307

moses

преди 9 години

Бай гадняки.....нека ти кажа нещо за правовата велика държава Сащ. Адвокатите там са причини за всички злини. И майките си ще продадат за пари. Държавата сащ е фалирала по всички правила на известната икономика, мвф, световна банка, ес, бнб и ктб даже. Печатането на пари и размиването им в световната икономика ги спасява. Фед печата 200 млн долара на ден!!!!! Ако само Брикс сменят долара да кажем с юан това ще е краят на сащ. За това е всичко това около украйна и боинга и т.н .Нямат друг избор..

306

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 481 Кво плачеш за добивната индустрия тогава - спасявай я, нали си българин и имаш пари?

305

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 478Ти проспа парите си а мен питаш ами в моя джоб са ей така съвсем демократично! Що за наркоман си!?

304

Шоп

преди 9 години

Шом човек с физиономия като тоя на снимката ми каже, че руската икономика нямало да рухне, значи вече е рухнала. Прилича точно на ехиден пенсионер-партиец, като русофилите у форума.

303

софиянец

преди 9 години

До Одисей 1 467- ".... какво мислиш че правят синдиците в КТБ.." А Вие какво мислите, че правят в прокураурата по обвиненията на лицата в- служители в КТБ?:)До 472 - Не за училището учим/ сме учили/, а за живота:) От мен- лека нощ на всички- и на врагове, и на съмишленици.

302

Анонимен

преди 9 години

До Анонимензащо съсипахме нашата добивна индустрия чрез приватизацията под прозападното демократично въздействие------Айде кажи де, къде спа? Защо съсипа добивната индустрия?

301

Анонимен

преди 9 години

Оправихме гледам световната политика Наместихме всичко и всички. Сметнахме загубите на РФ и ЕС, извартяхме 5 лярда евро, марки и долари и е време да спим. Утре пак. След всички тези анализи дано утре не сме най-бедните и гладни в ЕС а и не само в него...

300

аз

преди 9 години

До Бай гаднякиЛека ви нощ от мен!Живи и здрави и пожелавам на всички никакви войни - защото това е най-долното зло на земята!Колко трябва да мразиш някой който никога не си виждал а желаеш да го убиеш що за уродщина е това?????

299

аз

преди 9 години

До софиянецНе се мъчи да мислиш това е трудно за теб прочети това:tialoto.bg/a/33-sexologia/37953-kolko-chesto-masturbirat-zhenite----bez-snimka/

298

софиянец

преди 9 години

До Одисей 1 "...аз ще ти ги сводирам..." ТЦЪ- това - ПОСЛЕ, след като АЗ се убедя в съществуването на първичните документи, и ги опиша ЛИЧНО и им направя заверени копия :)

297

аз

преди 9 години

До АнонименАми сега какво е по различно и по добро? Друг взима златото и пак дава парата на държавния чиновник самоче по малко а и от там по малко за общините, данъчните, БВП и тнт. А ти си мисли че частника го прави законно и демократично!

296

софиянец

преди 9 години

До 461- какво- да не Ви спря сърчицето от моето искане? ;) Искам само следните документи: платежни нареждания; вносна бележка; платежно искане за незабавно инкасо и нареждания разписки :)

295

аз

преди 9 години

До софиянецВиж виж това си е направо точно за теб :)))))tialoto.bg/a/33-sexologia/37953-kolko-chesto-masturbirat-zhenite----bez-snimka/

294

софиянец

преди 9 години

До Одисей 1 461- абе Вие ми дайте вътрешните първични счетоводни документи, отразяващи движението на транзакциите в банката, а за останалото все ще се намери начин;)

293

софиянец

преди 9 години

До Далекоизточен юрист "...че използвания от мен "термин" беше необосновано предположение,което не го прави валиден..." така, така- пак стигаме до НК- "...който затаи истината или твърди неистина...";)Моля, посочете правното основание в българското законодателство, от което черпите своята увереност, иначе преминавате в сферата на оборимата от мен Ваша презумпция, че терминът "необосновано предположение" съществува като точен правен термин с конкретно юридическо съдържание в бг. и руско право:0

292

аз

преди 9 години

До софиянец:)))))))) поне ме развесели и сега ще спя спокойно!!!!Това са ценни работи за теб може би още не си ги осъзнала и криеш от него но да знаеш - там ти е силата!!! :))))))))))

291

Анонимен

преди 9 години

446 Одисей 1, ето това е мисълта ми за поуките, които човечеството не си прави, от примерите, които е натрупало за 5000 години история. Ще си позволя едно сравнение между Бибилията и Корана: Спомни си: Иисус гони търговците от храма с думите "Вън от домът на моя баща.". Когато 600години по-късно Мохамед влиза в Мека, където има храмове на много богове, той се обръща към управниците с думите "Пуснете ме да съградя храм и на своя бог, в който ще доидат много поклонници и търговци.".

290

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1Волен си е Волен не ме интересува!По важното е защо съсипахме нашата добивна индустрия чрез приватизацията под прозападното демократично въздействие за да влезнем в този уродливо крадлив пазар и да чакаме подаяния???

289

софиянец

преди 9 години

До Василев 451- И какво трябва да следва като логически извод от това? Що се отнася до "....Четвърто, санкциите още не са дали някакъв резултат и да разклатят руският елит!..." -от къде имате данни за достоверността на това твърдение? Ще покажете ли поне един първичен счетоводен документ на руските банки с наложени санкции, от който да е видно, че действително няма никакво отражение в баланса им?

288

софиянец

преди 9 години

До аз 449- Не ме занимавай с глупости- съпругът ми вече ме пита дали ще си лягаме. Запази статията за себе си- може да ти потрябва....