17

Анонимен

преди 9 години

Според Станишев вече имало държава ???

16

до 37-ми

преди 9 години

Каквото и да напишеш *** винаги ама винаги ще гласувам за БСП :)

15

Ай честито

преди 9 години

Тука един и същ ***-гербераст пише пост след пост , че и си отговаря след това хахахахахахахахаЖалко ,че предизборната кампания на ГЕРБ започна на гърба на хората от наводнените райони!

14

:)))))

преди 9 години

Герберюгите са полудели да извличат полза от наводненията за да върнат на власт своя господар - Тиквта и Г-н 4 год. и 6 апартамента!

13

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Орешарски пак е проспал поредното бедствие с човешки жертви, както стана в Аспарухово.Този престъпник няма ли най-после да бъде закопчан и осъден за геноцида на който подложи българите през последната година?

12

Анонимен

преди 9 години

По-важно е да са на Бузлуджа и да си правят сбирки с кибапчита и кифтета, да си пеят песните за бляскавото социалистическо бъдеще което ги очаква и така... какви са тия наводнения и тн., на тях въобще не им пука, защото нито палатите им ще се наводнят някога, нито скъпите им коли и джипове ще потънат... жалко за хората, наистина жалко, защото при всяко едно такова бедствие са оставени на произвола на съдбата. Прав беше кмета на Варна, че "държава няма", независимо кои управляват.

11

Дебелата Цаца

преди 9 години

Държавата в която никой никога за нищо не е виновен какво сме седнали да търсим под вола теле за виновни.

10

бай Петко

преди 9 години

Леля Ванга отдавна го предвиди този потоп. Имаше торбаакъллии, които я наричаха "шарлатанка", а сигурно някои от тях са чакали пред дома й да му дойде реда! Не се ли премахне злобата, завистта , алчността, неуважението сред хората, бедствията ще ни съпътстват. Вчера, по повод "Бузлуджа", форума преливаше от ЗЛОБА. Е, до кога ??????????

9

Анонимен

преди 9 години

За всичко са виновни комунистите и Русия - за 45 годин съсипаха България и избиха интелигенцията в лагерите. Ако янките не ни бяха освободили и дали демокрацията преди 24 години сега щеше да е много по тежко положението.

8

21

преди 9 години

"Че нали българите били русофили? Нали сме били братя? ... А на Германците продаваха и птодължават да продават за жълти стотинки"Вие може и хондурасофили или папуасофили да сте, но нито Хондурас нито Папуа Нова Гвинея са длъжни да ви помагат.Вие сте в НАТО и за Русия сте врагове. Газта е на Русия и ще ви я продава за колкото реши, ако не ви харесва цената купувайте от Катар или от където искате, никой не ви задължава никой да купувате от Русия.

7

Иван

преди 9 години

До Анонимен 16И колко спаси Боко в Бисер? А там си бе чиста набрежност при поддръжката на язовира от министерството но отбраната! Да има наказан?

6

Анонимен

преди 9 години

"Що от Брюксел? Нали чакаме кремълското джудже да ни оправи?"Ние сме в НАТО. Разполагаме американски бази и американски войници, натовски кораби около териториалните води на Русия. Сега сме врагове - за такива Русия праща Искандер или Топол за помощ. Свърши братството, България е пртедател, Брюксел и НАТО да ви помагат, ама искат пари за техниката, а?

5

Анонимен

преди 9 години

Хидроинжинера да остави седалищните части на Сидар Ага за малко и да си даде "експертното" мнение.

4

Анонимен

преди 9 години

До АпанасенкоПропусна да споменеш, че след още една година Берия праща справилия се с обстановката в Гулак защо е получил донос от бдителен партиец че може да мисли, а мислещите хора са опасни.

3

геострaтег

преди 9 години

aко бяхме нaпрaвили Южен потоп с брaцкaтa рускa търбa можехме дa исмучеме тaя водa зa секунди, сегa русия имa специaлни смучещи aпaрaтури, безaнaлогови! обaче фaшискaтa хунтa е виновнa

2

Станишев е виновен !

преди 9 години

Според Будю - докторът на всички науки , Станишев е виновен за наводненията. Това е умно заключение от умен човек.

1

Анонимен

преди 9 години

Как точно опущарски поддържа връзката?! чрез южен паток?