6

ПорЦелан

преди 9 години

До 1: Там живеят по-добре примерно от Монтана и който и да е по-малък Български град! Бедуините и Друзите са много по-зле, само че с тях няма никакви проблеми, даже командира на Голани, когото раниха е друз! Така че икономиката и пренаселеността не са причина.

5

ст

преди 9 години

До Анонимен Защитаваш палестинците тези същите който ако се доберат до квартала ти, жална ти майка хехехехехехе ама ти си ги защитавай дори отивай да се биеш за тяхната свобода.

4

Анонимен

преди 9 години

когато някой от вас 1-3 селски комнистически пръчки, отиде в израел тогава да прави сравнение кой какъв е !

3

st

преди 9 години

До Анонимен Казваш еврейте не искат да живеят нормално да ама и мюсюлманите в изтока са така че и по зле.

2

Арети

преди 9 години

Вината на еврейте эа иэбухването и раэширяването на настоящата война е толкова явна и очебиеща, че няма нужда от докаэателства!!! Еврейте желаеха таэи война и я имат!!! Бомбандирват болници и беээащитни хора!!! Това наистина е ужас!!!!

1

Анонимен

преди 9 години

"Непоносимото положение на ивицата Газа" - това обяснява всичко, 2 милиона палестинци на тясно парче земя, обградени отвсякъде, без възможност за поминък, качествено здравеопазване, образование, зависещи от Израел дали ще им пусне ток и вода. Ами как няма да копаят тунели?! И ще има пак временно примирие, за кой ли път през годините, палестинците ще направят нови тунели на мястото на разрушените и ще мразят още повече Израел, Израел пак ще ги нападне и въобще това е някакъв ужас без край...