28

Анонимен

преди 9 години

Кого защити президентът, народа си или господарите си олигарси? Срам ме е, че съм българин, пфу!

27

До тиквеника номер 7

преди 9 години

Те и сега са предостатъчно стимулирани да произвеждат бе ***.Проблема е дали има кой да я купува и да я плаща на тези цени.Я кажи отворко, ти ток от АЕЦ-а за 4 ст ли искаш или ток от ВЕИ за 79 ст.Това ,че едни стотина семейства в България са алчни и ненаситни и ние трябва да им плащаме не означава ,че на народа няма да му писне и да ги изправи до стената и с Калашника.Ще ги намерят и в Сингапур и във вилите в Алпите.Дано се задавят алчните мафиоти начело с Плавналие

26

Анонимен

преди 9 години

Първо природата , после хората.Ще плащатате. Приемете го !!!

25

Анонимен

преди 9 години

Е не сме ние го избрали, а печатницата в Костинброт и боковата банда!

24

Кирил

преди 9 години

КТБ се бори с "глобалното затопляне" с вашите пари :)

23

Анонимен

преди 9 години

Тези проценти бяха наложени благодарение на АТАКА!!!Сега осъзнавате ли вече че единствено Волен Сидеров е политика който иска добруването на българския народ?Кой нормален човек гласува за Герб и олигархичната мафия?Какво още трябва да ви се случи за да идете на изборите и да гласувате за АТАКА.Живота ни мина в бедност,мизерия,натиск,загуба на икономика,загуба на морал и всякакви човешки ценности.Срам за нас като българи.Ако искате България да я има-масово за АТАКА-иначе България тотално умира!!!

22

Анонимен

преди 9 години

Докато има злобни хорица като коментиращите, няма да се подобри положението ни. Таксата е ***. Противоконституционна е и не трябва да я има. Това, че засегнатите са се облагодетелствали преди това от договорите сключени с правителството на Станишев не променя нищо за таксата. Законите трябва да са за всички и в услуга на обществото, а не да се целят в определени групи и да компенсират управленските грешки на разни хора. Осъзнайте се. Колкото до Плевнелиев... вие си го избрахте.

21

Анонимен

преди 9 години

Еми да не сте си го избирали.Някой да ви е карал насила.Самички тичкахте до урничката с промито мозъче от клипчето показващо добричък чичко говорещ глупости на фона на модерна кооперациика апартамент в която ще можете да си купите след около 260 години бачкане и пестене.Демокрация.Сега такъв бил онакъв бил.Ми той винаги си е бил такъв.

20

Анонимен

преди 9 години

Който въведе тази такса ДКЕВР с всички послушковци да възтановят сумата в троен размер като физически лица!

19

Анонимен

преди 9 години

Браво,браво,Боко нареди,Плевнята жали а КС реши,че щом Боко има фотоволтаици,такса не трябва да се плаща.

18

Голям смях

преди 9 години

До 18.То и Гърция имаше договори за едни милиарди при това международни ама ги опростиха над половината като видяха,че може нищо да не вземат.Много ТОЧКИ си наслагал.Когато населението се вдигне договори не важат и се променят ако не ти е ясно.За жалост в България няма население вече има само рая с преклонена главица.

17

Анонимен

преди 9 години

Народе събуди се

16

Голям смях

преди 9 години

До Discovery.Какви инвестиции,какви 5 лева???Фирма на нашите хора с капитал 20 хил.лева и 5 човека персонал тегли заем от КТБ 30 милиона примерно.Прави соларна централа и сключва договор с държавата за 25г.работи не работи 79ст.киловата като има покорна рая да плаща какъв е проблема???Да не говори глупости Русенова,че вече се излага.Веднъж построена ВЕИ никакви работни места няма,има ограда и СОД.

15

анонимен

преди 9 години

Нищо не разбирам от електоенергия.Но разбирам , че ако една страна е задоволена от електоенергия , то цената й , независимо дали е произведена от Атомни централи ,ВЕИ , от слънце или вятър или някой луд върти едно динамо на ръка , трябва да бъде ЕДНА И СЪЩА.Противното само доказва , че Цветан Василиевците са навсякъде и във всичко.Малко са ни били тези пет века....

14

Gi

преди 9 години

Народе защо спиш ? Президентът ни се гаври с нас, какво още чакаме, защо не излезем и да го изметем, сега се разбра на кого е президент този и за кого работи - за върхушката. До кога ще търпиш народе да бъдеш мачкан и да мизерстваш със смешно малки доходи !?

13

Има време да се дрем

преди 9 години

В България неолибералният модел въведен от *** действа по следният начин:Пари(означава, че можеш да корумпираш)- Печатница Костинброд(означава, че назначаваш Президент)- Президент(означава, че управляваш)-ПариПрим(т.е. Плевнелиев отменя закон, който взима от олигарсите и дава на народа).Ето, колко простичко можем да формулираме случилото се. Честито на Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова и другите знайни и незнайни олигарси, приятели на Плевнелиев.Честито и до...февруари, нали :)

12

....

преди 9 години

тоя президент като секретарка на цветка бориславова и иво прокопито бе

11

me

преди 9 години

Ей, друго си е да си плащаш на президента да лобира... Тъжна е картинката в България, много тъжна. Всеки опит да се възстанови баланса държава-едър бизнес бива разгромен, а сметката плащат обикновените хора. И никой не ги пита искат ли да плащат възобновяими на цени 5 пъти тези на тока от АЕЦ-а. Плащат си и това е положението. И така ще бъде, докато не покажем на политиците, които избираме, че ги избираме за да работят за нас, а не за корпорациите и мутризираните бизнесмени.

10

?

преди 9 години

А така наречения ни президент кога ще застане зад народа си, затова, че доходите са нискии затова,. че има пенсионери със 160 лева пенсии. Кога бе подлого гнусна, кога ще застанаеш зад най- обикновените и отрудени хора, благодарение на които съществуваш !

9

7

преди 9 години

До DiscoveryНе ми дреме какви такси има и кой какви енергии произвежда, до момента в който тръгнат да ми повишават тока, за да хранят разни кърлежи в енергетиката.Ако тиквеника пак дойде на власт и вдигне тока, ще го изгонят пак с камъни. Молтаичната мафия не разбра, че пари от хората повече няма да види и упорито си ги иска.