35

Радка Пиратка

преди 9 години

Западните лидери стават вече смешни - единия ден критикуват Путин, на другия ден му се молят.

34

Анонимен

преди 9 години

Путин подпалва III Световна с провокациите си!!

33

Анонимен

преди 9 години

Заглавието звучи за Путин вече като жена му сутрин рано: Полковник, ставай че палачинките изстинаха!

32

Анонимен

преди 9 години

САЩ действат по стария начин налагат санкции срещу Русия, блокират парите й в чужбина, въведоха ограничения срещу най-близките сътрудници на Путин в най-важните сектори. Така действаха и срещу Милошевич, Саддам, Кадафи, Асад, Мубарак, Ердоган

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонименsvetat se razviva russia oceliava

30

Благодаря ти Боже!!!

преди 9 години

Благодаря ти Боже, затова, че руснаците имат РУСКИ манталитет, възпитание и култура! Иначе, ако бяха с македонско мислене и македонски навици- жална ни майка! Не дай си Боже един ден руснака да започне да мисли, като македонеца: "Я не сакам на мене да е добре- я сакам на Вуте да е зле"! Започне ли руснака да мисли така- всичките сме в Г**Ъ... Че може и по-навътре!!!

29

ДО Шеврон

преди 9 години

Шевроне да си пиеш хапченцата и да си лягаш. Газпром нито се плаши от теб, нито му пука от теб. Русия има цялата менделеева таблица на територията си и ще оцелее независимо от санкциите на ЕК. А ти Шевроне си приготви една кофа с вазелин, че Газпром е голям да знаеш.

28

Менса

преди 9 години

Путин-е абе що не пратиш малко ядрено оръжие на Куба, че да видим тогаз американците как ще си измислят войни за демокрация из цял свят.

27

Менса

преди 9 години

Когато ЕК наложи санкции на Русия, Путин ще поздрави ЕК с песента " На т`слата дръжката"... Тези от ЕК дето са си обули червено сините прашки на звездички ще видат газ през крив макарон.

26

Stamat

преди 9 години

Za sankcii! (cheers) :-D

25

Анонимен

преди 9 години

След налагане на санкции от САЩ срещу Калашников, автоматите в САЩ са разпродадени за няколко часа. Според американците след третата световна война когато атмосферата ще бъде замърсеан с прах, радиокативни отпадъци и климата ще се промени Калашников ще бъде незаменимо оръжие защото е изключително *** и надежден, макар и не толкова точен - do not buy American rifles: they will not work for long - you and your family will be shot and eaten!

24

на кол?

преди 9 години

Какви ще бъдат санкциите срещу Украйна, Сащ, ЕС и Нато, когато окончателно стане ясно, че украински военни са свалили Боинга? Нато ще бомбардира Киев ли? Всички украинци ще бъдат изгонени от Европа ли? Порошенко ще бъде набит на кол?

23

МЕНСА

преди 9 години

Като наложи ЕК икономически санкции на Русия и Путин ще си го премести в другия крачол.

22

Анонимен

преди 9 години

Що бе, включете го и газовия сектор :) Каква е тази избирателност. И какво общо има Русия с ситуацията в Украйна? *** от Киев трепят мирни хора в няколко града, а те се защитават. Каква Русия, какви пет лева.

21

Анонимен

преди 9 години

Европейския съюз колония на САЩ.Мотото на съюза идва от думите на Нюланд "Фак оф ЕС" .Какво тук може да се каже повече.А да сетих се!Руснаците са виновни за всичко.

20

Анонимен

преди 9 години

до24Май живееш на луната,проблем ще имат само ЕС и то със газта ,но шистовия газ ще оправи нещата.САЩ са най голямия играч на света в добива на нефт и газ (вадят повече от Русия и Саудитска Арабия)Шистовия газ ще оправи нещата в Европа,колкото Марица Изток 1 на американската компания Ей И Ес Корпорация оправи енергийния ни сектор с договора за държавно дотиране(субсидия) при изкупуването на произведената от тях ел. енргия.Като си нямаш понятие от газови технологии що плещиш глупости.

19

me

преди 9 години

И ако Русия решат да наложат енергийно ембарго на Европа какво правим? Няма таква *** на щатите като Европа и ЕК. Ако Европа им каже да си спрат да си изтребят половината население, ще попитат "с какво". Отвратена съм от "европейската" политика в последните няколко години. Държат се като империя, а не като федерация. А което е по-лошо, тази империя дори не е независима, а слушка корпорациите и маха с опашка. Някой ден, това ще се учи по история като "западането на Запада".

18

FMC

преди 9 години

Язък, че живея в Европа, но като чета подобни новини всеки ден, ми се приисква ей така някой да даде голям урок на същата тая Европа. Знам, че и аз ще пострадам, но някак си бързо забравихме двете световни войни. Не, че я помня, но навремето те ни бяха за урок. Винаги съм си мислел по време на комунизма, че война в Европа повече е невъзможна, въпреки студената война. Просто човек помни 3 дена и постоянно му трябват нови уроци.

17

Анонимен

преди 9 години

Русия е единствената държава в света която ако се затвори в себе си може да оцелее.Обаче ако врътне кранчето на ЕС и ЕС си заминава с 2 века назад.И САЩ ако не внасят петрол и те са изгорели.

16

Анонимен

преди 9 години

Палячовци. ЕС - кибритена чиновническа кула. Де Гол, Шмидт, Митеран - големите европейски политици се обръщат в гроба. Европа на големите стари демокрации вече не съществува. Амин.