14

Анонимен

преди 9 години

Няма ли да се намери нов Алеко да напише книга "Бай Ганъо в парламента".

13

Анонимен

преди 9 години

Във всяка една държава има мафия, а в България мафията си има държава. А пък най-главните мафиози са събрани в народното събрание. Разберете има съглашение между всички партии. Те знаят, че единият мафиоз става от стола и сяда др. След някоя годинка си врътват местата и така ще е до време оно! Така ще е докато търпим и БСП и ГЕРБ и ДПС и Реформатори, ДСБ, СДС, НДСВ. Това са едни и същи, няма добри от тях всички ни клатят и крадат и най-нагло ни се присмиват.

12

Анонимен

преди 9 години

До БЪЛГАРИНГрешка!!??? Серльо управлява държавата 12,5 год. а пожарникара само 3,5!!!!!

11

Анонимен

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Недялко Йорданов е имал предвид в стихчето теб и такива които продължават да вярват в светлото комунистическо бъдеще!!!!

10

червени дебили

преди 9 години

МЗХ: Кабинетът продал 358 дка горски площи за "Южен поток"Продажбата е извършена два дни преди правителството на Пламен Орешарски да подаде оставкаКомпанията "Южен поток България", която строи сухоземния участък на газопровода, е платила 20,599 млн. лв. за придобиването на близо 359 дка земи от държавния горски фонд, съобщиха от министерството на земеделието.Продажбата е извършена на 21 юли, два дни преди кабинетът "Орешарски" да подаде оставка.От министерството уточняват, че са спазени всички изисквания и процедури и напомнят, че газопроводът "Южен поток" в отсечката, която ще се изгр

9

Hiter

преди 9 години

Барековци и те балабар с мъжете влиза. Ех и аз за 1 милион в кеш ще защитавам не само Бареков и Свинкса, но и Волен и Гаджева.

8

4oko

преди 9 години

Снимката говори сама за себе си! Няма да коментирам.

7

ognyanz

преди 9 години

Антоний Гълъбов е толкова политически мотивиран, че това, което казва, трябва да се преима с големи резерви. Ако на някой журналист му е нужно мнение против БСП, той е правилния избор, от него винаги ще го получи.

6

Анонимен

преди 9 години

DYRJAVA NQMA IMA MAFIQ S PREMIER NA SLYNCE I NA SQNKA DON BOKO TIKVUNQ TOI KOLI TOI BESI A XLQB NE DAVA

5

Анонимен

преди 9 години

DENQT NE MOJE DA ZAPO4NE BEZ NEGO SLYNCETO NE MOJE DA IZGREE BEZ NEGO TOVA E TOI FARANYT TIKVUN 1 VLASTELINYT NA GLYPOSTTA I NAGLOSTTA

4

Бъдеще

преди 9 години

На снимката в ляво,може да видите следващият премиер на страната. Красив, интелигентен, умен. Мечта на всяка жена и умиление за всяка баба, той ще дойде в дома ви, ще погали нежно детето ви по главата, ще щипне по дупето жена ви, ще ви потупа по рамото за да ви окуражи, за да продължите да живеете в мизерия, може да огледа и да цапне нещо от дома ви и разбира се няма да забрави да открие нещо нова в дома ви, защото той винаги носи своята ножичка.Аз създадох света, скромно ще каже той!

3

Мария

преди 9 години

Няма страшно.Направила съм му магия на Тиквара да му изсъхне оная работа.На възел съм му я вързала да не му и става.Скоро и рака ще го хване.Всяка вечер свещи паля и ще се отървем от него.

2

Анонимен

преди 9 години

UXILENI DOVOLNI I NAGU6ENI GERBERASI LAPA LAPA LAPA LAPA DOQDOXA NI EI XORA

1

Анонимен

преди 9 години

Na snimkata - kolko e dovolen Boiko govedoto, kogato prechi .Dovolen e kogato rabotite na bulgarskiat narod ne warwqt,