13

лол

преди 9 години

Прекрасна новина за апашите.

12

Анонимен

преди 9 години

А като гласуват закона да не се говори срещу банките и ще паднат с още 20 милиарда.Всеки дом ще има Бурканбанк!

11

Анонимен

преди 9 години

До Либерален Капиталист"капитализма е най-добрата система която досега е измислена"Само си забравил да добавиш,че това е най добрата система за робство и ограбване :)) ! Защото дори и на робовладелците се е налагало да се грижат за робите си, а тук без никакви грижи , само стрижат и доят :)) !

10

Ликвидатора

преди 9 години

Ликвидация на грецките банки в България , да си ходят в забутания Кипър , .с бетона , хипер ликвиьатора ще светне като ядрен взрив посред нощ, та къде е хипер инфлацията????? Каде ехипер инфлацията ?!?!?!

9

Либерален Капиталист

преди 9 години

И най-стабилната банкова система рухва ако повече от 5% си изтеглят спестяванията, така е по цял свят. Хората трябва да са солидарни с банките и да се жертват заради банките, защото по лошо ще стане за хората, а не за банките - те са се осигурили двойно и презастраховали. Това е положението - капитализма е най-добрата система която досега е измислена и няма алтернатива. На който не му харесва да се изнася в Северна Корея или в комунистическа Русия при диктатора Путин.

8

Анонимен

преди 9 години

Това значи, че намаляват и парите във Фонда за гарантиране на влоговете.

7

Анонимен

преди 9 години

Ако вървят с тия темпове - след 40 месеца няма да има нито един лев в бенките.

6

хейтър

преди 9 години

Има дефлация от 1г. Масово хората си продадоха бизнесите и реално пари има растеж не. Бизнеса му писна да се занимават с *** НАП а и печелят по-добре от банките. Но хубавците от парламента не им стиганаха еврофондовете и искат да заграбят и парите от КТБ. Факт че има толкова пари в банките само потвърждава, че хората вярват в банките, но не и в държавата. Дано отворят КТБ, да съдят лошите кредитори и да върнат паричките на хората защото никой няма да им върне данъците и здравето.

5

Анонимен

преди 9 години

БНБ няма друг изход освен да вдигне лихвения процент докато спре тегленето.

4

препатил

преди 9 години

Парата се държи в злато или недвижимо имущество!

3

Анонимен

преди 9 години

През юли изтегленете влогове са поне 2-3 милиарда лева.

2

ха-ха-ха

преди 9 години

Те да отворят КТБ и спестяванията ще олекнат с още 7 млрд. за месец :)))

1

Анонимен

преди 9 години

Ми трябват им на хората парите и си ги теглят :)) , не че нещо не вярват на банките :)) ! Или ще умувате за закон,който да забранява тегленето :)