15

Алекс

преди 9 години

До 16Какви факти от новините бе? Я пусни линк към някоя? Точно МВР излязоха със събщението че "парите в чували" си е чист слух. Как по точно си мисля че имам право на всичко с изкаване на мнение по темата от статията?Нищо против нямам да продължаваш да вярваш в твойта версия. Хора всякакви. Ако вскички си проверяваха слуховете... прощавай фактите, телефонните измамници отадвна да са изчезнали.

14

до 13

преди 9 години

До АлексСпориш с фактите от новините. Като си толкова сигурен, че са извадени чрез банков превод би трябвало да съобщиш това на МВР, защото според тях случая е точно на изнасяне на пари в чували. И това не са митове, а факти. ти май си от тези наглите протестиращи дето лъжат безочливо и си мислят, че имат право на всичко.

13

Анонимен

преди 9 години

Кви са тия вложители дето искат да им се изплащат суми от по 100 хил. лева. Някой от нас с по 10-20 хил. лева в други банки и много от останалите данъкопатци дето нямат и толкова, а някой дори едвам се изхранват - С ДАНЪЦИ ДА ИМ ИЗПЛАЩАМЕ ВЛОГОВЕТЕ ЛИ?

12

роб

преди 9 години

Говорите да не се спасява частна банка, но никой не се замисли, защо 1,200 млн отидоха в *** а в КТБ нищо. Това е сценарий бе хора. Никой в банка не държи мръсни пари защото от това по-лесен начин няма да те хванат. Ако и вие сте вложители там и вие ще си искате парите. Пожелавам на всички да имате над 100 хлд евро там да спрете да мрънкате и да пишете глупости. Данъците на тези депозити ще им ги върнете ли? Ако фалира и изчезне фонда кой луд ще се държи парите без гаранция в други банки?

11

Алекс

преди 9 години

до 9Стига с тия митове за чувалите. Никоя банка няма толкова банкноти а и той с тирове е трябвало да дойде. Ивадил е парите чрез банков превод а всички движения над определени суми (не помня точно колко беше) имат 24 часа забавяния точно за да бъдат регистрирани в БНБ. Да не говорим че вътрешните одити се правят на всеки 3 месеца а банките на фалират за една нощ. БНБ са си съдействали за ограбването на банката с пълно съзнание, каквито и оправдания да си намират сега.

10

Българин

преди 9 години

А защо в "редиците на протестиращите" не са Влади Въргала ,А. Пенчева и ред "мастити" защитници на Цв. Василев ?Хей хора,съжалявам ,че така се случва с влоговете ви ,но не се ли страхувахте от риска ,който бяхте поели с високите лихви по депозитите ?" Големи дивиденти -висок риск на влога". Това е. Има закон за банките и трябва да се спазва.Другото е анархия.

9

Анонимен

преди 9 години

Върнете незабавно парите на хората. Имам предвид ГАРАНТИРАНИТЕ ВЛОГОВЕ до 100 хил евра.Тези над тази сума не са изкарани с труд и не са на обикновените хора.

8

Въпрос до №5

преди 9 години

В България има закон за Банките ролята на БНБ е да го следи.Според този закон БНБ длъжна ли е да следи кога собственника на КТБ изнася парите в чували ??????????

7

до 5

преди 9 години

Лично аз разбрах каква ще е съдбата на КТБ още когато руската ВТБ вложи 2 милиарда евро в КТБ. Всички банки с руско участие в Кипър фалираха и трябваше да бъдат спасявани от ЕС, ясно беше че и КТБ ще последва сдбата на тези банки.

6

Анонимен

преди 9 години

Никакви избори преди КТБ да се разплати с клиентите си!На лице е арогантно поведение от страна на бандитите политици!Същите отиват пак на избори,все едно,че нищо не е станало.Ами гласувайте и пак ще ви сполети ограбване,те са ненаситни!За да защитим децата си и себе си-тотален,масов протест,излизаме на улиците и ги погваме!Какви избори?!Кого можем да изберем?!Адекватен избор НЯМА!Народе,вдигни се и кажи НЕ!

5

Анонимен

преди 9 години

Платени протестиращи. Как могат да настояват държавата да спасява частна банка. И фалит на частна банка по никакъв начин не значи фалит на държавата, както твърдят те. Платени просто. А освен това и супер нагли.

4

До Гошо...Тъпото

преди 9 години

В България има закон за Банките ролята на БНБ е да го следи. Тази Банка последните 10 години е все с най добри отчети. Или банката е читава или БНБ е спало и в двата случая тия от БНБ са минимум за затвор. Така, че стига с този пуполизъм с кюфтетата.

3

От къде на къде

преди 9 години

ще се взима процент за теглене. Да се сложи лимит на ден и нормални лихви и никои няма да се юрне. Какво значи фирмата която си превежда заплати на служители да приведе 20% за това че "тегли". Или за тези с гарантираните от закона пари какво значи да вземеш 10 или 20 % от къде на къде . Крадци!

2

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Га ядохте...кюффтетата на КТБ,не ви...требеше БНБ.Сега,когато се оказа че тази банка е една обикновена пирамида,при която...последните балъци...изгарят,се сетихте за БНБ.

1

как става така !!?!

преди 9 години

Вижте добре тази червена бабичка на снимката!Класическа комсомлка, гласуваща за бате си Бойко и Росенчо!Сега вместо да има задържани и заключени и осъдени за откраднатите пари на дъжавните фирми в часната банка и Василев да ги върне, благодарение на БСП и най вече на ГЕРБ и ДПС, ние ще теглим заем, тоест ние трябва да върнем откраднатите пари, ние, държавата!Иначе казват, че държавата била слаба и лош стопанин и неможела да намира пари сама да иневстира в проекти, ама да ви спаси банка може!!