360

до аз, 443

преди 9 години

Костов е виновен за безумието, наречено "приватизация" и тоталното разграбване и унищожаване на активи. Накратко: Костов е виновен за разрухата, която настъпи в дългосрочен план и тоталното източване и разграбване на икономиката. Нищо не се спаси. Имаме най идиотския преход в сравнение с целия бивш социалистически лагер. Затова сме на дъното.

359

Анонимен

преди 9 години

Защо никъде не пишат, че Плевнята пак ходи да вечеря с мюфтията и турският вицепремиер? И отново не бяха допуснати журналисти, даже има пълно медийно затъмнение????

358

аз

преди 9 години

До АнонименДругарю,пак ли КОСТОВ ти е виновен-много ви е мъчно на вас за сладкото безметежно минало.Е,няма го вече.Кремиковци не работи,Балкан също,нивите са частни и не може да се краде на воля,докторите не работят за без пари и не ходят да прибират реколтата есенно време вместо селяните,който може ходи по чужбина да работи или просто така,без да иска разрешение от партийната ядка.Може да си купиш всичко,стига да имаш пари.Само от другарите няма отърване.

357

Анонимен

преди 9 години

До До БСПарите"НЕ доказаха категорично че са ПОГУБИТЕЛИ." Може би си искал(а) да напишеш:"НЕ, доказаха категорично че са ПОГУБИТЕЛИ."Внимавайте със запетаите, защото от изречението сега се разбира, че не били доказали категорично, че са погубители.

356

До БСПарите

преди 9 години

След всичко което се случи през последната само 1 година никой и нищо не може да ме убеди че БСП и ДПС са спасители.НЕ доказаха категорично че са ПОГУБИТЕЛИ.Да Борисов не е цвете за мирисане но за 4 години не можа да се *** до тази степен до която стигнаха сегашните управляващи.Колкото и да не ви се иска уважаеми БСПари поне пред себе си ще се наложи да признаете че страната за пореден път е на път да катастрофира заради любимата ви партия.ОСТАВКА и никога вече БСП и ДПС на власт!!!

355

Анонимен

преди 9 години

Човекът, който измете с прахосмукачка хазната, умори дребния и среден бизнес, изкупи доброзорлем на хората печеливш разработен бизнес, докара ни до безпътица с ежегодно вдигане на цени при замразени доходи, стана милиардер и не се умори да повтаря "аз, аз, аз..." НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ "СПАСИТЕЛ"!!!!! От първия ден на управлението му за всяко нещо бяха виновни предишните. Това е човекът на САЩ, на този кон залагат за окончателното изпълнение на планът Ран-Ът. Явно още мърдаме.

354

Дядо Петър

преди 9 години

ГРОБ е Г-отборът на БСП.Пълен с неразкаяли се комунисти (като самия ***), ченгета и всякаква друга алчна, некадърна и корумпирана ***.И не знам колко мандата трябва да ни "управляват" тия разбойници, за да просветне най-сетне в главите на нещастните им гласоподаватели.

353

Анонимен

преди 9 години

И ние в нашия трудов колектив си имаме дежурно виновно БСП. Има един кротък и невзрачен човечец, толкова тих и стеснителен, че не може да си изпъди мухите от добрина. Всичко е зачислено на него - имущество и отговорности. Всичко останало краде, *** и сочи с пръст - Вижте го този некадърник! Провали колектива. Лай*ата, които са изсрани в тоалетната БСП са Ваши, господа. Ако има някаква вина тя е, че не може да хване един прът и да го развърти. Мултака Рашидов подал сигнал. Айде, де!

352

Анонимен

преди 9 години

А след БСП дойде ли на власт ГЕРБ ...Бойко ще вдигне ДАНЪЦИТЕ и ще обяснява 20 години колко са крали другите а той ВЪОБЩЕ НЕ СЪВСЕМ НЕ...

351

стината

преди 9 години

Няма нито една страна управлявана от леви ( червени) и която да е притегателна сила/ образец за каквото и да било.... главите им са пълни с петолъчки и все виждат я враг с партиен билет , или империалистически шпиони...

350

американецо

преди 9 години

До Анонимен 421 Сега броят рублите и копейките, затва са утихнали. Тука им се плаща по 3 копейки на буква за коментар плюещ Бойко, като отделно за думите "тиква", "кратун" и производните им се заплаща по 1 рубла. А пък на редколегията броят по 2 рубли за всеки изтрит коментар който е в подкрепа на ББ.

349

американецо

преди 9 години

До Анонимен 420: Неточно е да се каже, че комунистите фалират Бг. Фалита е термин за опрощаване на лош стар дълг и свеж нов старт го следва. Комунистите ОКРАДОХА България. Не я фалираха.

348

Анонимен

преди 9 години

БСП исторически винаги е фалирала България - 1989, 1996, сега 2014 г.

347

до 414

преди 9 години

и твоята,а иначи тиквочев хич да не се надява ,че ще бъде премиер,още не сме забравили какво направи миналото лято мутро,виж се каква дебела *** си станал ще се пръснеш бе главок,поне една гънка в мозъка да имаше....

346

BASTA

преди 9 години

Местан да излезе и да каже: Провалихме се, фалирахме държавата с Орешарски - ето, Борисов може да пази финансова дисциплина, дайте да заложим на него да спасява държавата и хората да гласуват за Борисов през октомври като за спасител"

345

Анонимен

преди 9 години

Казаното от Борисов е вярно.Всички вкупом скочиха срещу него,но няма как на черното да се казва,че е бяло.Много забогатели властници,пък и конформистите-слагачи като прибавим...Достатъчно хора,които заради натрупаните богатства са готови на всичко.Като гледам как се активизира един от първите крадци-милионери Софиански,разбирам колко голям е страха от истината и справедливостта.Много са облажилите се от фасадния преход,но този път няма да им се размине.ГЕРБ и десните,пречистени идват.Бумеранг!

344

Анонимен

преди 9 години

Не може Борисов да ви е виновен за всичко.Него изобщо го нямаше в политическия живот на България, когато вие другари от БСП/ДС си напазарувахте всичко и всички,които ви трябваха.Залогът беше голям - парите на българите във вашия джоб.Не се накрадохте и не спряхте с манипулациите.Доведохте народа до просяшка тояга и заложихте бъдещето на децата му.Няма прошка.Не можете да корумпирате всички.Можещите и моралните хора в България ще ви накажат за престъпленията,въпреки манипулациите ви.Има Видовден.

343

135

преди 9 години

Този дето броеше трупове преди години няма да се спре да преброи и останалия народ изстинал! Продажни алчни,хищници - толкова много на тази малка територия!

342

БКП

преди 9 години

Колкото пъти БСП дойде на власт и ни вкарва в КРИЗА

341

Анонимен

преди 9 години

Още когато мернах Румен Гечев върнат като зам министър , /който фалира банките 96год/,си реших , че *** ще подготвят пак нещо.Но до такава наглост и безпардонна крадливост, чак не очоквах.Тези са си за затвора всичките .