8

$$$ ГЕРБСП $$$

преди 9 години

Аве стига с това ДПС бе, това ли е същината на проблема, преекспонира се работата!!Га ГЕРБ управляваше и ДПС ги нямаше да не би България да се оправи?Напротив продължи надолу, а Буда се оказа поредната червена издънка на ДС и БКП!Я се фокусирайте и назовете истинските проблеми на държавата и защо чезнем и защо младите емигрират и ги оправете!Турци винаги ще има - по един или друг начин !!

7

Анонимен

преди 9 години

Не беше ли точно Гоце който сътвори задкулисието в БГ. Изпусна юздите само на Станишев, защото е неконтролируем и лъже и краде без всякаква мярка и прикритие. Какво ми говори Гоце за задкулисие..

6

Анонимен

преди 9 години

Абе Гоце, как по друг начин да се бориш с етническата партиия, освен като допуснеш хора от малцинствата до българските партии. Ако мюсулмани се интегрират в българските партии, етническата незаконна ДПС ще стане излишна. Борисов постъпва мъдро и държавнически по този начин ама вие червените кратуни не можете да го разберете това

5

Анонимен

преди 9 години

Ot koga v azbukata ima a sıs udarenie

4

Анонимен

преди 9 години

тоя *** нали беше начело на бкп - що не направи това дето уж искал? Бкп - бсп - все същата номенклатура.

3

тролгеносен

преди 9 години

Агент Гоце говори за задкулисие. Майко мила! Царя на апаратните игри радетеля на "Големия шлем". Ужас!

2

нарпави избор

преди 9 години

България на 5-ти октомври Българинът трябва да направи избор между1.Последен опит да съхрани малкото останало от държавата си и с общи усилия, на основата на нова икономическа доктрина и твърдост в устояване на националните интереси да вдигне България на крака2.Да продължи гибелта на собствената си майка родина като гласувал за всякакви цветни пребоядисани псевдо народни представители, които продаваха България за жълти стотинки

1

Анонимен

преди 9 години

Тя коалицията винаги е била "Всички заедно да крадем" само дето се менкате кой ще го играе лаещото куче докато кервана си върви!