37

Анонимен

преди 9 години

TIKVATA SE E OAKAL DO USHITE DORI V4ERA PRESNO SE OAKA ISKA 3.4 MILQRDA S DPS DA SI GEPNAT KVO MI GO ZASHTITAVATE I VIE SHTE PLASHTATE TEZI PARI

36

Анонимен

преди 9 години

NQMA KVO DA NAPADATE BAREKA DOKUMENTITE SA SRESHTO BORISOV RAZBIRAM 4E STE FENOVE NA TIKVATA NO AKO PROKURATYURATA DOKAJE VINOVNOSTTA NA TIKVUNQ KVO SHTE PEETE A GERBERASI

35

Анонимен

преди 9 години

Може е този да не успее,но Боцко рано или късноша блеснИ!Неговия "началник", там горе,забавя но не забравя!Всичко се прощава на тозисвят,но......"белото прахче" и на тези,които го "движат"......НИКОГА!

34

Анонимен

преди 9 години

ей свински *** -ай ходи лижи *** на Дудулигата -и да се посереш от старание -йок -вече нема пари ,банката фалира ,Василев спря кранчето ,Пеевски и той разбра че е сложил на чело на някаква измислена партия един ненормалник ...и всичко ще свърши до броени седмици с недоразумението наречено ББЦ

33

Анонимен

преди 9 години

страхлива ,лъжлива и *** *** е *** който тези дни се самонарече -най високопоставения българин в Европа ...хахахахахаххаха до сега нито един известен политик не се е срещнал с това величие понеже само като му видиш мутрата и е достатъчен атестат що за човек е това

32

Анонимен

преди 9 години

И този ще отиде в канализацията като Сидеров !!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 9 години

Борисов е страхлива *** и с него трябва да се внимава. Той е способен на всичко.. Затова журналистите и техните господари се страхуват от него. Единствен Бареков се осмели и затова заслужава поне малко уважение независимо дали ще успее.

30

клоунада

преди 9 години

Бареков е новия бай *** в политиката -по *** от него са единствено хората които му вярват на простотиите и лъжите ...то не бяха измислици с Петното ,то не бяха снимки на които уж бил Борисов ама човека който се разпозна на снимките вкл. и думите на неговия баща от едно пазаржишко село -не важили пред думата на *** ,то не бяха компромати ,то не бе Костинброд и цялата пародия след това ,то не бяха лъжи ,изцепки ,сигнали срещу президента ,ошфорки и тинтири минтири ..е имали такъв клоун ?????

29

Анонимен

преди 9 години

Разпитват кого ли не, само бостанското плашило и мутро-*** "разговаря" с Прокуратурата! Що за *** порядки? Разпитват се всички, подали сигнал срещу престъпника, а той се надсмива над народ и държава?! Малко ли беше Мишо Бирата, приказки в стил банкянски гамен-*** и разни пишман прокурори и други подгъзурници на Главния престъпник, като Миро и кой ли не?

28

Анонимен

преди 9 години

Силно вярвам, че след тази битка, Борисов ще загуби войната!

27

Анонимен

преди 9 години

Бареков заплаши статуквото и всички *** скочиха срещу него

26

B

преди 9 години

Трябва да си много слабо човече с малка и крехка душица, за да вярвяш и подкрепяш *** и плужсци ксто Барекооф.

25

Анонимен

преди 9 години

То цял свят знае, че Борисов е сикаджийска мутра, само те не знаят.

24

Анонимен

преди 9 години

Голяма уста, плитък мозък и слагач,създаден с много пари.Това е Бареков-рожба на БДП/ДС-милионерите.Манипулации и преврати се правят с пари,а властта се задържа също с пари,само че МНОГО.Затова си купуват изборите вече цели 25 години.Който не приема техните правила, го затриват.Те са със стаж,достатъчно дълъг,за да измислят винаги нещо ново и достатъчно "достоверно",за да задържат властта и да си опазят крадените милиони с помощта на съдебната власт,която ги обслужва,защото е купена от тях.АУТ

23

Анонимен

преди 9 години

Барек, не ти е лесно. Мутрата ще те унищожи. Той толкова хора ликвидира за тия 20 години, че едва ли точно на теб ще ти се размине. Дано да не съм прав ...

22

Анонимен

преди 9 години

В ХОД Е СЦЕНАРИЙ НА МУТРАТА ДА УНИЩОЖИ БАРЕКОВ И ПАРТИЯТА ББЦ! В ХОД Е ЗЛОВЕЩО УНИЩОЖАВАНЕ НА ХОРА И НАЧИНАНИЯ ДА СЕ ОПЪЛЧАТ И РАЗОБЛИЧАТ МУТРЕНСКОТО МИНАЛО НА МАФИОТА БОРИСОВ! ВСИЧКИ И ВСИЧКО РАБОТИ ЗА ТОТАЛНОТО МУ ЗАВРЪЩАНЕ НА ВЛАСТ С МНОЗИНСТВО ОТ 160-180 ДЕПУТАТА ЗА ПЪЛНА И НЕОГРАНИЧЕНА ВЛАСТ! ВЛАСТ ЗА МАФИЯТА! С ПОДКРЕПАТА И НА ЧУЖДИ СИЛИ, ВЪТРЕ В СТРАНАТА И ОТВЪН! БЪЛГАРИ НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ТАЗИ МРЪСОТИЯ! НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ!

21

Анонимен

преди 9 години

ПОДКРЕПЯМ БАРЕКОВ! ТОЛКО НАРОД ГО НАПАДНА И ТО БЕЗ ПРИЧИНА , чЕ ЯВНО ИМ БЪРКА МНОГО В ЗДРАВЕТО НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДЕТО НИ СЪСИПАХА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ!

20

Анонимен

преди 9 години

Ако тази седмица Барека успее да я преживее до понеделник, може да изкара и следващата. Но напоследък май кара доста неуверено колата си, та като нищо може да я блъсне в ТИРа, който кара срещу него. С ДС шега не бива, момко. А ти си нямаш никаква застраховка.

19

Анонимен

преди 9 години

Бюрека няма толкоз акъл, че да измисли тая глупост. Някой друг му подложи динена ***, а глупакът я помисли за бърза тротинетка към поста на министър председател.

18

Анонимен

преди 9 години

С този Бареков все някой уж се саморазправя.Няколко пъти го убиват и той се пъне по медиите да доказва колко е страшен и ценен за България.Може би защото се оказа добър в манипулациите.Колко нахално прави опит да повтаря наглостта си от Костинброд,последвана от преврата по ТВ7.Той и Мая се оказаха подходящи за прокарване линията на БСП/ДС.Алчност,аругантност и ненаказуемост.Простащина в колосални размери.Сви шайбата на Волен,но по този долен начин се самоуби окончателно.Възкръсване няма да има:)