114

Анонимен

преди 9 години

Плач на УКР офицер:"Сепаратистами в течение последних трех недель было выбито более половины имеющейся ствольной и реактивной артиллерии нашей группировки. Если говорить конкретнее - с начала операции потеряно более 200 орудий и реактивных систем Град и Ураган, - Но самое страшное, что около трети из них попали в руки сепаратистов. При отступлении наших военных они вытаскивают все, что способно стрелять на подконтрольную территорию и затем используют против наших войск"

113

Анонимен

преди 9 години

Например новото име на военния парад в Киев на 24ти - "Праздник на костях"

112

Анонимен

преди 9 години

Украинската армия по точно укропи се сблъска с 2 села селяни и понеже такъв срам не е имало в цялата човешка история (с изключение на наште 3 *** дето пребиха френските спецове) са впрегнали цялата СМИ индустрия да замажат резила.

111

Анонимен

преди 9 години

По-добре БГ медийте да бяха писали на ***, че се плаща по 10000 евро, ако ром отиде да воюва в Украйна. Безплано автомат (само че без патрони) и украинска виза.

110

Анонимен

преди 9 години

Украинската армия разката от бой руската. Всеки ден *** остават без техника и хора. Мислех руснаците за по-сериозни а се оказа че са хвалипръцковци без никакво покритие. Добре че срещу тях не е обучената американска армия .

109

asia

преди 9 години

Pochvat da pisvat na vsichki s lujite si i ednite i drugite.

108

Анонимен

преди 9 години

134 а ти подлагаш под съмнение цифрите , е такова животно като българина нема , подлаггай си колко искаш , извинявай с какво килийно образование си

107

Анонимен

преди 9 години

До До Жан Вължан 132ОДИ СЕЙ райграс пред Белия дом

106

До Жан Вължан 132

преди 9 години

Сигурно знам преди да си се родил кога е паднало златното покритие на долара , само че мой човек валутните резерви на САЩ и водещите Западни икономики като Германия , Франция , Италия , Холандия са в предимно в злато докато валутните резерви на Китай и Русия са предимно в долари , анадък Одисей 1

105

Яйценюк

преди 9 години

Слава Украине! Героям слава!Урррррррааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!Хлъц!!!

104

jan

преди 9 години

До До жан Вължан 123Когато се пообразоваш малко, когато разбереш кога е отпаднало златното покритие на долара и защо, когато разбереш колко долара циркулират по света и на какви " резерви" съответстват - тогава ще спорим. А сега ... чао.

103

Анонимен

преди 9 години

Ако вярваме на украинските власти - то вече трябва да няма руснаци на тоя свят, а украинската армия да е превзела и Архангелск :) Обратно - ако вЕрваме на терорягите - те вече трябва да са избили всичките спец части на ЦРУ, Ми6, МОСАД, половината полска армия, както и да са пленили 2 пъти повече техника от колкото Украйна има в изправност :))))))

102

Анонимен

преди 9 години

Заловили сте на баба ми хвърчилото...Трябват ви по около 6-700 милиона $ на месец за да продължавате тая безсмислена война. Нямате никакви пари, а за газ ви трябват поне 5-6 милиарда...които любимите ви САЩ и ЕС ше ви дадат / евентуално / срещу загробващи условия и така само след няколко месеца ще сте 10000 пъти по-бедни отпреди и на студено.Мислите, че братята американци и германци ще изсипят рога на изобилието ако неспирно пускате новини за избити руснаци?НаивнициСтягайте си гащите

101

Анонимен

преди 9 години

До мисионера----------------- Как се пуска персонален компютър с Линукс?- Отваряш прозореца и го пускаш

100

Анонимен

преди 9 години

Украинците скоро ще попаднат в ролята на Лъжливото овчарче ако продължават да поднасят нещо без доказателства. Освен това и на децата е известно, че в бойна обстановка никой не носи документи за самоличност камо ли документи на машината.

99

Анонимен

преди 9 години

До мисионера117 Братле, айде сега, не е точно така. Големите компаний за проф. софт нищо не правят за Линукс. ОС Unix системите наистина са хубаваи (лично аз KDE предпочитам), но ако когато стане въпрос за работа (а все пак ПС-то е инструмент за правене на пари), Линукса не върши почти никаква работа. Говорим не за серверни,а офисни нужди.

98

До жан Вължан 123

преди 9 години

Видя ли колко безстойностни са зелените хартийки резервите в злато на САЩ са 70% а на Русия 9% ,а на Китай пък 1% останалите им резерви на русия и Китай са главно в долари тези същите дето били безстойностни , ще ми продадеш ли малко ако имаш от тези безстойностните аз ще ти ги платя едно към едно в левчета виж колко съм щедър само Одисей 1

97

Язе

преди 9 години

Егати пропагандата. Според техните вестници Украйна печели битка след битка. Само дето руснаците не знаят за тая работа.

96

Анонимен

преди 9 години

До 118 по принцип колкото е по-*** един човек, толкова е по-краен и толкова повече мярката му за кое е вярно и кое не не се базира на факти, а на това кой го казва и дали на него му отърва. Това е валидно за всяка една държава и всеки един етнос. Хората с нормален интелект не обичат войната и много добре знаят всяка война върви със съответната пропаганда - от ВСВ е масова практика да се ползват цивилни обекти за военно прикритие и после да се *** - "вижте ги гадовете - атакуват цивилни"

95

jan

преди 9 години

До Анонимен 114Защо всичко към пари/копейки/ обръщате, вие поклонниците на зелените безстойностни хартии. Явно не можете да разберете, че има и хора, които могат да разберат откъде извира злото по света - американският империализъм.Колкото до мене - заплата в зелено , и то не можеш да си представиш колко. Така че, копейките си сложи ..... знаяеш къде. И още, когато руснаците започнат по света като американците - тях ще плюя.