32

vesko02

преди 9 години

Половин България е на помощи ,ваучери ,купони ,рецептурни книжки ,все средства които хиляди роднини на държавна служба трябва да завеждат ,обработват и следят на отчет.Когато само произвеждаш и продаваш ,нещата са прости.

31

демократ

преди 9 години

А спомняте ли си че миналата година червените тикви искаха да махнат таван пенсия?За кой ,пак за тях си.И реформа разбирам агентите на ДС да са без пенсия заради предателство.А сега взимат една милиционерска фуражка с пари.

30

kenneth.thefreckle

преди 9 години

До Анонимен22, OOOOOOOO, TAKA LI?- IMASH PREDVID OT CHUJBINA, NO OT SOCIALNITE I KRAJBITE VI TAM

29

Анонимен

преди 9 години

да се забранят осигуровките и пенсиониранетотака всеки който работи ще яде резултата от неговия труд

28

от баба

преди 9 години

Вие още от преди години неможете да гарантирате така че дано никога да неможете нищо да си гарантирате.и дано изпаднете в нужда от пенсия АМИН

27

акълмайстор

преди 9 години

Гуантанамера,цялата далаверае да уморят пенсионера!

26

Анонимен

преди 9 години

Какви пенсии, какви 5 лева като първо няма работа и заплати. Без заплати няма как да има пенсии. Безработицата и мизерните заплати са ключа.

25

Анонимен

преди 9 години

Пари в БГ има.Не само в частните фирми, а в държавата като цяла.Пари има, но те изчезват в знайни и незнайни организации, които тихомълком плащат на *** тока,водата, помощи за безработица. И обръчите от фирми лапат своя дял.А ние бачкаме, мизерстваме, плащаме кредити, плащаме данъци и един ден като се пенсионираме (ако доживеем) ще продължаваме "достойно" мизерстване без пари.Има пари в БГ, ама отиват в грешните хора. Изхдода от ситуацията е само през летището.Който остане ще съжелява..

24

Анонимен

преди 9 години

Писна ми от манипулативни и неграмотни статии - които да ни карат само да живеем във стрес!!! Ве4е 25!!!! години . "пенсии за стаж и възраст са отпуснати на 24 962 души, което спрямо същия период на 2013 г. е повече със 74248 души, или 40,9 процента."

23

къде отиват парите

преди 9 години

самоосигуряващ се съм.на месец плащам 250лева за всички осигуровкиза година това са 3000 леваза 40 години трудов стаж това са 120000леватия пари ако са в някоя банка с среден размер на лихвите-около 4% ще ми носят годишно 4800 лева,като разделиш на 12 месеца се пада по 400лева пенсиика и пак всичките пари120000 са наличнитая държава как не може да осигури минимум 400лева пенсия ми е чудно......логиката е че се краде яко

22

петков

преди 9 години

а на милионерите от ктб можете

21

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ще замразят пенсии и заплати и ще вдигнат цената на тока и безработицата.

20

лекар-пенсионер

преди 9 години

Вижте какво значи прости и неграмотни хора да са на власт. Всички знаеха, че не трябва да спира увеличението на възрастта с 4 месеца както си беше. Да ама БСП и ДПС си правят евтин пиар и спряха всичко и дадоха едно огромно повишение на пенсиите с 4.50 лв. Сега тъпия министър Хасан от ДПС реве, че трябвало да се увеличи възрастта . А сега някой да ми каже как се живее с такива прости хора, че даже и министри.

19

Анонимен

преди 9 години

На практика увеличението на възрастта е скрит фалит на НОИ, защото много хора няма до доживеят да вземат пенсия или ако даже вземат след 70 години, тя ще е мизерна, заради мизерните заплати в България.

18

Адемче,

преди 9 години

дай да ги изтрепем пенсиите! Кажи колко ти трябват в ковчези за да балансираме системата? Ей това е истинска реформа! Няма да ги мъчим хората, по един куршум и да се свършва.

17

Анонимен

преди 9 години

Майната им на пенсионерите,важното е да има социали за чернокожите.

16

Анонимен

преди 9 години

Vsichko mlado cigansko se izseli v europa! A za pensiite i socialnite pomoshti za koito revete,che *** gi vzimali absuliotno ne e vqrno! Otkazva im se na povecheto! Dobre che im se prashta ot decata im koito si rabotqt v chujbina, inak shte gladuvat roditelite im... Haide pak pochvaite da plioete po ***!

15

Анонимен

преди 9 години

Достойни старини , братче!!! Това да се пенсионираш в БГ е като да си попаднал в 6-тият кръг на ада!

14

АТИЛА

преди 9 години

ПАРИ ЗА ПЕНСИИ ИМА САМО ЗА МИЛИЦИОНЕРИ, ЕНИЧАРИ, КОПОИ И ГАВАЗИ НА 70 ГОДИШНАТА НЕЗАКОННА КОМУНИСТИЧЕСКА ВЛАСТ.Само Робското Славянско *** Гласува, Работи на Заплата и Плаща Данъци в Задунайската *** създадена преди 136 години от Руски *** за 32 тона злато за да храни Комунисти и Милиционери които се пенсионират на 47 години с 1000 лева пенсия вместо да им ВИДИ СМЕТКАТА.Всеки Истински Българин знае че в Задунайската *** пари се дават и взимат САМО и ЕДИНСТВЕНО КЕШ.КАЗАХ !!!

13

Анонимен

преди 9 години

Комунистическите *** трябва да бъдат мумифицирани още тази година и изложени в музея на комунизма. Докато са още млади да ги овековечиме за бъдещите поколения като най-голямото зло спохождало България в цялата история.