245

Анонимен

преди 9 години

Не ги мислете руснаците. Те ще се оправят, а след година ще е почти невъзможно да се върнат загубените с лека ръка позиции на руския пазар.А извън Москва същите тези вносни продукти никой не ги и купува, освен чужденци. Напълно е нормално да има местни изделия. Реват именно чужденците, като въпросната "блогърка". Еми душко, като си отишла в Русия, ще ядеш каквото има ;)

244

Ухнем

преди 9 години

Не през стомаха, в Русия санкциите минават през черния дроб.

243

Учителя

преди 9 години

До Харе СоросЕ,...ти специално облизваш руския :)

242

Анонимен

преди 9 години

vhera se varnah ot novgorod magazinite prahtat ot stoka

241

Харе Сорос

преди 9 години

Руснаците "нямали" какво да ядат ,ние за сметка на това сладко облизваме американски ***!

240

Анонимен

преди 9 години

важното е, че кремълските джуджета има какво да ядат, какво ви пука за крепостните селяни

239

Анонимен

преди 9 години

A! Сефте. Те са свикнали. По-възрастните сигурно забърсват една сълза на носталгия.

238

БостаН

преди 9 години

Според соросоидната логика, аз да имам 1 000 000 $ и Кауфланд и Техномаркет ми нарагат санкции.Дали ще остана гладен и без телевизор , компютър и нови технологии,как мислите?

237

AZ

преди 9 години

това сигурно е единственото празно място в хипермаркет с размерите на 2-3 кауфланда :D

236

Румбо

преди 9 години

До АнонименКъса памет?Кой първи наложи санкции?Или едните могат да го правят,а другите-не!

235

Питер

преди 9 години

До pepeпепееее Не си бил в Русия за да знаеш как в Русия пред магазините има паркинг за 3-5000 автомобила и разнообразието е голямо. И почти всеки западен концерн произвежда продукцията си в Русия. А не като у нас внос на стоки но произведени от дъщерни компании в Словения, Полша, Чехия.

234

Sensey Potashaka Poa

преди 9 години

Въпрос: Възможен ли е живота на човека без сирене "Пармезан" и макарони "Болонез" ? Отговор:Не, не е възможен. За всичко са виновни комунистите и в частност - Путин.

233

Сергей

преди 9 години

Извините, уважаемые поляки (ни одного в глаза не видел), но от вранья уже тошнит. И войну МЫ, ***, САМИ ВЫИГРАЛИ - около 50 миллионов потеряли!!! А магазинах вс есть. Не знаю, где этот долбоб пустую полку снял.

232

Румбо

преди 9 години

Ами война е,ще има и жертви,естествено!Но да се опитваш да събориш Русия със сила-няма да стане.Санкциите ще навредят и то много,но също няма да свършат работа .След предателството на Горбачов и безпътицата на Елцин,руснаците са си взели поука!

231

Анонимен

преди 9 години

Хитлер го провали безумната расова теория според която на изток са ***.първите месеци е посрещнат като освободител в СССР. 8 милионната съветска армия по западните граници се стопява предимно доброволно в плен. при една не завоевателна а освободителна война със създаване на местни самоуправления и връщане на земята на хората СССР щеше да рухне

230

Анонимен

преди 9 години

разчетите показаха, че бюджетът на Русия за 2014 г. е вързан при 93 долара за барел, те.. даже те няма да са катастрофа, да не говорим за 100 долара.Всичко това означава, че Западът не може да удари по Русия с изменение на цените, защото: 1/ няма такава възможност; и 2/ защото ще удари самия себе си. Даже, ако се напъват много едва ли ще падне под 90 долара, а те все още устройват Русия.

229

290

преди 9 години

с тогавашното ниво на техниката и човешките ресурси на германия е нямало как да бъде овладяно огромното пространство на русия. при наполеон е същото,той отстъпва от русия без да е загубил нито една битка, армията се разпада от огромните преходи липсата на доставки, зимата. достатъчно е било да издаде един декрет че отменя крепостничеството и руската армия щеше да се разпадне.

228

Анонимен

преди 9 години

На този фон идеята на Джордж Сорос да накаже Русия с цени под 100 долара за барел е налудничава. Това всъщност не е негова идея. В началото на март в САЩ се появи предложение да се пуснат от резерва на САЩ на пазара 700 милиона барела, като "въздействие срещу Русия". Но разчетите показаха, че бюджетът на Русия за 2014 г. е вързан при 93 долара за барел, те.. даже те няма да са катастрофа, да не говорим за 100 долара.Всичко това означава, че Западът не може да удари по Русия с изменение на цените, защото: 1/ няма такава възможност; и 2/ защото ще удари самия себе си. Даже, ако се напъват мн

227

Учителя

преди 9 години

До До Анонимен 286Спокойно може да се провери тук wio.ru/tank/ll.htm. С десетки хиляди танкове и друга бойна техника подкрепяна съветската армия от Щатите и Англия

226

Анонимен

преди 9 години

До младенПочти ти повярвах. Поради лошата инфраструктура и липсата на инвестиции селското стопанство в Русия запада. Спадът е над 50%. bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%BD%D0%B0_%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F