23

колко законно ?

преди 9 години

А колко законно беше, когато натовските главорези бомбардираха суверенната държава Югославия? Когато сринаха със земята черкви, детски градини и болници? Когато избиха над 10 000 невинни граждани?

22

длъжници

преди 9 години

Украинският Нафтогаз спря газа на 36 предприятия длъжници.

21

Анонимен

преди 9 години

Само не мога да разбера какво ви е криво НАТО и с какво ви е толкова блага Русия?Ако се разходите из България по сгради на институции ще видите да се развява гордо знамето на НАТО. Все пак ние българите сме си избрали да сме в НАТО. Обаче тук в този т.нар. "форум" пишат едни и същи хора и пишат колко е гадно в НАТО и т.н. и някой може да се заблуди, че едва ли не българите не искат да са в НАТО.Що? Кво пък му е на НАТО? Нещо е по-лошо от Русия ли? И естествено никой няма да даде отговор...

20

Анонимен

преди 9 години

*** тая гнида *** на снимката

19

ОФ

преди 9 години

14,Путин след Куба изненадващо е кацнал в Манагуа и е разговарял с Даниел Ортега. Анонимни източници казват, че и тук има подобни предложения: комбайни Искандер и Ярс, трактори Т-80 и Т-90, кукурузници СУ-27 и нов канал конкурент на панамския.

18

адската машина

преди 9 години

Не Русия, а усилията на Ес, Нато и Сащ, да възродят фашизма в Европа, 70 години след Хитлер, са адската машина, която всеки момент може да избухне и да покрие цяла Европа с кафявата чума!

17

демократ

преди 9 години

Хората се отвратиха че демокрация от *** не се прави!ФАКТ.Разграбването на държавата стана точно от *** и фалирането 3 -и пъти за 25г.Всички директори бяха задължително от БКП и българоговорящи руснаци.Точно те фалираха предприятията умишлено за да си ги приватизират.Не е ли така.Най много са червените милионери....от къде пари бе?Имаме пресен случай.

16

На снимката

преди 9 години

Този на снимката или взема прекалено много хапчета, или взема прекалено малко хапчета!

15

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До ДемократТи, си пълен *** ! :)Такива сте и всички останали фенове на САЩ и затова отвратихте хората от думата "демокрация".

14

Демократ

преди 9 години

Трябва Украйна да влезне в НАТО и да прогони всички руснаци., и ние трябва да го направим същото с българоговорящите руснаци ,че виждате ли ги пак управляват те(БСП и Атака) и пак фалираха държавата.Че и с Южен Порок каква клопка ни готвят.

13

ОФ

преди 9 години

Евгений Фьодоров: Принуждават Украйна да нападне Крим и да предизвика война с Русия, за да има повод НАТО да се задейства.

12

Анонимен

преди 9 години

Вие се дърлите като деца за Украйна и НАТО, а политиците подписват новия заем. Всички ще трябва да плащаме милионите на Пеевски и Рашидов.

11

Халюцинации

преди 9 години

Расмусен се мисли за генерал! Той не е никакъв генерал, а е само някакъв си секретар!

10

долу

преди 9 години

Ако скоро народа на Украйна не се отърси от заблудата и не свали сам тази про американска и фашистка клика ще страда много,и той страда вече.

9

да

преди 9 години

След вчерашната победа на опълченците където за половин час разбиха цяла колона танкове,камиони и нанесоха огромни загуби на армията на Киев,идва началото на края.

8

вай

преди 9 години

Ха ха хунтата даде заден за членство в НАТО..........

7

Т.Ь.Т.

преди 9 години

до---Нижни Тагил!----ти наистина ли пишеш от Нижни Тагил или пиздиш?

6

Анонимен

преди 9 години

До до 3Вноските в ЕС са пропорционални на БВП. Тези 17 млрд ти няма да ги дадеш, защото България е на плюс от членството си (нетен паричен поток). Новия заем ще го плащаме ти, аз, всеки работник, пенсионер и нашите деца!С този заем няма да се строят магистрали или купуват лекарства. Всичко ще отиде за гадните грабители!

5

Нижни Тагил!

преди 9 години

До 3Като НЯМАМЕ топки ще плащаме!!! Отговора май е добър как мислиш?

4

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

EС ще си набие дебел *** с хохлите. Бездънна яма. А хохлите си мислят, че ще продават картофи, бонбонки и части за руска военна техника на западняците. Всъщност, те са един нов огромен пазар и швабите доволно потриват ръчички!