50

ККК

преди 9 години

Русия е враг на България. четете история моля !А това че са ни освободили от турците е зада ни заробят след това, защо убиха Стамболов бе рубладжии нещастни, пропити с евтина руска водка.

49

Анонимен

преди 9 години

И какъв ще е ефекта сега?Русия сама ще трябва да стъпи на Марс, щото другите космически държави сами си подрязаха крилата!

48

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗанчи поляците ще продънят клозетите от ябълки с моркови и цвекло!

47

глупакофоб

преди 9 години

Вулгарастите, 80% от които живеят с под 300 лева на месец, и които не могат да се справят с 5 *** в бутафорната си, умираща държавичка, реват на гроба на великата страна Русия и коравия и народ. Щеше да е смешно...

46

Анонимен

преди 9 години

От 1 август се забранява вноса на плодове и зеленчуци от полша за русия .малка ответна мярка от страна на русия

45

до 52

преди 9 години

Надявам се, че иронизираш. В противен случай просто се гръмни, защото си ***.

44

Анонимен

преди 9 години

Малко е!Трябван по строги и ясни мерки срещу *** които си мисли че може да прекроява граници.

43

Анонимен

преди 9 години

В последно време Злия Чичо Сам е най голямия инвеститор в ЕС с над 650 млрд$ , а РФ е ивестирала едва около 2.4 млрд.$.. Интересно кой ще изберат за партньор европейците за в бъдеще. На Южньй Паток не му се отваря парашута над Европа... Янките няма да позволят газовия и корупционен терор на товаришчите от Кремъл върху Европа да се задълбочи.. Всичко зависи от събитията в Украйна и как ще продължи примирието за да няма още санкции... но за Патока няма да има живот - факт!

42

Анонимен

преди 9 години

Русия е враг на България. Ако не бяха нашите братя освободители американците да ни освободат от 5 десетилетното руско робство, още щяхме да изнемогваме под руския болшевишки ботуш когато народа живееше в бедност и мизерия, нямаше здравеопазване, хората нямаха работа и икономиката беше съсипана а болшевиките избиваха интелигенцията в лагери. Нашите братя американците ни дадоха демокрацията и свободата и сега народа живее богато и си купуваме маркови дрехи и смартфони.

41

Анонимен

преди 9 години

Южен потоп уверено навлиза в 7-*** глуха

40

до Боби

преди 9 години

хахахахаха и какво...Русия била най-развитата икономика в света ли? Процесори щяла да прави...хахаха Ако това беше и наполовина вярно, отдавна вече да има газ санкции от Путин към Европа. Някой запитвал ли се е защо такива няма и защо цената на газта не се вдига?отговорът е *** - Русия е напълно икономически зависима и ГОЛЕМИЯ Путин няма топки да го направи.

39

ККК

преди 9 години

четейки коментарите човек ще реши че България или не е в ЕС или тук е пълно с предатели и *** ... Май второто е по вероятно.Престанете да защитавате руските интереси които са против нашите неционални интереси, *** рубладжии !!!

38

Анонимен

преди 9 години

До до 642Колко си неграмотен евросодомитино! "Ще си запаля къщата, за да му изгори плевнико"...Точно това постигнаа еврогейския съюз със санкциите си срещу Русия. А Путин няма да спре газта, просто ще увеличи двойни и триойно цената и пак гейовете пак ще купуват, защото нямат алтернатива.

37

KKK

преди 9 години

Крайно време беше .... *** бюрократи !

36

до 642

преди 9 години

Колко си неграмотен българино! "Ще си запаля къщата, за да му изгори плевнико"...Точно това ще постигне Путин, ако спре газта за Европа.

35

642

преди 9 години

Санкции от ЕС ама не включват газа защото Берлин и други страни имат интереси. Аз ако съм на дядя Путин ще им врътна кранчето.

34

Анонимен

преди 9 години

"Не забравяй след ВСВ кой изсипва милиарди за възстановяването на икономиките на европейските страни... Именно САЩ."---САЩ спечелиха милиарди от самата война. А и това което изсипаха после пак при тях се върна. Колонизаторите трябва да изградят инфраструктура в колониите, не може да експлоатират колониите без нищо да вложат. А Русия понесе най-много загуби от WWII и сама се възстанови, после възстанови сама моща си след загубата на студената войнa, къде са тръгнали тия срещу Русия.

33

Анонимен

преди 9 години

Само ще попитам Атанасов, защо никой на този свят( освен майката) не знае рожденната дата, час и местоположение на Барак Хюсеин Обама? Ако достигнете до логичен отговор на този въпрос, всички други въпроси ще отпаднат сами.

32

Анонимен

преди 9 години

Руския народ ще го отнесе, но троловете ги интересува само да възхваляват ***

31

Анонимен

преди 9 години

Абе вие май нещо сте се объркали... Колко била велика Русия, имала ресурси и можела да чака, да спре газа и прочие...Още ли не сте проумяли, че Русия е на ръба в момента. Ако спре газта, сама ще се закопае. Дори и без да го спира не е ясно дали ще може да излезе от кризата. В момента Европа и САЩ са силните и правят каквото им скимне. Русия ще не ще, трябва да се съобразява, без значение, кой е крив и кой е прав. Ако Путин продължава да упорства от това ще пострадат само бедните хора там...