200

Мислете !

преди 9 години

*** ЕС е организация която е над всички и ще бъде защото най-отгоре стоят тези които са колонизирали планетата и са създали човека преди стотици хиляди години. Няма как някой да бъде срещу тях най-малкото някакви пияндурници .

199

Анонимен

преди 9 години

Е как е, западофили ? Сега започвате ли да стопляте вече, че с вашето ЕС и US мислене и говорене от последните 20 години през които лъгахте и плюхте, вече е свършило :)))))Идва НОВО ВРЕМЕ !!! И за вас също е време да се ориентирате накъде да хващате пътя ( или на коя страна да се ориентирате, защото вие това го умеете, току виж утре сте сред първите които ще хвалите ( и ще се възползвате ) новите промени в света :) Успех, ЕС и US натегачи ;)

198

bobo

преди 9 години

Putemkin hubavo gi prikazva tezi raboti , ama koi mu viarva. Kvo si misli toi che shte promeni ispanogovoriashtite (anglo - saxonite sushto) katolizi i pochti shte gi napravi ruski pravoslavni trugenizi s isturkanite si ragdivi geleza??? V Latinka Amerika vsichko raboti po USA standart. Vuobshte da ne se nadiava che niakoi shte mu pusne guyvech na toia suvestki susel. Toi triabva da si hodi, no za tova oshte samite rusnazi ne sa gotovi i sa na opashkata. Sveta ne vurvi po SSSR planove ot 60s.

197

Анонимен

преди 9 години

Модела е поразително познат... контрапротести, петна, воленовци, барековци, криещи се орешарски, манолова и нина гергова апологети на властта, опорни точки? Е, какво от това проработи сред традиционно простоватото ни население? Нищо! Това ще се случи и с театрите на путин, но процесите в световен мащаб са много по-инертни и ще траят по-дълго. путин също се бори за мандата на глупаците и безпросветните, но те няма да го чуят, а на богатите и развитите може да предложи само бедност и упадък.

196

феликс

преди 9 години

както е тръгнало от известно време очертава се изтласкване на сащ и от неината територия наи вероятно ще бъде купена военните им блянове са само блянове отдавна са в киреча

195

Анонимен

преди 9 години

Джуджето ще се пръсне от амбиции! Смях...

194

Анонимен

преди 9 години

До фиреДа, ама не - *** завод извън собствената си територия не са отваряли и в момента освен като чистач в бензионстанция на лукойл, друга работа *** не предлагат тук. За разлика от белите държави които са инвестирали тук.

193

До 284

преди 9 години

До АнонименХаха...а ти тук как живееш?Или ти искаш да не работиш, но да получаваш висока заплата и да живееш добре.Запомнете го поклонници на джуджето и на вашата велика Русия, няма държава, в която хората да не работят много, но да живеят добре и да имат висок стандарт.

192

До 279

преди 9 години

До до запАми, отиват парите в джобовете на комунистите!Да не са ти виновни Европа и САЩ за това?

191

проруска

преди 9 години

Поздравления за Путин!!! Голям държавник!

190

Анонимен

преди 9 години

До пилотTochno taka e, ama nyama nujda da si habish nervite.

189

демократ

преди 9 години

Смях.Ще им дава газ и рускини.

188

Анонимен

преди 9 години

До АнонименGlupak

187

Do 276

преди 9 години

До клоунТези опорни точки за Сорос вече отдавна се изтъркаха.Първо, провери и прочети кой е Сорос и се запознай малко с неговата история и личност като цяло.Второ: Май не ви харесва истината, казана в очите, а именно, че живеем в ***, която се поддържа от комунисти и турци, които пък са управлявани и са слуги на Кремъл и Путин, а не на САЩ.Та...продължавате да живеете в заблуждението от преди 89г, а именно, че САЩ ни пречат да построим комузЪма :)Много сте жалки и елементарни. Много.

186

пилот

преди 9 години

Искам да попитам славословещите "великата руска страна" - някой от вас ходил ли е в Русия, но извън Москва и Санкт Петербург? А също така ходил ли в Щатите извън голимите мегаполиси?Явно не. Абе другари, вашата руска мечта се намира в родовообщинния строй извън тези два града. Мизерия, обезверен народ, бедност и само едната руска гордост. Американците били с промити мозъци хахаха! Американците не ги брига нищо, половината от тях не си знаят името на президента, но живеят като бели хора...

185

да ви с.рем на бордО

преди 9 години

В Куба, Никарагуа, Аржентина и Бразилия бяха сключени важни икономически споразумения, и то реални инвестиционни проекти, а не заробващи договори като тези на МВФ, насочени към призрачни реформи, които водят до разпродажба на държавна собственост и кредитно робство за страните получателки.

184

един читател

преди 9 години

ГОРЕЩО ВИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА НА ОЛЕГ ПЛАТОНОВ "ЗАЩО ЩЕ ЗАГИНЕ АМЕРИКА"И НЕКА ВСЕКИ СИ НАПРАВИ СМЕТКА ЗА СВЕТА В КОЙТО ЖИВЕЕМ И ДАЛИ ИСКАМЕ ТАКЪВ СВЯТ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА.

183

до зап

преди 9 години

Да се махаме от НАТО и ЕС. Едно добро нещо не съм видял. Тея пари от ЕС отиват в джоба на поставени лица/

182

фире

преди 9 години

Искам Путин да направи и тук такава визита. Да направят план за отваряне на заводи, атомни централи и Южен Поток. Нищо добро не сме видяли от Европа за сега. Само внасяме *** и вече нямаме никакво производство. Да се преориентираме докато е време!

181

ГЛАС НАРОДЕН

преди 9 години

САМО ТАКА ДРУГАРЮ ПУТИН! ВЗЕМИ НА ЯНКИТЕ ПАЗАРА И ИМ ПОКАЖИ СРЕДЕН ПЪРСТ!!!ТО НА ТЯХ И СРЕДЕН ПЪРСТ ИМ Е МНОГО, АМА ХАЙДЕ ОТ НАС ДА МИНЕ...