292

Томов

преди 9 години

До 480 :) Къде ги четете тия неща бре? В Родинознанието от 56 година ли? Я кажи направо кое е нещото дето НЕ е изобретено там?

291

Goro

преди 9 години

А ние, васалите за разлика от Русия цъфнахме с чуждите инвестиции. Пазаруваме си в Кауфланд, ядем си в Макдоналдс... А Американците винаги ни компенсират когато искат нещо от нас със милиарди тонове безплатен нефт и други суровини. И не никак не искат да ни отровят Житницата с добив на шистовИнвестициите са отрова в дългосрочен план - убиват националната собственост и правят всички хора работници (глобални икономически роби) на някой от вън - тук престава да има собственици със собствен бизнес

290

И. Неделев

преди 9 години

До Анонимен 480Пропуснал си и ел. крушка изобретена от крепостен селянин, и радиото и телефона, абе направо всичко е там изобретено :) Въпросът е какво е последвало от това?

289

mitko

преди 9 години

473-Ако това стане,ще останете много малко у нас

288

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯГурбетчия, преди да пишеш, чети бе момче! Руски ученик изобретява тунелния диод още през 1923 г. В СССР масово са се произвеждали термогенератори, които са произвеждали ток от топлината на газена лампа още през 1932 г., Ел.енергията е стигала да се захранва радиоапарат. Те са направили първия ледоразбивач, първия тежък танк КВ-1, изобретили са синтетичния каучук, Менделеевата таблица, произвели са първия изцяло металически самолет, имали са трактор, работещ със суров нефт... Чети.

287

Анонимен

преди 9 години

Господ срещнал един беден селянин и го попитал какво желание да му изпълни.Нашенеца веднага измислил-да умре магарето на комшията!После си умрял от яд че не пожелал нещо за себе си!...Докато мислим по този начин - като Гурбетчия-ще затъваме все повече...Стига злоба, хората сами ще решат как да живеят.Като не им хареса,ще хванат тоягата.Нашите кресльовци само набират гласоподаватели.След това започва голямото плюскане с благословията на ЕС.

286

товарищ Волен

преди 9 години

Нямайте грижа че пари и мозъци изтичали от Русия, нашите русофили са готови да си пожертват спестяванията от писане по форумите, но с мозъците ще е малко трудно-няма как да подарят нещо, което го нямат!

285

До гурбетчия

преди 9 години

Щоми изтичат пари от русия,тичай да ги сабираш,че да мирясаш малко,*** смотан,кой те знае и теме от кое забутано село пишеш сега,от което сигурно не си излизал на вън.

284

Анонимен

преди 9 години

До РуснакБорша у украинско ядене и Путин не яде такива ***, така че няма къда да му сипят отровата. В Русия имат подобна супа, но се казва ЩИ. Чети тъпанарче!!!

283

Анонимен

преди 9 години

Да ви изреждам ли придобивките ни от присъединяването ни към дремокрацията? Хората не са *** да се излъжат за жълти стотинки. Я се огледайте, какво виждате , мизерлъци и ограбване ! Нашите мозъци къде изтичат? В замяна социални помощи , че хранителни помощи за пенсионерите , със стоки със съмнителен произход.Работим за да поддържаме високия стандарт на господарите си, които са с непосилен външен дълг!От порядъка на над 150000 долара на глава от населението!

282

Krezimor

преди 9 години

Мечтата ми е всички български русофилски *** кратуни да заместят напусналите руснаци. Тогава България може и да започне да се оправя.

281

Анонимен

преди 9 години

Другата щерка на Путин избягала от Южна Корея и поискала убежище от Ким Чен Ун!

280

Анонимен

преди 9 години

Арабите масово бягали от САЩ. нарамили бидони с бензин и чували с долари бягат ли бягат и право в Русия, там всичко обменят за рубли.Руските туроператори лъжат, че са фалирали, за да си запазят рублитеч че после като поскъпнат да станат богати. Руските туристи изкупуват обратно рублите си от нашите оператори и бягат от курортите ни и право в Крим. Едната дъщеря на Путин, която била в Холандия, захвърлила марцедеса в канавката и притичала до автоморга в България за Ладичка!

279

Анонимен

преди 9 години

Веуик *** , веуик

278

Анонимен

преди 9 години

До Azvseki koito si misli che ei taka rusia moje da vlezv ukraina e glupak

277

Кирил

преди 9 години

Всичкото младо бяга от Русия, остават само ***! Погледайте малко видео от Русия и ще видите що за народ е останал. Разходете се мааалко в ЕС - никъде няма такава простотия и малкото дето го има успяват да го претопят. Сега цъкайте минуси и чакайте да ви платят в газови и петродолари:)

276

радев

преди 9 години

пишат тука разни,имали нефт и газ и всичко било о-кей. защо тогава Газпром е втора година на загуба а роснефт е в катастрофа и иска държавна помощ от 40 милиарда долара. най големия капитал са хората,а те заминават в чужбина,ето и двете дъщери на путин емигрирали,едната в Холандия другата в южна корея. емигрират младите способните предприемчивите,такава държава запада също както нашата

275

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 481Нямаме ли право и ние да пускаме по една тъпня дневно,когато вие пускате постоянно тъпни ?

274

Анонимен

преди 9 години

До kafetoЯ пйни още едно кафе,та да ти се отворят очите по-добре--и тогава ще видиш какви глупости си написъл тук.

273

Анонимен

преди 9 години

До 480:Ако анализираме тъпнята ти, ще видим каквозначи пропаганда за най-тъпата част от населението:постинг в тип лозунг, завършващ със смърт и унижениеи нито един довод или доказателство за покрепа на твърдението.Не мислите ли, че наистина сте много жалки?