17

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ ЧИСЛА СЕ ПОЗНАВАТ САМО ОТ СИК ПЕРНИК-ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ

16

до 7

преди 9 години

Сетих се за двама стария виж за борец пуснал тото. Където накрая се ядосал, че познал първите пет числа, обаче шестото го бил задраскал. Така, че доста голям шанс имат играещите да не уцелят нищо :)

15

a moje bi

преди 9 години

До Монархистa moje bi parolata e bila 123ili 123456

14

Странно....

преди 9 години

Уж са хакери, а направили измамната манипулация от домашния си компютър.... Вече и първокласниците знаят, че IP се проследява, даже и в ей тоя сайт да пишеш коментари

13

АНТИМУТРА

преди 9 години

И КАКВО КАТО ИМА ДВА ДИСКА ЗАПИСАНИ БИЛИ ПРЕДИ ТОВА!!!!! ТЕЗИ ДИСКОВЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ!!!!ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ПЪЛНА МАНИПУЛАЦИЯ :DDDDГЛУПАВИТЕ МЛАДЕЖИ СИ БИЛИ ПРИЗНАЛИ ЩОТО ИМ НАПРАВИЛО ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ФИША Е ПУСНАТ ОНЛАЙН!!!!!!!! ТАКА СА ГИ ХВАНАЛИ ИНАЧЕ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ГИ ХВАНАТ!!!

12

АНТИМУТРА

преди 9 години

с ДВЕ ДУМИ ДИРЕКТОРА НА ТОТО ИМАЩ КЛЮЧ И ЗА ТРЕЗОРА МОЖЕ ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА С ПУСНАТИТЕ ЧИСЛА :DDDDТОТО Е ВЕЧЕ ПЪЛНА ЛЪЖА И ИЗМАМА!!!!!!!!!!!

11

АНТИМУТРА

преди 9 години

Впоследствие братовчед му Продан Маринов два пъти посетил сградата на тотото и представил част от хартиен фиш, за който твърдял, че е печеливш. Тъй като фишът бил скъсан, младежът обяснил, че това се случило заради разправия. На фиша личал номерът, но не и числата. Той подал и молба, с която претендирал за печалбата.---------------ЧУДЯТ СЕ КАК ДА ЗАМАЖАТ НЕЩАТА ВЕЧЕ!!!!!!!ФИША Е ПУСНАТ ОНЛАЙН!!!!! САМИ ГО КАЗАХА!!!!! СТИГА СА ЛЪГАЛИ, ЧЕ ИМАЛО ХАРТИЕН НОСИТЕЛ!!!ТОТОТО Е ТОТАЛНО ОПОЗОРЕНО!

10

32

преди 9 години

Кой уважаваш себе си хакер,няма да си прикрие следите и ще го прави от личният си компютъра...Тея се базикат с нас.

9

ИСТ

преди 9 години

Тотото приема невалиден фиш и обявява че печели . Вместо да се занимава с КТБ, услужливата съдебна система задържа младежите и народа забравя за КТБ. . Ако отида да си купя хляб със скъсан билет за баня съдът ще ме осъди ли.Уж съда съди по документи- скъсания фиш без числа документ ли е.

8

Бай Хой

преди 9 години

Аджамийска работа.

7

джакпотьо

преди 9 години

Уффф,че миришеее цялата тази историяпосмали с лъжите Първо бяха с електронен фиш ,после с истински ,след това с половин .... За съжаление ТОТО-то е манипулирано Хубава работа ,ама Ганьовска Чисто математически ,за да спечелиш вероятността е приблизително 1/14000000 ,т.е почти невъзможно ,до тук добре ,но бай ви *** окензва нещата тотално манипулирайки тиражите прави печалбите невъзможни,за да краде яко Таковайте си мамата , не ви хващат за първи път да лъжете в тотализатора

6

onq

преди 9 години

А факта, че със скъсана наполовина квитанция са им признали печалбата не е по-малко интересен.

5

Анонимен

преди 9 години

До Монархистахахаха ти ме уби :D . Дано не станем свидетели " За кокошка няма прошка "

4

зани

преди 9 години

И ние сме тръгнали с държавата комар да играем.

3

Монархист

преди 9 години

Смех, брат. Шеф на сигурността и да има калпави пароли или сис ***, който не умее да си защити устройствата и мрежата. Сигурно паролата му е била love, sex или god. Като най-вероятно е била god.

2

Homer

преди 9 години

Дано поне им дадат по некой лев, че са си сложили главите в торбата! Цирк Балкански продължава, идват избори все пак!

1

Синя прашка

преди 9 години

Вервам ви и с Марсиянска парола и с извънземен кораб да кажете,че са влезли в тотото-ВЕРВАМ ВИ.