотна хубавица, която ни съветваше как да отслабваме, и подобна продажна ***!

19

Анонимен

преди 9 години

" Симеон Симеонов, бивш началник на Генералния щаб на Българската армия. Бивш финансов министър Петър Чобанов. Ексминистърът на спорта Мариана Георгиева. Станислав Анастасов, който беше министър на околната среда за месец."МАЛЕ-Е-Е, СТРАХ!МАЛЕ-Е-Е, СРАМ!Изобщо ...ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПУБЛИКУВА СПИСЪКА НА КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛИТЕ И ДЪРЖАТЕЛИ НА КРЕДИТНИ КАРТИ ОТ 2008 ГОДИНА ТА ДО 20.06.2014 ГОДИНА В КТБ!

18

Анонимен

преди 9 години

До Българинда се беше поучил от баща си поне този генерал-

17

Пешко

преди 9 години

Лошо няма, ДПС сами си го втъкват с тия "експерти" и популярници Чобанов и тая на спорта бившата. Другите какво да ги коментираме - за Адемов разправяха, че бил наистина експерт и т.н., но това така и не стана ясно. ДПС над 500 хил. гласа не могат да вземат

16

Един

преди 9 години

Българинът е ***, невъзпитан, необразован. Умните избягаха отдавна. Както казва един познат евреин "Като сте толкова умни, защо сте толкова бедни?". Умните нации не са бедни. Отивайте пак за риба, за гъби или да си бъркате по дупките и оставете *лите да имат и 100 депутата. И нека децата ви да ви проклинат след 10 години.

15

Бойко Борисов

преди 9 години

Радвам се, че ДПС ще е втора сила! ДПС! ДПС!

14

Анонимен

преди 9 години

На снимката,Владимир Зидаров , бивш член на СДС настоящ такъв на ДПС на ДСИЗБОРИ НА КОЧ БАЙРЯМ

13

гошко

преди 9 години

Ама как точно "експерите" на Орешарски ще оглавяват листи?? Всичкото си го заслужаваме....ГЛАСУВАЙТЕ!!!!

12

Венелин

преди 9 години

Правителството беше на ДПС с мандата на БСП!А колкото до северозапада, там ДПС печели гласове с по 50 лв. И хората си гласуват масово.

11

4epa

преди 9 години

DOKARAXA DARJAVATA DO PROSE6KA TOIAGA--BSP -DPS ..- X AIDUCI----TOVA ZASLUJAVA TOZI NAROD....;;KAKVOTO POVIKALO TOVA DO6LO!!!!

10

Анонимен

преди 9 години

еничари, ***

9

4epa

преди 9 години

A KADE E STANI6EV SEGA-- ILI PRAVI SVIRKI NA SOKOLA !!!

8

Десен

преди 9 години

ДПС до преди 10 години почти нямаха гласове в северозападна Бг сега вкарват депутати от там как става тая работа откъде тези привърженици да не би да са направили нещо за северозапада. Замислете се в деня на вота преди да идете за гъби или риба дали да не минете през урните. Бъдете сигурни че ако не минете вие има кой да мине вместо вас.Няма не гласуващи. Има такива които си мислят, че като не гласуват наказват някой, а всъщност наказват себе си.

7

4epa

преди 9 години

NALI BIAXA EKSPRTI--- EKSPERTI PO DALAVERITE i KRAJBITE ---DUGANOVCKI AIDUCI !!!!

6

Джабер

преди 9 години

Местан назнача Българи, Бойко назначаза мюсюлмани!!Колко умерено и балансирано решение на политическата хипотония!!Аллаху Акбар!!Ето така се прави, Браво !!

5

Българин

преди 9 години

След като и български генерали започнаха да се продават на *** падението е пълно.Можете ли да си представите бивш началник на Гръцкия генерален щаб да стане депутат от турска малцинствена партия в Гърция? Или пък бивш началник на Генералния щаб на турската армия да стане депутат в християнска малцинствена партия в Турция? Не можете,нали? Е, затова България няма да я има на картата на Европа след 50 -тина години! ПРЕДАТЕЛИ НА ПЪТ И ПОД ПЪТ!?

4

Бат Петко

преди 9 години

Нямам думи как може български генерал и бивш главнокомандващ българската армия да бъде начело на листа на ДПС. Господи, ти виждаш ли какво става тука долу, на тази нещастна земя ?

3

Асенски

преди 9 години

То беше ясно, че правителството беше на ДПС...Гласувайте, хора!!!!!!!!!!