56

демократ до 76

преди 9 години

Ами това е територия контролирана от Кремъл и руските терористи.Те трябваше да предупредят света че ще свалят всичко което лети в същата територия.

55

демократ до 75

преди 9 години

2. Опълченците нито имат такова оръжие- Цяла седмица и след това руските терористи свалят украински военни самолети.Какво остава за беззащитен бавен пътнически самолет. И само оня ден не са сваляли украински самолети....били заети с копаене на масови гробове край Славянск където намериха първите 20 украинци екзекутирани.

54

Наблюдаващ

преди 9 години

До демократ (73)Да те попитам нещо простичко... Защо според теб твоите фашистки любимци ("пост-майдански демократи") не бяха затворили въздушното пространство над Донецка и Луганска област за международни полети? Защо диспечерите отклониха полета на север? И какъв са го дирели цели 9 активни украински "Бук"-а в района на 17 юли?

53

Наблюдаващ

преди 9 години

До демократ (73)ЦИТАТ:"Всички знаят че Путин подкрепя терористите с модерно оръжие и те свалиха пътническия самолет."1. Ако Путин (я как се персонализира "злото", досущ като в Холивуд), т.е. Русия беше снабдила и веднъж опълченците, САЩ и Киев щяха да оквичат галактиката и техниката да е арестувана, а медиите да циклят снимки и кадри денонощно. Но такива няма, нали?2. Опълченците нито имат такова оръжие, нито причини и полза от такъв терористичен акт, затова съдействаха 100% на експертите

52

Анонимен

преди 9 години

Интернет потребители предоставиха репортаж на телевизията на украинското министерство на отбраната Час Ч, излъчен на 16 юли, буквално часове преди трагедията с малайзийския самолет. На видеото се вижда ЗРК Бук на украинските ВС, който се насочва към зоната на провеждането на силовата операция в югоизточната част на страната.youtube/watch?v=Q3MomxNHnUA

51

демократ

преди 9 години

Мисля че облъчването от Чернобил е главната причина да има толкова много русофили.Друга причина не намирам в садо-мозото на някой хора.Това е стара новина.Всички знаят че Путин подкрепя терористите с модерно оръжие и те свалиха пътническия самолет.

50

Анонимен

преди 9 години

Аз пък си мислех, че с прашка са свалили самолета! "Браво" на УРКОинците!" Гениално" откритие!

49

Анонимен

преди 9 години

Е брей,на всички стана ясно че е ракета,не е метеорит,само едни имат ракета метеорит,писаха го,а ония другите супер радиолокационна система и не можаха да е засечат,летяла била около 5-6 хил.км. считай от точка в окена И до точка в морето Срдзмн около остров К,май така беше,въпроса е къде го е пробила тази ракета самолета,в полето,в гаража,по пътя,че паднал на пътя,може и по миризмата на горивото да откриете след като казвате,че летял,по пътя по пътя чак до другарите,които в това време очакваха

48

Анонимен

преди 9 години

До от ЮАР,Много си далече, за да си даваш мнението за "сепаратистите", глей си апартейда!

47

Киев:

преди 9 години

Извинете ни, но забравихме да добавим - ракетата е наша! /ако изобщо някой се е съмнявал де.../

46

rusnak

преди 9 години

Голяма философия е да превземеш опустял от бомбандировки с "Град" град..

45

Анонимен

преди 9 години

Ако не се реши скоро икономическата криза ще има война

44

:)

преди 9 години

До Анонимен 60Ти си ходил на уроци при баба Абсурдана май!"Ако изчезне Пушилин значи БУК е стрелял в земята, това е видял украински самолет, изпуснал е ракета и е паднал самолет някъде в северното полу-кълбо..."

43

ХАМЕРИКА

преди 9 години

възкликнал КОЛУМБ. Това го знаехме отдавна. Само не знаем името *** мръсника от САЩ дал престъпната заповед и това на БАНДЕРОВЕЦА - ДЕРМОКРАТ натиснал копчето

42

Анонимен

преди 9 години

Остава въпроса каква ракета:Земя въздух или въздух - въздух?Ако е второто, Киев наистина трябва да се скаъса та да завземе района!

41

Анонимен

преди 9 години

До ШопЕх шопе шопе...НЕ случайните неща са причинно-следствени. Я кажи сега за ползите на Путин от тази простотия!

40

Анонимен

преди 9 години

"Киев: Ракета е свалила малайзийския Боинг"И сега затова ли бързат да и приберат останките да не и се намери серийния номер ли?

39

от ЮАР

преди 9 години

От всичко, което досега се изписа по медиите е ясно, че самолетът не е свален нарочно. Това е издънка и най-вероятният извършител са бандитите сепаратисти. Че са бандити е ясно - принуждават цивилни хора да воюват на тяхна страна или да копаят окопи под режим на сталински терор над населението в контролираните от тях зони. Лошото е, че Русия много активно ги подкрепя и като се има пред вид, че руската държава днес се контролира от КГБ и производните им мафии, са нужни ДРАКОНОВСКИ САНКЦИИ!

38

Червонец

преди 9 години

До БобиИмах предвид, че стрелят (как да се изразя) 1-2-1-2-1-2 едновременно-последователно.

37

Анонимен

преди 9 години

Шахтьорск вече е освободен от опълченците. Хунтаджиите бегат.